Sebarang Review / Pengiklanan --> INAAINAA92@GMAIL.COM (Email)

Friday, September 05, 2014

KOLEKSI GAMBAR | SARUNG KAKI COMEL DAN UNIK



KOLEKSI GAMBAR | SARUNG KAKI COMEL DAN UNIK | Entri kali ini, ena nak kongsikan beberapa gambar sarung kaki yang sangat sangat comel dan unik. Tergoda seyh tengok sarung kaki yang comel comel ni. Nak je beli. Tapi kalau ena beli pun, bukan pakai sangat pun. Membazir pula rasanya. Lainlah ena ni jenis pakai skirt atau seluar pendek atau duduk di rumah dalam suasana bersalji. Emm Emmm.

Apapun, kreatif betul la pereka fashion yang ada dalam dunia ni. Macam macam fashion yang terbaru telah mereka ciptakan. Cantik cantik pula tu. Hurmmm. Mesti minda mereka ni jenis bergerak 24 jam. Time tidur jelah kot otak mereka berhenti memikir. Lagi satu, ni mesti kena rajin buat pemerhatian. Yeahhh. Orang macam ena ni memang tak layak jadi designer. Malas sepanjang masa.

Okay tak mahu merepek panjang, moh kita tengok gambar gambar sarung kaki comel dan unik.



1) Orang Memanjat Menggunakan Tali




2) Muka Kucing Sekali Dengan Ekor



3) Semut Merayap Atas Kaki



4) Sushi (Paling buat ena tertarik)



5) Kucing Cakar



6) Ikan Jerung Makan Kaki




7) Pensel Kayu



Comel gilalah! Geram pula ena tengok. Serius, rasa nak pergi cari je nanti sarung kaki seperti di atas. Pakai pergi kulliyyah. Eh boleh ke?? Hehehehe. Okaylah, itu sahaja perkongsian dari ena setakat ini, selamat mencuci mata ye. 



Share

Other Article

KOLEKSI GAMBAR | SARUNG KAKI COMEL DAN UNIK
4/ 5
Oleh

17 Comments

Tulis Comments
avatar
5.9.14

hihi.... so sweettttt !! rasa macam nak jadi kekanak balik !

Reply
avatar
5.9.14

yang jerung tu rasanya paling comel.
hehehe.
kalau ina dh up entry pasal ni kompom akan ada punya yang buat,
tunggu dan lihat saja :)

Reply
avatar
5.9.14

hahahaa,comel semuanya =D

Reply
avatar
5.9.14

kohkohkohkoh.. semut tu geli okay! kucing tu comel! hehehehhe

www.idabaharum.com

Reply
avatar
5.9.14

Tembikai tu comel sgt!!!!!

Reply
avatar
5.9.14

creative abis dahh orang buat sarung kaki ni

Reply
avatar
5.9.14

Menarik betul

Sushi tu paling menarik

Betul2 tertipu

Reply
avatar
5.9.14

Unik betul... :D

Reply
avatar
5.9.14

serius! comel dan unik gila. suka iqa tgok.
tpi yg semut merayap kat kaki tu rasa geli plak nengok.

Reply
avatar
5.9.14

Unik dan kreatif ..

dtg sini singgah dan follow . : )

Reply
avatar
5.9.14

nice blog...hallo aina met malam, salam kenal dari saya yuli, karena ini kunjungan pertama saya saya ucapkan selamat berkawan semoga bisa jadi teman dalam ngeblog. thanks u, tengok juga blog saya ya......

Reply
avatar
5.9.14

Gambar semut merayap atas kaki dan orang memanjat menggunakan tali , macam gambar ta pakai stokin hanya contengan di kaki :D

Reply
avatar
6.9.14

nakkkkkkk,nak yg tembikai n orang mmanjat tu heheheheh

Reply
avatar
6.9.14

haip! jgn pakai yang macam ni..

Reply
avatar
8.9.14

yg pencil tu menarik, tp bahaya la org pnjat guna tali tu hihih

Reply
avatar
9.9.14

wei aku nk yg semut tu.. seksi. mn nk cari kat malaysia ni

Reply