CERITA PERCINTAAN NARUTO | NARUTO THE MOVIE : THE LAST

by - Tuesday, February 03, 2015


CERITA PERCINTAAN NARUTO | NARUTO THE MOVIE : THE LAST | Baru baru ni, ena pergi menonton Naruto The Movie : The Last ada di pagawam Golden Screen Cinema (GSC) NU Sentral. Sebenarnya mana mana GSC ada cerita ni tetapi memandangkan GSC NU Sentral dekat dan mudah sedikit ena nak meet dua orang lagi kawan ena iaitu Yazid dan Halim Brothers.

Ena memang seorang yang suka tengok anime atau kartun berbanding tengok drama Melayu mahupun Korea. Ramai yang pelik dengan minat ena ni tapi dah nak buat macam mana kan. Minat ena memang dah menghala ke situ. Nak kata ena ni tak feminine, eeerrmm sedikitlah tapi jiwa ena memang sangat ngam dengan benda benda yang berfantasi ni. So, bila cerita Naruto The Movie ni keluar, terus ena nak pergi tengok dan diteman oleh dua jejaka yang dikenali. 





NARUTO THE MOVIE THE LAST

Bagi ena cerita ni boleh tahan jalan ceritanya. Best juga jalan ceritanya cuma bab lawan lawan agak kurang sedikit. Namun, bab cinta antara Naruto dengan tetttt ada banyak. So bestlah bagi ena yang berjiwakan sedikit keperempuanan ni yang meminat dengan cerita bercintan bercintun. Tapi mostly jiwa ni nak tengok mereka berlawan lawan, itu lagi syokkk sebenarnya. 

So, berapa bintang ena nak bagi??? Emmm emmm ena bagi 7/10 .





SINOPSIS NARUTO THE MOVIE THE LAST

Kisah cerita Naruto The Movie mengenai hal Hyuuga Hinata dengan Reincarnation Of Eyes. Ada seorang ninja dari Bulan ni menyerang puak Hyuuga dan culik Hinata serta berhasrat untuk mengahwini Hinata. Semua disebabkan mata oleh mereka. 

Oleh itu, misi Naruto and the geng adalah untuk menyelamatkan Hyuuga Hinata dan menyelesaikan hal masalah yang bakal ditimpa oleh Konoha Village. Masa ni semuanya watak watak dalam cerita Naruto dah besar besar. Lain betul rupa mereka. 

Ada diselit selit juga perjalanan kisah percintaan Naruto dengan tetttt juga. So, nak tahu Naruto dengan siapa akhirnya, adakah dengan Sakura yang diminatinya sejak kecil lagi atau dengan Hinata yang menaruh harapan kepada Naruto sejak kecil?? Haaa kalau nak tahu, kenalah tonton cerita ni sendiri ye.


You May Also Like

11 Comments

  1. dah lama betul tak tengok wayang..busy=__='..ceh busy macam orang banyak kerja je kan..

    ReplyDelete
  2. tak sempat lagi nak pergi tengok

    ReplyDelete
  3. eh, Naruto pun ada movie dah. hehe.

    ReplyDelete
  4. Anonymous3.2.15

    adik maaaanish ^^ akak datang singgah ni
    oit layan naruto ke ? hahaha dalam tu akak kenal naruto aje watak lain dok kenal. tak minatlah..

    ReplyDelete
  5. belum tengok lagi movie naruto baru nie

    ReplyDelete
  6. naruto pun ada movie eh

    ReplyDelete
  7. my anak buah pun minat anime wpun kartun tu x de subtitle ... belasah je bhs jepang tu mcm faham ...

    ReplyDelete
  8. haha,, memang peminat tegar ina yee. huhu

    ReplyDelete
  9. Ada jugak plan nak tengok movie ni dengan kawan, tapi tak balik lagi dari Mesir ni.

    ReplyDelete
  10. siapa akan sambung legasi Naruto ? adakah ini movie terakhir Naruto...teettt...entah la...yang pasti...lepas ni giliran Uzumaki Boruto ambil alih perjalanan anime ni...hehe

    ReplyDelete