Sebarang Review / Pengiklanan --> INAAINAA92@GMAIL.COM (Email)

Saturday, January 10, 2015

MOVIE BEST DAN LAWAK | NIGHT AT MUSEUM 3


MOVIE BEST DAN LAWAK | NIGHT AT MUSEUM 3 | Pada hari Rabu yang lepas, ena dengan kawan kawan ena pergi tengok wayang di East Cost Mall Kuantan. Almaklumlah baru lepas habis exam masa tu, so masa untuk bergembira. Dan kami sebulat suara memilih untuk tengok movie Night AT Museum 3 atau lebih dikenali Night AT Museum Secret Of The Tomb.

Ena memang follow up movie Night At Museum sejak session pertama lagi. Session pertama ditubuhkan pada tahun 2006 dan untuk yang kedua ditubuhkan pada tahun 2009. Memang asyuk gila kalau tengok movie ni sebab jalan ceritanya lawak dan berfantasi. Boleh kasi hilang stress kalau tengok cerita ni. 


PENDAPAT ENA TENTANG MOVIE

Bagi ena untuk Night At The Museum 3 ni, sangat best dan lawak. Jadi riuh rendah ketika dalam pawagan hari tu. Ada part serius dan ada part yang kelakar. Tapi ada jugalah part yang nampak sangat menipunya even cerita ni sememangnya tak wujud. Hahaha. 

Overall, memang tak rugi beli tiket wayang untuk tengok cerita Night At The Museum 3. 


SINOPSIS

Movie ini mengisahkan tablet yang curse semua benda dalam muzium tu terhakis akibat dah lama tak terdedah dengan cahaya bulan. So bila benda tu terhakis, akan berlaku sesuatu yang berlaku kepada tingkah laku pada benda dalam muzium tersebut.

Oleh itu, hero dalam cerita ni iaitu Larry bertungkus lumus mencari rahsia disebalik tablet tersebut dan mencari jalan untuk memulihkan semula tablet tersebut. Macam biasa banyak ranjau yang terpaksa dilalui oleh Larry and the geng.

Apapun, nak tahu penamatnya, you all kena pergi tengok sendiri. Mana boleh cerita semuanya. Nanti tak syok dah. Hehehehe. Dont worry, memang serius best cerita ni.


TRAILER NIGHT AT MUSEUM 3

Boleh tengok trailer ni terlebih dahulu.




Share

Other Article

MOVIE BEST DAN LAWAK | NIGHT AT MUSEUM 3
4/ 5
Oleh

10 Comments

Tulis Comments
avatar
10.1.15

alamak.. Ainaa.. hari tu teman frust tak dapat tengok citer ni sebab dah sold out.. tinggal sit depan sekali aje.. takmo lah.. patah tengkuk nengok nanti.. last2 kami pilih citer yang lagi satu tu Big Hero? apa entah namanya.. kartun.. tapi best gakk.. heee

Reply
avatar
10.1.15

nak sangat tengok cerita ni, tapi gandingan cerita ni mantap2, Hobbit dgn tek3n. huhu

Reply
avatar
10.1.15

cerita komedi ni x perlu nak realistik sgt . ni mesti patung2 dlm muzium tu hidup dan buat onr ...

Reply
avatar
10.1.15

haaa...cite yg ptama pnh tgk...mmg syok..yg tbaru ni entah bila nk tgk..lama dh x gi pwgam ni..hehe..

Reply
avatar
10.1.15

ramai ckp best. tapi tak pergi tgk lagi. hehe

Reply
avatar
10.1.15

yang first dan second semua best... sudah best yang ketiga ni pun best ;)

Reply
avatar
11.1.15

teringin nak tgk. tp nak tunggu download & tgk kat umah ngan anak anak jer hehe

Reply
avatar
12.1.15

seronok tengok cerita lawak ni kan..hilang stress sikit..nak tengok jugak cerita ni.pelakonnay dah memang kelakar kan :)

Reply
avatar
20.1.15

tak tengok lagi..hurmmm

Reply
avatar
20.1.15

Ya, memang best citer ni, saya dah satu famili tengok ... siap lepas habis wayang, anak2 saya dok sembang2 lagi aksi dalam tu.

Sesuai ditonton seisi keluarga. Online punya pun dah keluar.

Reply