TENGOK WAYANG | EXPENDABLES 3

by - Monday, September 01, 2014



TENGOK WAYANG | EXPENDABLES 3 | Setelah sekian lama tak tengok wayang, akhirnya dapat juga pergi tengok bersama dengan seorang kawan ena. Rindu okay! Hahahaha. Pada mulanya ena nak tengok cerita LUCY tapi tak jadi sebab tetiba pula rasa nak tengok Expendables 3. Kawan ena yang cadangkan, so ena layankan je walaupun tak pernah follow up dan tak pernah tengok siri siri yang sebelum ni.

Bila tengok perkataa '3' tu, for surelah ada yang versi season 1 dan season 2. Yang menyedihkan, ena belum pernah tengok lagi Expendables 1 dan Expendables 2. Huaaaa! Nasib baik masa tengok Expendables 3 ni tak memeningkan kepala, cuma adalah part part tertentu yang agak tak berapa nak faham. Lepas ni, nak kena download yang season 1 dan season 2. Weeee~




Expendables 3, berumur 18 tahun keatas sahaja dibenarkan untuk tengok. Bukan kerana cerita ni lucah malah tak lucah langsung pun. Tapi mungkin sebab ada unsur keganasan. Sebab itu umur 18 tahun kebawah tidak dibenarkan tengok, maybe takut mudah terpengaruh.

Ena ni memang suka tengok cerita yang lawan lawan macam ni yang ada aksi, ada tembak menembak. Dan bagi pendapat ena, cerita Expendables 3 ni menarik dan best. Nampak mantap je aksi lawan masing masing. Cuma ena ni patut tengok dari season pertama, so mungkin lebih menghayati dan memahami.


Maaf, tak reti nak buat ringkasan pasal cerita ni tapi apa ena nak sampaikan kat you all ialah tak rugi tengok cerita ni. Yang penting you all kena khatam Expendables dari season 1 dan season 2 ye. So kalau nak tahu bagaimana jalan cerita ni, silalah tonton sendiri ye.

By the way, kepada kawan ena tu terima kasih banyak banyak sebab belanja ena tengok wayang. Sayang kau ketat ketat. Hehehehehe~




You May Also Like

17 Comments

  1. wah tengok wayang.. da lama gila tak tgok wayang ><

    ReplyDelete
  2. Dating eaaaa hahhahaha....comel ena,bila nak jumpa kakak kat sini ni huuhuuu

    ReplyDelete
  3. Oh yg semalan tu ea..yang tersalah anta gambar kat group tu ye..oh yang tuu :p

    ReplyDelete
  4. Suka tengok dressup ena :) simple je tapi cantik !

    oh oh... 18tahun ke atas ya?? kaksha pernah diminta IC untuk tengok movie 18tahun keatas... badan kenit sangat :(

    ReplyDelete
  5. xtengok cite ni. bila kita nak tgok wyg sama2 lagi

    ReplyDelete
  6. xtengok cite ni. bila kita nak tgok wyg sama2 lagi

    ReplyDelete
  7. sy pula x minat crita lawan2 . sbbnya sy takut. hehe. btw cantik ena.

    ReplyDelete
  8. sy pula x minat crita lawan2 . sbbnya sy takut. hehe. btw cantik ena.

    ReplyDelete
  9. yang ke dua memang best, yang ke tiga nie mesti lagi gempak.. ini tak sabar nak tengok nie ^_^

    ReplyDelete
  10. Dah tengok dah cerita ini... Ermmm ok la...

    ReplyDelete
  11. Kalau tengok wayang lebih suka tengok yg ada aksi dan bunyi bom kababoom...baru syiok tgk. Nak kena tunggu expendable 3 yang HD pnye ni. Nak download je..

    ReplyDelete
  12. kene tgk ni. liz tgk yg first season tu

    ReplyDelete
  13. Anonymous2.9.14

    akak pun lama jugak tak tengok wayang.. entah x ingat citer last tngk apa..
    ke yang dragon tu hehehe..

    btw akak follow IG awok :D weee ~

    ReplyDelete
  14. nampak gaya nak kena tengok juga lah ni

    ReplyDelete
  15. lama tak tengok wayang

    ReplyDelete