Saturday, September 06, 2014

CABARAN 30 HARI | APA YANG AINAA ROSEBERRY MAKAN HARI INI?



CABARAN 30 HARI | APA YANG AINAA ROSEBERRY MAKAN HARI INI? | Fiuuhhh! Rasa lega bila task untuk semalam punya dah selamat ena jawab. So, hari ini ena proceed pula untuk cabaran hari keenam. Cabaran untuk hari adalah Apa Yang Ena Makan Hari Ini?? Emmm Emmm. Apa je ena melantak hari ni ye?? Memikir

Hari ni ena makan, tadaaaaa.... The Bihun Sup! 




Sebenarnya, bihun sup ni juadah untuk pukul 1 pagi tadi. Bukan pukul 1 petang ye, 1 pagi. Harharhar. Sebenarnya hari ini ena tak berapa lalu nak makan sebab sedang sibuk mengemas semua baju, pakaian apa semua ke dalam bagasi. Hurmmmm.

Esok ena dah nak balik ke kampus dah dan bermulalah kehidupan ena sebagai seorang pelajar. Urrrgghhh! Tolong tolong!!! Tak mahu balik ke kampus! Malas nak study!!! Huaaaarrggghhhhh. Mood kurang sopan hari ni, asyik tidur je sebab malas nak packing barang dah.  Bila packing barang, hati sakit teramat amat sakit sebab mengenangkan diri ini akan berjauhan dengan mak dan abah. Malam ni merupakan malam terakhir ena tidur kat bilik kesayangan ena. 

Minum milo dengan ratah ayam je untuk juadah tengah hari. Bagi tenaga sedikit. Petang pula makan cendawan goreng beli kat pasar malam. Memang tak sentuh langsung nasi hari ni. Selera melayang layang terbang dek ditiup angin yang entah dari mana datang.

Okay tetiba rasa selera kembali balik. Jaaa, nak pergi melantak ayam rangka.


CABARAN 30 HARI #KELABBLOGGERBENASHAARI

Hari 3 : Sesuatu Menguatkan Ainaa Roseberry
Hari 4 : Buku Kegemaran Ainaa Roseberry
Hari 5 : 3 Perkara Yang Ingin Dikatakan Kepada Ex


Share

Other Article

CABARAN 30 HARI | APA YANG AINAA ROSEBERRY MAKAN HARI INI?
4/ 5
Oleh

20 Comments

Comments
avatar
6.9.14

Yummy... sedapnya

Reply
avatar
6.9.14

Sama la kita makan cam xmakan je. Mood agak swag. Kemas elok2 check semua balik list. Jangan ade yg tertinggal.Chill ye sayang.

Reply
avatar
6.9.14

Bak sikit bihun sup.. lapor ni..haha

Reply
avatar
6.9.14

haipp..tak aci makan kat kedai..hihi..
haippp...jangan malas2 tau..

Reply
avatar
6.9.14

selamat kembali ke tempat study....hee...terliur plak tgk bihun sup..teringat bihun sup kat alor star...

Reply
avatar
6.9.14

Hehe. Suka jugak rangka ayam. Tapi dh xleh nak makan dah rangka ayam.

Reply
avatar
7.9.14

ishhhh jgn di turutkan hati tu,makan la sakit nanti hehhehe

Reply
avatar
7.9.14

makan byk patutlah gemokkkk

Reply
avatar
7.9.14

sedap bihun tu ena.. yummy...

Reply
avatar
7.9.14

hemmmm... sedapnya!!

Reply
avatar
7.9.14

Ko Biar btl kul 1 pg. Dasyat ko

Reply
avatar
7.9.14

tak minat sgt mkn bihun sup :)

Reply
avatar
7.9.14

mihun sup !! may fav ! sedap sangat niiii
http://hati-qaseh.blogspot.com/

Reply
avatar
8.9.14

klu bab makan, bag ja budak ni ahh..mkn ja tp xpndai gemok, i like..hihih

Reply
avatar
8.9.14

bihun sup utara ke tuh?mesti sedap.paling sedap sup meletop di cheras...:-)

Reply
avatar
8.9.14

Bihun sup vs bihun goreng...dua² pcl suka makan.

Reply
avatar
9.9.14

1pagi ena??? Akak klu makan kul 1pagi kompem badan dipam pam.. asal ena gituuuuuu jeeee hihihi jelly ai!

Reply
avatar
10.9.14

Uik 1 am???? Tp x pe...ena mkn byk pun maintain mcm tu kan...hihi

Reply

The owner of this blog reserves the right to edit or delete any comments submitted to this blog without notice due to:

1) Comments deemed to be spam or questionable spam

2) Comments including profanity

3) Comments containing language or concepts that could be deemed offensive

4) Comments that attack a person individually (including agency)