Sebarang Review / Pengiklanan --> INAAINAA92@GMAIL.COM (Email)

Tuesday, December 30, 2014

PRODUK MERAWAT KESAN ATAU PARUT JERAWAT | GLAMOSKIN


PRODUK MERAWAT KESAN ATAU PARUT JERAWAT | GLAMOSKIN  | Pada entri yang INI ena ada review mengenai produk terbaru dari Legacy Secret iaitu GlamoSkin. Ada juga beberapa orang yang bertanya pada ena untuk ketahui feedback dari ena mengenai produk ini. Oleh itu, feedback dari ena adalah positif. 

Seperti yang ena cakap, produk dari Legacy Secret semuanya sangat berkesan dan selamat untuk digunakan. Bermacam macam produk dari Legacy Secret yang dah ena cuba dan tiada satu yang buat ena menyesal menggunakannya. Tidak ketinggalan juga dengan produk set GlamoSkin. Nak dekat sebulan juga menggunakan GlamoSkin ni dan hasilnya sangat berpuas hati pada kulit wajah ena.


APAKAH KEBERKESANAN GLAMOSKIN PADA KULIT ENA

Yang ena paling suka adalah tiada lagi kesan atau parut jerawat selepas jerawat muka timbul dalam jangka masa yang lama. Sekejap sahaja dah hilang. Ena ni dari dulu sememangnya ada masalah dengan parut jerawat yang jenis degil nak hilang. Maybe struktur kulit muka ena tak berapa betul, so dengan menggunakan GlamoSkin, Alhamdulillah dengan izin Allah, tiada lagi masalah sedemikian.

Jerawat muka pun dah tak kerap sangat naik macam dulu terutama bahagian pipi ena. Jerawat naik seketul dua tu sememangnya normal sebab kekadang ada gangguan hormon atau jari kita tak bersih main pegang je bahagian muka. Tetapi Alhamdulillah, kadar jerawat naik tu dah normal.


BAGAIMANA ENA AMALKAN GLAMOSKIN

Set GlamoSkin terdiri kepada dua jenis iaitu Glamoskin Collagen Gel dan Glamoskin Cleanser. So ena pastikan kedua dua ini akan ditepek pada muka pada setiap hari. Kadang kadang tu pernah juga terskip, biasalah benda ni terjadi bila kepala otak busy memikirkan hal lain.


GlamoSkin Collagen Gel

Glamoskin Collagen Gel ni ena pakai dua kali sehari. Waktu pagi dan waktu malam sebelum tidur. Namun, pastikan tempek benda ni selepas muka dibasuh dengan Glamoskin Cleanser. Baru cepat berkesan.

Untuk Glamoskin Cleanser, banyak mana yang ena suka ena akan guna. Rasa muka tak bersih sahaja, ena basuh dengan menggunkan Glamoskin Cleanser. Rasa nak segarkan muka untuk study, basuh muka dengan Cleanser ni dan ambil wuduk selepasnya. 

GlamoSkin Cleanser

Selain itu, ena juga amalkan urutan muka yang betul ketika tempek kedua kedua benda alah ni di muka. Kalau nak tahu, boleh google cara cara urutan yang betul untuk muka. Nescaya muka akan lebih tegang dan lebih bermaya. 

Tambahan pula, jangan lupa jaga cara pemakanan dan amalkan minum air kosong atau air mineral 3 liter sehari. Tapi bagi ena 3 liter pun tak cukup, ena akan minum lebih dari 3 liter setiap hari. Hal ini akan sedikit sebanyak membantu mengembalikan kecantikkan pada muka. Malah bukan sahaja pada muka tetapi anggota badan yang lain juga.


CARA NAK HUBUNGI ATAU ORDER GLAMOSKIN

Itu sahaja dari ena dan ena berpuas hati dengan produk yang kali ini. Yang mana elok dan selamat ena sharekan bersama dengan para pembaca, yang mana effect yang tak bagus ena terus buang dalam tong sampah.

Oleh itu, bagi mereka yang ingin mencuba juga, bolehlah dapatkan Glamoskin di:



FANPAGE:

LINK TESTIMONI:

LINK VIDEO DARI KOREA:

Share

Other Article

PRODUK MERAWAT KESAN ATAU PARUT JERAWAT | GLAMOSKIN
4/ 5
Oleh

6 Comments

Tulis Comments
avatar
30.12.14

Hai Ena! Aduyaiii, lama sungguh dah tak blogwalk nih.. Banyak agenda ketinggalan.. Huuu..

Btw, produk ni macam menarik jer.. Nanti nak cubalah! Thanks Ena for sharing! ^__^
RosmizaAliDotCom™

Reply
avatar
11.1.15

Timbul jerawat boleh hilang mood satu hari. :)

Reply
avatar
12.1.15

ramai juga pengguna glamoskin ni dan memang berkesan.

Reply
avatar
27.1.15

SYIRA SUKA PRODUK NI...TERBAIKKKK ! :D

Reply
avatar
27.1.15

ramai yg guna.. naseb muka x de jerawat hihi

Reply
avatar
27.1.15

wah...cntik kulit ena... hehe..teringin jgk nak kulit bebas jerawat ni..skg guna2 produk sdia ada dlu..dh hbis nti mybe blh cuba pulak produk ni..

Reply