Thursday, January 29, 2015

SEMINAR KERJAYA PRAMUGARI PRAMUGARA | OLIVES ACADEMY




SEMINAR KERJAYA PRAMUGARI PRAMUGARA | OLIVES ACADEMY | Sukacitanya bagi mereka yang berminat dalam kerjaya sebagai pramugari atau pramugara ini, di sini Olives Academy sedang buat satu seminar dan taklimat mengenai kerjaya ini. 

*Kepada mereka yang ingin tahu lebih lanjut mengenai Olives Academy, boleh rujuk di SINI.

Namun, setakat ini ramai yang berminat tetapi terpaksa membatalkan niat mereka untuk join kerana kekangan masa, tempat dan kewangan. Oleh itu, pihak Olives Academy telah membuat satu hari seminar kerjaya pramugari pramugara secara bergerak dari satu negeri ke negeri yang lain demi menunaikan hasrat rakyat dan meringankan beban mereka yang bersungguh-sungguh meminati bidang kerjaya sebagai pramugari atau pramugara.

Dan kepada semua penduduk di JOHOR, pada 7 Mac 2015, Olives Academy akan ke sana untuk menyampaikan seminar ini di Universiti Teknologi Malaysia, UTM Skudai. Apa lagi, daftarlah sekarang.



PROMOSI HANGAT 

Yuran asal untuk seminar ini adalah sebanyak RM250, namun Olives Academy telah membuat satu harga promosi untuk you all iaitu sebanyak RM70 diskaun. Bermakna you all hanya perlu membayar RM180 sahaja

Haa, murah gila sebab yang memberi taklimat nanti adalah seorang yang telah berpengalaman selama belasan tahun dalam sektor penerbangan di serata dunia. Bukan calang calang orang kita nak timba ilmu ni. So, dengan harga hanya RM180, sangat berbaloi you all.


PERCUMA UNTUK MEREKA YANG HADIR

Apa yang percuma?

1) Sarapan pagi dan makan tengah hari.

2) Menyediakan sijil penghargaan.

3) Menyediakan perunding kerjaya.



TUJUAN SEMINAR KERJAYA PRAMUGARI PRAMUGARA

1) Memberi manfaat dan kelebihan kepada mereka yang ingin menceburi sebagai pramugari atau pramugara.

2) Dapat mempelajari teknik dan cara cara untuk menghadiri temuduga dalam bidang ini.

3) Dapat mengetahui cara pemakaian, cara nak berjalan dan tatarias wajah.



SIAPA YANG DIGALAKKAN HADIR

1) Yakin dan ingin mengejar impian untuk menjadi seorang pramugari atau pramugara.

2) Yang ingin menimba ilmu dan pengalaman dalam bidang penerbangan.

3) Yang suka mengembara sekeliling dunia.

4) Seorang yang dynamik dan suka berinteraksi dengan pelanggan.

5) Seorang yang tidak pernah putus asa dalam kerjaya.



TENTATIVE SEMINAR KERJAYA PRAMUGARI PRAMUGARA

9.30am-10.00 am   : Pendaftaran
10.00am-10.30 am : Pengenalan syarikat dan sesi suai kenal
10.30am-10.45am  : Rehat
10.45am-12.00pm  : Kemahiran perkhidmatan pelanggan
12.00pm-1.00pm    : Peranan dan tanggungjawab
1.00pm-2.00pm      : Makan tengah hari
2.00pm-3.00pm      : Tatahias diri dan imej peribadi
3.00pm-4.00pm      : Teknik dan tips temuduga
4.00pm                    : Tamat



Menarik bukan? Bila lagi nak dapat peluang keemasan sebegini rupa. Ilmu yang baik tak rugi kita perabiskan duit untuk mempelajarinya. Oleh itu, apa lagi, cepat daftar sekarang dan hubungi ke..


TEL: 0172470028 (WhatsAppa dan SMS)
EMAIL: inaainaa92@gmail.com


Share

Other Article

SEMINAR KERJAYA PRAMUGARI PRAMUGARA | OLIVES ACADEMY
4/ 5
Oleh

4 Comments

Comments
avatar
30.1.15

ramai rasanya yg berminat utk jd pramugari ni... boleh diwarwarkan ni...

Reply
avatar
30.1.15

Siapa yang berminat tu rebutlah peluang..harap ada rezeki mereka :)

Reply
avatar
31.1.15

harga yuran dah berbaloi-baloi =)

Reply
avatar
3.2.15

oooit nak apply jadi stward ke Ainaa hehe..

Reply

The owner of this blog reserves the right to edit or delete any comments submitted to this blog without notice due to:

1) Comments deemed to be spam or questionable spam

2) Comments including profanity

3) Comments containing language or concepts that could be deemed offensive

4) Comments that attack a person individually (including agency)