Sebarang Review / Pengiklanan --> INAAINAA92@GMAIL.COM (Email)

Tuesday, October 14, 2014

VECTOR DAN HEADER INA AINAA I AZHAFIZAHDOTCOM



VECTOR DAN HEADER INA AINAA | AZHAFIZAHDOTCOM | Hello my readers, miss you all. Fiuhhh, lebih kurang sebulan jugalah ena tak menggerakkan blog ena ni. Nasib baik traffik tak menurun dengan secara mendadak. Maaflah dah lama tak muncul dalam dunia blog, hari ni baru nak kembali semula dengan misi dan visi yang baru. InsyaAllah, ada masa ena rajinkan diri blogwalking semula ye.

Kalau you all perasan, ada sedikit perubahan pada blog ena terutama pada domain, nama blog serta header blog. Well, ini namanya new spirit. Semua dah bertukar. Tiada lagi 'ROSEBERRY', kali ini ena menggunakan nama original ena. So, oleh sebab ena tukar domain baru, maka blog ena ni kena start daripada zero balik. Huuuuuu~

Okay, cukup cukup sudah. Entri kali ini ena nak share mengenai dimana ena tempah untuk header dan vector ena. Kalau nak, check it out bebeh!

Vector

Header


Cantikkan!! Serius, ena suka sangat hasil dari sentuhan kak blogger AzhafizahDotCom. Kemas, menarik dan sangat mengikut citarasa ena. Auuuuummmm. Memang tidak sia-sia ena minta dia editkan untuk ena, dah lama sebenanrnya ena teringin nak kak Fiza ni designkan something untuk ena. Akhirnya dapat juga tempah something kat dia.

Turutkan hati nak suruh dia editkan semua blog ena tapi tak mengapalah. Tukar header je dahulu buat setakat ini. Suka terjah blog kak Fiza ni sebab sangat kemas dan ringan untuk ena masuk. Tambahan pula, warna blog dia adalah warna kegemaran ena. 

Oleh itu, kepada mereka yang sedang mencari blog designer untuk keinginan masing-masing, bolehlah deal dengan kak AzhafizahDotCom. Dibawah ini ena letak details dia. Jemput terjah ye~


Share

Other Article

VECTOR DAN HEADER INA AINAA I AZHAFIZAHDOTCOM
4/ 5
Oleh

7 Comments

Tulis Comments
avatar
14.10.14

Cantik saaaaaaaaaaaaaaangat ena! Pink ^^

Reply
avatar
14.10.14

Selamat kembali dengan mood baru Ena..Apepun thanks sudi order dan suka..high five sikit geng PINK :)

Reply
avatar
15.10.14

sekali pndang cam emas putih lak hehee :)
comel lote gitu header dia hehee :D

Reply
avatar
15.10.14

Hai Ena! Lamanya Ena tak update blog.. Rindu nak terjah blog Ena tau.. Samala kita ena, akak pun baru tukar domain.. Kena start balik from zero.. Marilah kita usaha sama2.. ^_^
Btw, blog Ena dah makin cantik.. Suka sangat layout blog Ena ni.. Ena guna wordpress ea?

Rosmiza Ali Official Blog™

Reply
avatar
10.11.14

patut la dah lama tak nampak ;)

Reply
avatar
10.11.14

alololo... comelnya. ^_^

Reply