Sebarang Review / Pengiklanan --> INAAINAA92@GMAIL.COM (Email)

Saturday, February 14, 2015

BISNES CARD BERWAJAH BARU 2015 | INA AINAA


BISNES CARD BERWAJAH BARU 2015 | INA AINAA Memandangkan nama blog ena sudah berwajah baru dengan menggunakan nama sendiri, so bisnes card pun wajib berwajah baru. Sebelum itu, nak bagitahu bahawa INA AINAA adalah nama sebenar ena yang diberi oleh kedua dua ibu bapa ena. Ena berkata sedemikian sebab ada bertanya Ina Ainaa tu stand for what. Ho ho ho. Maybe dia pelik nama ena ada tiga huruf yang berulang kottt iaitu 'I' 'N' dan 'A'.


BISNES CARD BERWAJAH BARU INA AINAA

Warna tema masih tak berubah iaitu pink dan putih. Dua warna ni memang favourite ena. So, untuk design kali ini ena tempah kat kawan ena iaitu Yazid Yahya. Dia pilih mata ena kerana nama ena, INA AINAA bermakna 'mata'




Untuk print out bisnes card ni, ena tempah kat blogger Zaza Zehra. Murah dan sangat berpuas hati dengan kualiti kertas yang digunakan. Proses untuk card ni siap pun pantas, tidak perlu tunggu dalam tempoh yang lama. fats and furious gittew. Ahaks. Cuma kawan ena yang designkan bisnes card ena tu terlupa nak tukarkan color ke CMYK, so warna agak lari sedikit dan tak berapa sharp. Tak mengapalah, nasib baik dah tukar. Next time boleh print out lagi. 

Oleh itu, kepada mereka yang sedang mencari tempat untuk print out bisnescard, boleh lah hubungi, Zaza Zehra.



Share

Other Article

BISNES CARD BERWAJAH BARU 2015 | INA AINAA
4/ 5
Oleh

6 Comments

Comments
avatar
16.2.15

cantik! jangan lupa pass satu kat sini :)

Reply
avatar
17.2.15

Kenan sungguh biz kad dik ena...comel la mata gitu hehehhe...sonok tau ada biz kad secomel gini...

Reply
avatar
19.2.15

Cantiknyaaa . Jeles . hehee >.<

Reply
avatar
21.2.15

Sweet biz card awak ena. Salam perkenalan. Nama saya nuha :)

Jemput ke blog saya. Ada entry "saya dah boleh main bola"

Reply
avatar
24.2.15

cantik kad ni. sweet but mysterious gitu sbb nampak mata jer hehe

Reply
avatar
24.2.15

semua baru ek? hehe cantik2 :D

Reply

The owner of this blog reserves the right to edit or delete any comments submitted to this blog without notice due to:

1) Comments deemed to be spam or questionable spam

2) Comments including profanity

3) Comments containing language or concepts that could be deemed offensive

4) Comments that attack a person individually (including agency)