Thursday, September 18, 2014

INSTAGRAM DAN WEBSITE RASMI | KELABBLOGGERBENASHAARI



INSTAGRAM DAN WEBSITE RASMI | KELABBLOGGERBENASHAARI | Alhamdulillah beberapa hari yang lepas website rasmi Kelab Blogger Ben Ashaari telah ditubuhkan dengan jayanya oleh abang Hafiz Rahim. Ena sangat gembira dan berbangga apabila Kelab Blogger Ben Ashaari sudah ada website rasmi.

Mengenai Kelab Blogger Ben Ashaari, kelab ini ditubuhkan oleh abang Ben Ashaari sejak tahun 2009 lagi. Dengan slogan "Bukan Sekadar Blogger", ena bersatu dengan kawan kawan yang lain membawa network ini hingga ke puncak kejayaan tanpa ada sebarang paksaan dari mana mana pihak. Semua ini atas kerelaan hati kami masing masing, tanpa mengutamakan wang, nama dan job semata mata. 




Kelab Blogger Ben Ashaari akan diusahakan oleh kami bersama. InsyaAllah, segala aktiviti yang dilakukan dan dijalankan akan kami tampilkan pada website tersebut.  Terima kasih juga kepada abang Ben Ashaari sebab terima ena untuk sertai dalam community ini. Ena dengan berbesar hati akan cuba sedaya upaya untuk tingkatkan network Kelab Blogger Ben Ashaari

Selain itu, ena ingin perjelaskan di sini bahawa kami tidak berpuak dan juga tidak mengabaikan kawan kawan yang lain. Kalau ada yang menjauhkan diri daripada kami sebagai ahli Kelab Blogger Ben Ashaari ni, anda sebenarnya yang suka hidup berpuak. Kami kat sini wat lek wat peace je sambil minum kopi. Ehhh~
Disamping itu, Kelab Blogger Ben Ashaari ini juga mempunyai instagram rasmi dimana kami akan update segala gambar gambar aktiviti kami bersama di ruang medium tersebut.


Link: http://instagram.com/kelabbloggerbenashaari / @kelabbloggerbenashaari


Oleh itu, ena menjemput you all untuk terjah website dan instagram rasmi Kelab Blogger Ben Ashaari. Marilah support dan kenali kami dengan lebih rapat. InsyaAllah, seperti yang ena katakan tadi, kami hidup tak berpuak. Semua orang kami layan kecuali manusia yang berhati busuk. Oh yeahhh!

Terima kasih! Jangan lupa follow sekali instagram Kelab Blogger Ben Ashaari ye.




Share

Other Article

INSTAGRAM DAN WEBSITE RASMI | KELABBLOGGERBENASHAARI
4/ 5
Oleh

19 Comments

Comments
avatar
18.9.14

dear, mama dah follow IG kelab tu

Reply
avatar
18.9.14

semoga kelab blogger ben ashaari terus berjaya dan mendapat sokongan umum...

Reply
avatar
18.9.14

kadang2 ada jugak nampak double standard segelintir tu.. tp biasa la manusia mana ada semua perfect ye tak.. even dalam satu family pun tak semua baik.. apatah lagi dalam satu kumpulan yang ramai.. Hope yg macam tu.. ambil pengajaran.jgn yg sedikit mencacatkan matlamat yang baik..akak blogger surirumah yang ada keterbatasan untuk beraktiviti luar ni hanya mampu support secara online jer.. hope takde yg pandang kami ni macam tak wujud dalam KBBA yer... nak buat macam mana kemampuan terbatas. Terima kasih untuk Abang Ben Ashaari.. kerana banyak membantu blogger2 tak ternama macam akak ni. Semoga KBBA terus melangkah maju & menjadi satu komuniti blogger yang gah di malaysia. Amin..

Reply
avatar
18.9.14

yeahh memang terbaikk...suka2

Reply
avatar
19.9.14

Tahniah....alhamdulilah...sekarang juga nak join ig kelab ben yeyyyyy...bagus ena kita semua kena bersatu...yg berpuak2 tu sila jauh dari kami...

Reply
avatar
19.9.14

Uih. Promote :D

http://nurulzayani.blogspot.com/

Reply
avatar
19.9.14

Alhamdulillah, semakin maju setapak lagi.

Memang kerja berpasukan membuahkan hasil yang lebih lumayan berbanding kerja berseorangan

Hasilnya di nikmati bersama.

Tahniah.

Semoga semakin maju selepas ini.

Insyaallah

Reply
avatar
19.9.14

Assalamualaikum.salam ukhwah.Ada melihat dalam blog yg meletakkan banner KBBA .adakah boleh diambil begitu saja dan diletakkan di blog saya?

Reply
avatar
19.9.14

akak sebenarnya dah lama join grup kat facebook tu tapi jadi silent reader saja. kekadang bukak link link yang diorang share. hihi btw iols dah follow tau ig tu sebab ena post kat ig akak terus follow. hihihi sukalah tengok ena dapat join community.. teruskan yaa nanti ada event ke nak lepak ke
roger la akak kikiki..

Reply
avatar
19.9.14

ena!!!!! nak copy boleh?muahahhaaa

Reply
avatar
19.9.14

Bangga dapat jadi one of the community! ^^,
Rosmiza Ali Official Blog™

Reply
avatar
19.9.14

untung laa ada geng kelab blogger :)

tengok entry kul 8 nnti ada backlink untuk blog anda :)

Reply
avatar
21.9.14

yeayyyyy !!! hidup KBBA ;)

Reply
avatar
22.9.14

Tahniah..satu inisiatif yang sangat bagus ,kerjasama yang memberikan win-win buat bloggers dan merapatkan hubungan sesama bloggers...

P.s: Setting redirect kena ubah,kalau type without www tak pergi ke laman blog ladyainaa.com

Reply
avatar
23.9.14

watt lekk wat peace hehee.. terbaik ena :) KBBA satu komuniti blogger yg hebat..prasaan bpuak2 tu bpgkal pda dri sndri ;) gudjob ena :)

Reply
avatar
11.11.14

waaaaa... terbaik lah ^_^

Reply
avatar
1.7.15

bersatu teguh, bawa imej positif sebagai blogger

Reply
avatar
11.9.15

Macam mana nak join #kelabbloggerbenashaari ya?Eyda baruje join group KBBA di fb 😊.

Reply
avatar
12.11.15

tak dapat buka pulak laman web tersebut

Reply

The owner of this blog reserves the right to edit or delete any comments submitted to this blog without notice due to:

1) Comments deemed to be spam or questionable spam

2) Comments including profanity

3) Comments containing language or concepts that could be deemed offensive

4) Comments that attack a person individually (including agency)