CABARAN 30 HARI | APA YANG AINAA ROSEBERRY MAKAN HARI INI?

by - Saturday, September 06, 2014



CABARAN 30 HARI | APA YANG AINAA ROSEBERRY MAKAN HARI INI? | Fiuuhhh! Rasa lega bila task untuk semalam punya dah selamat ena jawab. So, hari ini ena proceed pula untuk cabaran hari keenam. Cabaran untuk hari adalah Apa Yang Ena Makan Hari Ini?? Emmm Emmm. Apa je ena melantak hari ni ye?? Memikir

Hari ni ena makan, tadaaaaa.... The Bihun Sup! 




Sebenarnya, bihun sup ni juadah untuk pukul 1 pagi tadi. Bukan pukul 1 petang ye, 1 pagi. Harharhar. Sebenarnya hari ini ena tak berapa lalu nak makan sebab sedang sibuk mengemas semua baju, pakaian apa semua ke dalam bagasi. Hurmmmm.

Esok ena dah nak balik ke kampus dah dan bermulalah kehidupan ena sebagai seorang pelajar. Urrrgghhh! Tolong tolong!!! Tak mahu balik ke kampus! Malas nak study!!! Huaaaarrggghhhhh. Mood kurang sopan hari ni, asyik tidur je sebab malas nak packing barang dah.  Bila packing barang, hati sakit teramat amat sakit sebab mengenangkan diri ini akan berjauhan dengan mak dan abah. Malam ni merupakan malam terakhir ena tidur kat bilik kesayangan ena. 

Minum milo dengan ratah ayam je untuk juadah tengah hari. Bagi tenaga sedikit. Petang pula makan cendawan goreng beli kat pasar malam. Memang tak sentuh langsung nasi hari ni. Selera melayang layang terbang dek ditiup angin yang entah dari mana datang.

Okay tetiba rasa selera kembali balik. Jaaa, nak pergi melantak ayam rangka.


CABARAN 30 HARI #KELABBLOGGERBENASHAARI

Hari 3 : Sesuatu Menguatkan Ainaa Roseberry
Hari 4 : Buku Kegemaran Ainaa Roseberry
Hari 5 : 3 Perkara Yang Ingin Dikatakan Kepada Ex


You May Also Like

20 Comments

  1. Sama la kita makan cam xmakan je. Mood agak swag. Kemas elok2 check semua balik list. Jangan ade yg tertinggal.Chill ye sayang.

    ReplyDelete
  2. Bak sikit bihun sup.. lapor ni..haha

    ReplyDelete
  3. haipp..tak aci makan kat kedai..hihi..
    haippp...jangan malas2 tau..

    ReplyDelete
  4. selamat kembali ke tempat study....hee...terliur plak tgk bihun sup..teringat bihun sup kat alor star...

    ReplyDelete
  5. Hehe. Suka jugak rangka ayam. Tapi dh xleh nak makan dah rangka ayam.

    ReplyDelete
  6. ishhhh jgn di turutkan hati tu,makan la sakit nanti hehhehe

    ReplyDelete
  7. makan byk patutlah gemokkkk

    ReplyDelete
  8. sedap bihun tu ena.. yummy...

    ReplyDelete
  9. hemmmm... sedapnya!!

    ReplyDelete
  10. Ko Biar btl kul 1 pg. Dasyat ko

    ReplyDelete
  11. tak minat sgt mkn bihun sup :)

    ReplyDelete
  12. mihun sup !! may fav ! sedap sangat niiii
    http://hati-qaseh.blogspot.com/

    ReplyDelete
  13. klu bab makan, bag ja budak ni ahh..mkn ja tp xpndai gemok, i like..hihih

    ReplyDelete
  14. bihun sup utara ke tuh?mesti sedap.paling sedap sup meletop di cheras...:-)

    ReplyDelete
  15. Bihun sup vs bihun goreng...dua² pcl suka makan.

    ReplyDelete
  16. 1pagi ena??? Akak klu makan kul 1pagi kompem badan dipam pam.. asal ena gituuuuuu jeeee hihihi jelly ai!

    ReplyDelete
  17. Uik 1 am???? Tp x pe...ena mkn byk pun maintain mcm tu kan...hihi

    ReplyDelete