Sebarang Review / Pengiklanan --> INAAINAA92@GMAIL.COM (Email)

Tuesday, March 03, 2015

MENANG RM150 GIVEAWAY CNY 2015 | NILE.COM.MY



MENANG RM150 GIVEAWAY CNY 2015. | NILE.COM.MY | Alhamdulillah, murah rezeki ena kali ini dengan izin Allah. Pada bulan Februari yang lalu, sebelum Tahun Baru Cina 2015, ena telah masuk satu Giveaway (GA)  yang dianjurkan oleh pihak Nile.Com.My  dan you all boleh rujuk pada link Link Sini

Dan Alhamdulillah, dengan izin Allah, ena telah terpilih salah satu daripada lima pemenang untuk memenangi barangan RM150 daripada Nile.Com.My. Ena boleh pilih segala barangan yang kita suka di sana selagi tak melebihi had limit RM150. Betapa gembiranya hati ena bila dapat tahu yang ena menang dalam GA ni. Tak sangka ena akan menang sebab participantnya terlampau ramai.


Cuba cari yang mana satu link ena kat atas. Hehehe. Selain itu, ena nak ucapkan ribuan terima kasih untuk pihak Nile.Com.My atas peraduan dan hadiah yang telah selamat ena dapat semalam. Sebenarnya dah lama sampai cuma ena baru nak pergi ke Mahallah office untuk kutip parcel.  



Berikut adalah barangan yang ena pilih tapi ada dua dah sold out. So baki selebihnya akan di refund ke dalam akaun ena. Bagus betul pihak Nile.Com.My memudahkan pelanggannya. 

Diikutkan ini kali kedua ena berurusan dan membeli barangan dari sini. Dulu masa raya Aidilfitri 2014 ena beli dress kat sini. Pada mulanya rasa macam tak yakin dengan kualiti dress tersebut sebab murah sangat. Bila dah sampai kat tangan, superblahhhhhh. Puas hati, jenis kain yanh bukan sebarang kualiti. Terbaiklah.

Oleh itu, nak tahu lebih lanjut boleh lawat Nile.Com.My . Sure you all rambang mata. Tapi banyak yang dah sold out. So cecepatlah ye. 

Selamat membeli dan menjadi pembeli yang beradab.


Share

Other Article

MENANG RM150 GIVEAWAY CNY 2015 | NILE.COM.MY
4/ 5
Oleh

10 Comments

Tulis Comments
avatar
3.3.15

wah..bestnye..thniah

Reply
avatar
4.3.15

Nak tengok gamboo

Reply
avatar
4.3.15

congrats ena!! bestnya dpt hadiah.. :D

kaksu suka beli kat nile sbb murah.. kualiti pun ok gak.. lg satu sbb senang.. click click then tunggu barang smpi.. ahaksss.. dasar terlebih rajin.. :D

Reply
avatar
5.3.15

waaa... tahniah tahniah ena ;)

Reply
avatar
5.3.15

Wahh bestnya Ena menang..Tahniah Ena!

Reply
avatar
10.3.15

ssallam....tahniah Ena...sy folower ke3821 ...
http://mamanau89.blogspot.com/

Reply
avatar
10.3.15

ssallam....tahniah Ena...sy folower ke3821 ...
http://mamanau89.blogspot.com/

Reply
avatar
23.6.16

ya Allah inaa!!!menang lagi??ya Allah..rezeki ina...laaa..tahniahhh

Reply