Sebarang Review / Pengiklanan --> INAAINAA92@GMAIL.COM (Email)

Wednesday, September 10, 2014

DOAKU UNTUK MU | ANAK SAUDARA | UPSR



DOAKU UNTUK MU | ANAK SAUDARA | UPSR | Pejam celik pejam celik, dah besar dah anak buah ena yang sulung ni, Muhammad Irfan. Gambar diatas, raya haji tahun 2013 kalau tak silap. Masa tu umur dia 11 tahun dan ena pun sedang kegemukkan. Uhuks. Pada hari ini, 9/9/2014, anak kepada kakak ena ni sedang menduduki peperiksaan UPSR untuk kertas Bahasa Melayu kalau tak silap ena.

Ya Allah, sekejap betul masa berlalu. Rasa macam baru je lagi dia masuk sekolah rendah. Now dah nak habis dah, berapa bulan lagi dah masuk tingkatan 1. Okay terasa diri ni tua dah. Ahaks. Umur je tua, tapi badan maintain muda okaaiiiii. 18 tahun gittew. Cewaahhh! Mohon muntah pelangi ye~

Tahun ni merupakan tahun terakhir UPSR kan kan?? Eh ke tahun depan???? Tak tahu tak tahu. Hehehe. Apapun, untuk entri kali ini ena nak ucapkan semoga maju jaya kepada anak saudara ena. Teruja sejenak bila ada anak buah nak UPSR dah sebab yela first time ena dapat fefeeling takut kekononnya fefeeling si kakak susah hati la dengan si adik yang nak exam. Ena ni anak bongsu, so dapat merasa semua ni dengan anak anak kakak atau abang jelah.




Tak mahu tulis meleret leret lagi. So, AcuNa sentiasa mendoakan yang terbaik! InsyaAllah, all the best ye wahai Irfan! Semoga Allah permudahkan segala urusan hari peperiksaan anak buah ena, Muhammad Irfan. Semoga dia boleh jawab soalan dengan tenang. Jumpa lagi ye bila AcuNa balik rumah nanti. Okay, I'm homesick already. Hurmmmmm.

Maaf ye you all, tak ada gambar yang terbaru dengan anak buah ena ni. Recycle je gambar yang lama lama. Ada je yang terbaru cuma malas nak transfer dari kamera ke lappy. 




Share

Other Article

DOAKU UNTUK MU | ANAK SAUDARA | UPSR
4/ 5
Oleh

13 Comments

Tulis Comments
avatar
10.9.14

Good luck anak saudara. :)

Reply
avatar
10.9.14

Selamat maju jaya untuk anak buah ena :).

Reply
avatar
10.9.14

semoga beliau dapat menjawab soalan dengan mudah.. amin.. :)

Reply
avatar
10.9.14

AcuNa UPSR tahun bila ye ?

Reply
avatar
10.9.14

Assalamualaikum dan singgah pagi dik....semoga anak saudara adik berjaya dalam ujian UPSR...

Reply
avatar
10.9.14

Good luck utk anak sedara ena dan semua calon upsr.

Reply
avatar
10.9.14

tengok kat gambar asal anak buah lg tinggi dri makciknya..huhu..upernya makciknya berlutut pulak..hehehe..anyway,semoga anak saudara lulus dalam UPSR..

Reply
avatar
10.9.14

selamat maju jaya didalam UPSR

Reply
avatar
10.9.14

Salam, semoga berjaya. Esok hari terakhir ujian. Tapi soalan sains bocor dan akan ditangguhkan pada 30.9.2014. UPSR masih diteruskan dik. Tapi format peperiksaan mungkin berubah pada tahun 2016. Tahun 2015 format masih sama lagi.

Reply
avatar
11.9.14

Good Luck ya ........ Semoga anak sedara Ena beroleh kejayaan Aaamin aamin aamin

Reply
avatar
11.9.14

Amin. Salam persinggahan dari abah. abah dah follow blog ni. jom follow blog abah plak k.
http://abahbz.blogspot.com

Reply
avatar
14.9.14

semoga anak buah bjaya dalam examnya nanti... :)

Reply
avatar
16.9.14

Anak sedara akak pun amik UPSR tahun ni.. Tapi kesian dorang kan, tetiba soalan bocor la plak.. Dah stress budak2 tu.. Sapela punya angkara nih.. Haih~~

Reply