KOLEKSI GAMBAR | SARUNG KAKI COMEL DAN UNIK

by - Friday, September 05, 2014



KOLEKSI GAMBAR | SARUNG KAKI COMEL DAN UNIK | Entri kali ini, ena nak kongsikan beberapa gambar sarung kaki yang sangat sangat comel dan unik. Tergoda seyh tengok sarung kaki yang comel comel ni. Nak je beli. Tapi kalau ena beli pun, bukan pakai sangat pun. Membazir pula rasanya. Lainlah ena ni jenis pakai skirt atau seluar pendek atau duduk di rumah dalam suasana bersalji. Emm Emmm.

Apapun, kreatif betul la pereka fashion yang ada dalam dunia ni. Macam macam fashion yang terbaru telah mereka ciptakan. Cantik cantik pula tu. Hurmmm. Mesti minda mereka ni jenis bergerak 24 jam. Time tidur jelah kot otak mereka berhenti memikir. Lagi satu, ni mesti kena rajin buat pemerhatian. Yeahhh. Orang macam ena ni memang tak layak jadi designer. Malas sepanjang masa.

Okay tak mahu merepek panjang, moh kita tengok gambar gambar sarung kaki comel dan unik.



1) Orang Memanjat Menggunakan Tali




2) Muka Kucing Sekali Dengan Ekor



3) Semut Merayap Atas Kaki



4) Sushi (Paling buat ena tertarik)



5) Kucing Cakar



6) Ikan Jerung Makan Kaki




7) Pensel Kayu



Comel gilalah! Geram pula ena tengok. Serius, rasa nak pergi cari je nanti sarung kaki seperti di atas. Pakai pergi kulliyyah. Eh boleh ke?? Hehehehe. Okaylah, itu sahaja perkongsian dari ena setakat ini, selamat mencuci mata ye. 



You May Also Like

17 Comments

  1. hihi.... so sweettttt !! rasa macam nak jadi kekanak balik !

    ReplyDelete
  2. yang jerung tu rasanya paling comel.
    hehehe.
    kalau ina dh up entry pasal ni kompom akan ada punya yang buat,
    tunggu dan lihat saja :)

    ReplyDelete
  3. hahahaa,comel semuanya =D

    ReplyDelete
  4. kohkohkohkoh.. semut tu geli okay! kucing tu comel! hehehehhe

    www.idabaharum.com

    ReplyDelete
  5. Tembikai tu comel sgt!!!!!

    ReplyDelete
  6. creative abis dahh orang buat sarung kaki ni

    ReplyDelete
  7. Menarik betul

    Sushi tu paling menarik

    Betul2 tertipu

    ReplyDelete
  8. serius! comel dan unik gila. suka iqa tgok.
    tpi yg semut merayap kat kaki tu rasa geli plak nengok.

    ReplyDelete
  9. Unik dan kreatif ..

    dtg sini singgah dan follow . : )

    ReplyDelete
  10. nice blog...hallo aina met malam, salam kenal dari saya yuli, karena ini kunjungan pertama saya saya ucapkan selamat berkawan semoga bisa jadi teman dalam ngeblog. thanks u, tengok juga blog saya ya......

    ReplyDelete
  11. Gambar semut merayap atas kaki dan orang memanjat menggunakan tali , macam gambar ta pakai stokin hanya contengan di kaki :D

    ReplyDelete
  12. nakkkkkkk,nak yg tembikai n orang mmanjat tu heheheheh

    ReplyDelete
  13. haip! jgn pakai yang macam ni..

    ReplyDelete
  14. yg pencil tu menarik, tp bahaya la org pnjat guna tali tu hihih

    ReplyDelete
  15. wei aku nk yg semut tu.. seksi. mn nk cari kat malaysia ni

    ReplyDelete