Monday, February 09, 2015

REVIEW BLOG | NILAM HIMAWARI YANG COMEL



REVIEW BLOG | NILAM HIMAWARI YANG COMEL | Haa, untuk entri kali ni ena nak review seorang blogger iaitu Nilam Himawari atau nama yang lain bagi si comel ni adalah Nilam Syapina. Nilam ni dah lama juga terjebak dalam dunia blogger ni dan ena juga dah lama kenal dia melalui facebook dia. Selalu tengok dan like status status Nilam di facebook. Comel betul orangnya, macam ada kacukkan arab arab gitu. Hehe.

Salah satu ena tertarik nak review blog dia sebab newface blog Nilam sangat sangat cantik. Bila masuk dalam blog Nilam, wow! Gila lawa! Ada kepak rama rama gitu. Warna pink pula tu, my favourite colour ever! Aishhh tetiba rasa nak tukar baju untuk blog ena pula. Tapi hold dulu la sebab duit diperlukan sangat sangat sekarang.



BIODATA NILAM HIMAWARI


Seperti yang ena baca biodata Nilam di blog dia, umur baru 20 tahun dan genap pada 7 Mei 2015. Bermakna Nilam ni 3 tahun lebih muda dari ena. Tua dah ena ni, huaaaaa!~ Nilam berasal dari Penang, orang utara dan memang seorang anak jati dari sana. Patutlah muka dia ada kacukkan sedikit. Hehehehe. Difahamkan, Nilam ni berharap menjadi novelis suatu hari nanti dan karang novel sebagai hobi dia. Perrgghhh! Ni mesti Bahasa Melayu masa zaman sekolah dulu selalu dapat markah tiptop kan kan. Hehehe. Ena memang fail lah bab bab bahasa ni. Otak bukan jenis otak sastera. Ahaks. Tabik spring sama Nilam Himawari.


FANPAGE NILAM HIMAWARI




You all, jom beramai ramai like fanpage si comel ni untuk berkenalan dan menambah kenalan dalam dunia blogger. Dan juga you all dialu alukan untuk pergi terjah blog personal Nilam iaitu di http://nilamhimawari.blogspot.com/ . Sure you all akan suka dengan corak blog dia. 

Okay itu sahaja dari ena. Jangan lupa tau terjah blog si Nilam yang comel ni. Sayang you all.



FACEBOOK NILAM:

TWITTER NILAM:

INSTAGRAM NILAM:

WEBSITE NILAM:

Share

Other Article

REVIEW BLOG | NILAM HIMAWARI YANG COMEL
4/ 5
Oleh

7 Comments

Comments
avatar
10.2.15

pernah juga singgah blog Nilam :)

Reply
avatar
11.2.15

YA ALLAH check balik stats,, traffic source.. jumpa dari blog sis,, ouh curik curik buat ye.. apa pun tengs sebab banyak puji Nil hahaha.. terlebih sudahh.. insyaALLAH .. wait for the entry from Nil pulak hehee

Reply
avatar
11.2.15

selalu jgk yana blogwalking kt blog nilam himawari nieyh . .

Reply
avatar
11.2.15

Bila nak review Blog Ammar pulak? Hehehehe

Reply
avatar
11.2.15

Selama berkenalan. Happy blogging too.

Reply
avatar
12.2.15

ping artikal blog anda di sini untuk mendapat kan lebih trafik di blog anda
http://www.pingmeblog.com

Reply
avatar
23.2.15

Comelnya blog. secomel tuannya. InshaAllah akan follow nil

Reply

The owner of this blog reserves the right to edit or delete any comments submitted to this blog without notice due to:

1) Comments deemed to be spam or questionable spam

2) Comments including profanity

3) Comments containing language or concepts that could be deemed offensive

4) Comments that attack a person individually (including agency)