Sebarang Review / Pengiklanan --> INAAINAA92@GMAIL.COM (Email)

Monday, January 19, 2015

PRINT BAJU MURAH DI OHTSHIRT | SHAH ALAM



PRINT BAJU MURAH DI OHTSHIRT | SHAH ALAM | Sedang mencari tempat yang terbaik untuk print baju atau tshirt?? Mahukan harga yang berpatutan dan mampu dibayar?? Haaaaa! Tak perlu cari jejauh lagi, tak perlu pening kepala mencari, OHTSHIRT sedia memberi khidmat printing baju yang terbaik untuk you all di kawasan Shah Alam.

OhTshirt adalah sebuah jenama dibawah FZ Multicreation dan KilangBaju yang diuruskan oleh seorang pemuda yang minat dalam bidang mencetak baju sejak dari zaman universiti lagi. OhTshirt ni memang sangat dikenali di kalangan rakyat Malaysia. Mungkin ada juga yang masih belum diberi pendedahan mengenai OhTshirt ni. Oleh itu you all wajib baca entri ena ini sampai habis.


PENGENALAN OHTSHIRT


Gambar kredit to : Mohd Rasul

OhTshirt menyediakan perkhidmatan yang sangat terbaik untuk mereka yang inginkan print tshirt (hitpress, silkskrin dan etc), print baju, sulaman komputer dan baju koperat. Setakat ini, OhTshirt telah menerima ribuan cetakan tshirt dan ini menunjukkan positive feedback dari pelanggan yang telah menggunakan perkhidmatan di sini. 

Yang pasti, kualiti cetakkan kat sini sangat teliti dan kemas. Ena pun ada satu baju yang dicetak oleh OhTshirt. Memang puas hatilah. Harga pun berpatutan dengan hasil kerja yang diberikan oleh OhTshirt.

Gambar kredit to : Mohd Rasul

Gambar kredit to : Mohd Rasul

Selain itu, OhTshirt turut menerima cetakan untuk barangan cenderahati koporat seperti Woven Bag, piala, pingat, keychain dan pelbagai lagilah demi memenuhi hasrat para pelanggan. Oleh itu, kepada stay area Shah Alam you all bolehlah datang kemari untuk menerima perkhimatan yang terbaik yang disediakan oleh OhTshirt.

Apa yang ena ketahui, antara pelanggan yang pernah menggunakan perkhidmatan OhTshirt adalah seperti UiTM Shah Alam, UNISEL, RTM, UIA, Labuan Sea Challenge, TV3, KASTAM, Maybank dan Sime Darby. Banyak lagi syarikat yang besar besar mencuba dan berpuas hati dengan hasil OhTshirt tapi biarlah banyak itu sahaja yang ena senaraikan.


Gambar kredit to : Mohd Rasul

Gambar kredit to : Mohd Rasul


CAWANGAN OHTSHIRT DI MELAKA

OhTshirt turut meluaskan cawangannya di negeri Melaka. Oleh itu, bagi mereka yang menetap di Melaka atau berdekatan dengan negeri Melaka, bolehlah cuba menggunakan perkhidmatan print baju yang murah di OhTshirt.  Alamatnya nanti ena sertakan di akhir entri ye.


HUBUNGI OHTSHIRT

Kepada mereka yang ingin ketahui harga atau pelbagai lagi mengenai OhTshirt, boleh la rujuk kepada details yang ena sediakan kepada you all di bawah ini. Kalau nak ke kedainya, wazekan sahaja alamat OhTshirt.


Cawangan Shah Alam

FZ MULTI CREATION ENTERPRISE
No. 19A, Jalan Kristal K7/K,
Seksyen 7, 40000 Shah Alam,
Selangor Darul Ehsan.

NO.TEL: 03 55236785 / 017 6676785

EMAIL: admin@ohtshirt.com.my

LAMAN WEB: www.ohtshirt.com.my

FACEBOOK: OhTshirt Facebook

INSTAGRAM: OhTshirt Instagram



Cawangan Melaka

FZ MULTI CREATION ENTERPRISE
No.4, Pusat Niaga MBMB,
Bulatan Ayer Molek,
75460 Melaka.

NO TEL: 012 3523972

EMAIL: ina@ohtshirt.com.my









Share

Other Article

PRINT BAJU MURAH DI OHTSHIRT | SHAH ALAM
4/ 5
Oleh

5 Comments

Tulis Comments
avatar
19.1.15

bolehlah try tengok² kot ada yang berkenan nak print

Reply
avatar
19.1.15

terbaik ni nak tempah bajuu :D


selamat malam..singgah sini jalan jalan..hehehe...
ruang iklan + review blog/ business dibuka :D
jom join giveaway juga :D jgn lupa singgah blog Syira Lokman..

Reply
avatar
23.1.15

Mmg best..tq sis for this info..

Reply
avatar
7.2.15

bestnyaa. .teringin nak buat baju design sendiri. hehe :D

Reply