CABARAN 30 HARI | LELAKI YANG MENARIK PERHATIAN AINAA ROSEBERRY

by - Tuesday, September 09, 2014



CABARAN 30 HARI | LELAKI YANG MENARIK PERHATIAN AINAA ROSEBERRY | Tak tahulah apa motif ena letak gambar yang kat atas ni. Maybe mereka adalah lelaki dan juga bersesuaian untuk cabaran hari yang kesembilan  iaitu lelaki yang menarik perhatian ena. Hahaha. Maaf ye abang Shakiddo dan abang Jamar, terpaksa tempek muka kat sini.

Untuk jawapan kali ini, ena akan senarai sifat sifat lelaki yang boleh membuat ena tertarik dengan mereka. Ena tak akan mention siapa orangnya, cukuplah sekadar tahu sifat yang boleh buat ena tertarik. Sebenarnya ada banyak tapi ena kena senaraikan lima sahaja. So, point yang lain, biarlah jadi rahsia ena sendiri. 



5 LELAKI YANG MENARIK PERHATIAN AINAA ROSEBERRY

1) Seorang Yang Kemas
Bukan bermakna lelaki tersebut suka mengemas rumah ke apa. Kemas di sini ialah penampilan lelaki tersebut. Berpakaian kemas, rambut terurus, tak berbau badan yang agak kurang menyenangkan dan pelbagai lagilah.  

2) Seorang Yang Tenang
Lelaki yang tenang menghadapi masalah yang menimpa. Sebab ena ni seorang yang cepat menggelabah, so ena memerlukan seorang lelaki yang boleh tenangkan ena dan turut tenang bila consult dengan masalah.

3) Seorang Yang Gila Gila
Gila di sini bukan gila seks. Tetapi gila disini ialah perangai yang flexible dan open minded. Tak terlalu ikut sangat baran di hati yang nak perfect je semua benda. Lagipun, ena ni otak gila gila tapi bertempatlah.

4) Seorang Yang Melihat Masa Depan
Lelaki yang akan menilai ena dengan masa depan ena, bukan masa lampau ena. Cukup tak suka lelaki menilai diri ena dengan menyamakan masa lampau ena. Jauhi lelaki macam ni sebab ena pernah jumpa lelaki sebegini.

5) Seorang Yang Berjaya Buat Hati Ena Tertawan
 Ini yang penting. Tak mahu cakap banyak, fahamkan sendiri ye.


CABARAN 30 HARI #KELABBLOGGERBENASHAARI

You May Also Like

14 Comments

  1. Nak fahamkan hati perempuan ni yg susah, anak² pcl pon kadang pening nak jaga dorang..

    ReplyDelete
  2. Point yang pertama tu sama.. Suka lelaki yang kemas.. Point2 lain nanti akak up kat blog.. Hari ni baru masuk hari ke-8 pun.. Haha! Lambat sikit.. Flight delay katanya.. Lol! ^_~
    Rosmiza Ali Official Blog™

    ReplyDelete
  3. Ececeh. Boleh buat hati tertawan?
    Dah ada yang tertawan ke? :D

    http://nurulzayani.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. Fuhh..nombor 5 tu makan dalam. Hehe.

    ReplyDelete
  5. singgah baca cabaran kauorang. hee

    ReplyDelete
  6. ehem.. mcm ad chance... hahahaha

    ReplyDelete
  7. sape lah insan bertuah tu kan...
    hehhee..

    ReplyDelete
  8. ena suka orang gila.... *lariiiiiiiiiiiiii

    ReplyDelete
  9. Semoga berjaya dalam cabaran 30 hari...

    ReplyDelete
  10. All The Best Ena......Menabung Lactacyd ..

    ReplyDelete
  11. semoga jumpe calonnye..amin..nak makn nasi mnyk ni

    ReplyDelete
  12. abis laaaaa suka lelaki gila hahahhahaha

    ReplyDelete
  13. yang GAY tak suke ke..=)

    ReplyDelete