Wednesday, December 03, 2014

GLAMOSKIN COLLAGEN GELL AND CLEANSER | LEGACY SECRET


GLAMOSKIN COLLAGEN GELL AND CLEANSER | LEGACY SECRET |  Ena memang dah lama berkenan dengan produk dari keluaran Legacy Secret ni. Mostly semua produk dari LS memang sangat berkesan dan menyihatkan kulit pada tubuh badan. So, no wonderlah ena sangat happy bila dapat produk dari keluaran syarikat LS. Dan untuk kali ini ena excited try produk keluaran terbaru dari LS isitu GlamoSkin. Sebelum tu, ena nak story mory sedikit mengenai GlamoSkin.


GlamoSkin adalah produk buatan Korea yang direka khas untuk Legacy Secret pada 30 Oktober 2014 yang lepas. Keunikkan GlamoSkin ini adalah diperbuat daripada Collagen Gell yang menggunakan teknologi moden dalam industri kosmetik. Teksture gell ini mampu menyerap lebih baik dan berkesan sehingga 70% berbanding dengan cream yang biasa. Selain itu, formula Niacimade PC adalah penemuan terbaru dalam industri kecantikkan dan kosmetik di negara yang membangun antaranya seperti Korea dan Jepun.



Tambahan pula, Niacimade PC juga halal dan selamat digunakan untuk semua jenis kulit yang ada. Hal ini kerana ianya terhasil daripada bahan yang bersih dan bebas daripada bahan kimia yang berbahaya. Bukti bahawa produk ini selamat untuk digunakan:

Nombor Not KKM : NOT140703528K


Set GlamoSkin terdiri kepada pencuci as known as Cleanser Glamoskin dan Collagen Gel demi membantu menyihatkan kulit muka dengan sempurna. 

Cleanser GlamoSkin

GlamoSkin Collagen Gell


CARA PEMAKAIAN:

1) Bersihkan muka dengan GS Cleanser.
2) Biarkan muka kering secara semula jadi, jangan lap. 
3) Kemudian, ambil sedikit Collagen Gel dengan hujung jari.
4) Ratakan pada wajah dengan lembut hingga butiran Collagen Gel meresap ke dalam kulit.
5) Amalkan setiap pagi sebelum melakukan aktiviti seharian dan malam sebelum tidur.
6) Collagen Gel dipakai 2 kali sehari iaitu siang dan malam. Untuk Cleanser boleh guna berapa  
    banyak kali yang dikehendaki.



KELEBIHAN GLAMOSKIN BERBANDING PRODUK YANG LAIN:

1) Menggunakan bahan semulajadi yang selamat dan bersih
2) Diperbuat menggunakan teknologi Nano dengan bahan aktif Niacimade PC dari Korea
3) Produk ini bebas dari merkuri dan hydroquinone
4) Keberkesanan akan terbukti setelah 30 hari penggunaan secara konsisten



KELEBIHAN GLAMOSKIN KEPADA KULIT WAJAH:

1) Membaiki DNA pada kulit wajah
2) Membantu mengawal minyak pada kulit
3) Mengecutkan liang pori yang tidak normal
4) Menyihatkan struktur warna kulit wajah
5) Menghilangkan pigmentasi
6) Menghalang kulit daripada sinaran UV yang berbahaya pada kulit.



Mengenai harga, tidak terlampau mahal kalau nak bandingkan dengan keberkesanan produk GlamoSkin ini. Kalau nak jimat, boleh beli secara set. Nak beli secara ala carte pun boleh. Dibawah ni, harga asal produk GlamoSkin :


HARGA ASAL:

1) GlamoSkin Collagen Gell : RM120 (semenanjung) , RM130 (Sabah & Sarawak)
2) GlamoSkin Cleanser : RM80 (semenanjung) , RM90 (Sabah & Sarawak)
3) Harga Set (Cleaser + Collagen Gell) : RM 200 (semenanjung) , RM220 (Sabah & Sarawak)




Untuk ketahui dengan lebih lanjut mengenai GlamoSkin iaitu produk keluaran Legacy Secret, bolehlah rujuk pada link dibawah ini.




FANPAGE:

LINK TESTIMONI:

LINK VIDEO DARI KOREA:



Share

Other Article

GLAMOSKIN COLLAGEN GELL AND CLEANSER | LEGACY SECRET
4/ 5
Oleh

4 Comments

Comments
avatar
4.12.14

semakin cantik kulit Ena :)

Reply
avatar
8.12.14

okey tak untuk kulit yg berjerawat? hmmm

Reply
avatar
14.12.14

patutlah bertambah cantik. bertambah comel sekarang nih.

Reply

The owner of this blog reserves the right to edit or delete any comments submitted to this blog without notice due to:

1) Comments deemed to be spam or questionable spam

2) Comments including profanity

3) Comments containing language or concepts that could be deemed offensive

4) Comments that attack a person individually (including agency)