Wednesday, September 03, 2014

HADIAH TSHIRT LONG SLEEVES & SHOES | LOVELY THINGS



HADIAH TSHIRT LONG SLEEVES & SHOES | LOVELY THINGS | Menerima pemberian daripada orang lain sememangnya boleh membuatkan ena tersenyum sampai ke telinga. Tambahan pula, pemberi tersebut merupaka orang yang kita sayang, lagilah buat diri ena seolah olah terbang di awan sana.

Baru baru ni, ena pergi lepak dengan seorang kawan ena. Then, dia bagi ena satu baju lengan panjang dengan satu pasang kasut sebagai hadiah. Ya Allah betapa gembiranya hati ena bila dapat hadiah sebegini rupa. Dahla dia belanja ena tengok wayang, lepas tu bagi dua benda ni pula. Alhamdulillah! Sayang kau sangat sangat laaaaa!!

Akan ku simpan dengan rapi, akan ku jagainya dengan penuh kasih sayang. Cewahhhh. Ena memang akan betul betul jaga barangan yang diberi oleh orang lain.  Terima kasih banyak banyak ye. Hanya Allah yang mampu membalas kebaikkan mereka. 






Haaaaa! Kepada mereka yang minat dengan fashion fashion terkini terutama bagi yang menggilai fashion dari artis artis Korea, you all bolehlah terjah fanpage dan IGShop KOREANSTYLE FASHION yang ena sediakan dibawah ini. Banyak outfits yang cun melecun, smart dan terkini di sediakan di KoreanStyle Fashion. Harga pun sangat berpatutan dengan kualiti serta layanan yang diberikan.


Fanpage:




Untuk IGShop, you all dikehendaki untuk follow terlebih dahulu kalau nak usya usya baju kasut apa semua tu. Tak pun, you all boleh cuci mata kat fanpage KoreanStyle Fashion. Mana tahu kot kot ada yang berkenan di hati, so bolehlah grab satu dan gayakannya dengan menarik. Cewahh~

Selamat mencuci mata ye..

Share

Other Article

HADIAH TSHIRT LONG SLEEVES & SHOES | LOVELY THINGS
4/ 5
Oleh

7 Comments

Comments
avatar
lia
3.9.14

Alhmdlh d kurniakan kawan2 yg best gitu ;)

Reply
avatar
3.9.14

haruslah hargai barang orang2 bagi kan... :) penghargaan buat mereka...

Reply
avatar
3.9.14

Wah... Bestnya..

Reply
avatar
3.9.14

Baiknye kawan enaaa

Reply
avatar
3.9.14

Untung badan kan..hehe...bukan boleh dapat percuma kat kedai tu..haha

Reply
avatar
4.9.14

bestnya dapat hadiahh ! jelesss .. huhu

Reply
avatar
4.9.14

bestnya dapat hadiah..

Reply

The owner of this blog reserves the right to edit or delete any comments submitted to this blog without notice due to:

1) Comments deemed to be spam or questionable spam

2) Comments including profanity

3) Comments containing language or concepts that could be deemed offensive

4) Comments that attack a person individually (including agency)