Sebarang Review / Pengiklanan --> INAAINAA92@GMAIL.COM (Email)

Wednesday, September 10, 2014

CABARAN 30 HARI | APA DI DALAM HANDBAG AINAA ROSEBERRY



CABARAN 30 HARI | APA DI DALAM HANDBAG AINAA ROSEBERRY | Dengan line internet macam hidup segan mati tak mahu ni, ena gigihkan juga diri mengupdate blog walaupun hati tengah menyumpah nyumpah kegeraman. Bila malam je slow, bila slow je malam. Haishhh. Okaylah, cabaran untuk hari yang seterusnya iaitu hari yang kesepuluh, ena dikehendaki untuk memberitahu  di entri ini apa yang terdapat dalam beg tangan a.k.a handbag ena.

Ena perhatikan, kalau perempuan ni macam macam benda nak disumbat dalam handbag masing masing. Selagi tak penuh, selagi tu sumbat sumbat dan sumbat. Termasuklah dengan diri ena yang agak tak berapa nak feminin ni. Eheks. Tapi itulah lumrah seorang perempuan. Bukan apa, sebenarnya semua barang tu sangat diperlukan bila dalam keadaan darurat. Kalau lelaki ni senang, tak payah nak macam macam sangat. Betul tak?? 

Okay jom ena nak bagitahu apa yang benda wajib kena ada dalam handbag ena.




BENDA  YANG WAJIB ADA DI DALAM HANDBAG AINAA ROSEBERRY

1) My Baby Phone!

2) My Dompet!

3) My Perfumes!

4) My Card Holder!

5) My Monopod!

6) My Camera Digital!

7) My Bisnes Card!

8) My Personal Laundry!

9) My Pen!

10) My Earphones!


Itulah 10 senarai barang yang wajib dan mesti kena ada dalam handbag ena. Kalau tak ada, rasa tak senang duduk kalau nak pergi ke mana mana. Tak kisahlah berat ke tak berat ke, janji ke semua benda yang tersenarai di atas mesti lengkap. Weeee~


CABARAN 30 HARI #KELABBLOGGERBENASHAARI


Share

Other Article

CABARAN 30 HARI | APA DI DALAM HANDBAG AINAA ROSEBERRY
4/ 5
Oleh

19 Comments

Tulis Comments
avatar
11.9.14

Monopod pon ader hehehe ..........Singgah sini menabung KOTEX

Reply
avatar
11.9.14

Eh tisu takde? Selalu perempuan mesti bawak tisu. hehe

Reply
avatar
11.9.14

hehe..perempuan mesti tak lepas perfume tu..

Reply
avatar
11.9.14

Tak dak beg tangan tak leh join.. ha ha

Reply
avatar
11.9.14

Hehe nice. Semua barang pink jugak ke? Snap sikit!

Reply
avatar
11.9.14

betul2.. berat ke x belakang punye crite.. yg penting lengkap kan.. :)

Reply
avatar
11.9.14

Samala ayu. Intenet segansegan je. Tu la entry pun tidak begambar aje lately.

Reply
avatar
11.9.14

personal laundry tu apa? hehehehee

Reply
avatar
11.9.14

cukup 10 perghh. make up takde ye? macam pelik je.. hahahaah

Reply
avatar
11.9.14

Assalamualaikum, huda blogwalking dekat blog ni kejap ye.
By the way terima kasih sebab share link blog awak dengan huda dalam status yang huda post dekat kelab blogger ben ashaari.
Jom singgah ke blog mereka yang lain juga =D
http://nurfarahudahud.blogspot.com/2014/08/blog-walking-di-blog-mereka.html

Reply
avatar
11.9.14

hihih.... banyak gak tu barangnya... pompuan kan, biase lerr..

Reply
avatar
11.9.14

selamat bersegmen ^^

Reply
avatar
13.9.14

wah.. banyak ni aina.. biasa la wanita kan.. mesti banyak barang nak bawa..
salam blogworking
jemput ke blog akak ye..

www.yatiadam.com

Reply
avatar
14.9.14

amboii...hhehehe...sama la kita...tambahan tisu utk buang makeup..cermin mata n pemcuci muka..wajib ada dalam beg zaza..heheheh

Reply
avatar
14.9.14

ena xbawk kunci rumah ker?

Reply
avatar
14.9.14

Anda di tag.. ayookk!!!

http://kasut-rantau.blogspot.com/2014/09/giveaway-by-nazatuuperware.html

Reply
avatar
16.9.14

Akak harap lum ada monopod jer.. kalau ada, dah tentu2 jd brg wajib utk dihangkut dlm beg.. Haks! ^^,

Reply
avatar
17.9.14

heheee ada seteng dalam tu akak ade juga hehee :D

Reply
avatar
19.9.14

banyaknyer..beg mcm kecik..hehe...personal laundry tu ape

Reply