CABARAN 30 HARI | APA DI DALAM HANDBAG AINAA ROSEBERRY

by - Wednesday, September 10, 2014



CABARAN 30 HARI | APA DI DALAM HANDBAG AINAA ROSEBERRY | Dengan line internet macam hidup segan mati tak mahu ni, ena gigihkan juga diri mengupdate blog walaupun hati tengah menyumpah nyumpah kegeraman. Bila malam je slow, bila slow je malam. Haishhh. Okaylah, cabaran untuk hari yang seterusnya iaitu hari yang kesepuluh, ena dikehendaki untuk memberitahu  di entri ini apa yang terdapat dalam beg tangan a.k.a handbag ena.

Ena perhatikan, kalau perempuan ni macam macam benda nak disumbat dalam handbag masing masing. Selagi tak penuh, selagi tu sumbat sumbat dan sumbat. Termasuklah dengan diri ena yang agak tak berapa nak feminin ni. Eheks. Tapi itulah lumrah seorang perempuan. Bukan apa, sebenarnya semua barang tu sangat diperlukan bila dalam keadaan darurat. Kalau lelaki ni senang, tak payah nak macam macam sangat. Betul tak?? 

Okay jom ena nak bagitahu apa yang benda wajib kena ada dalam handbag ena.




BENDA  YANG WAJIB ADA DI DALAM HANDBAG AINAA ROSEBERRY

1) My Baby Phone!

2) My Dompet!

3) My Perfumes!

4) My Card Holder!

5) My Monopod!

6) My Camera Digital!

7) My Bisnes Card!

8) My Personal Laundry!

9) My Pen!

10) My Earphones!


Itulah 10 senarai barang yang wajib dan mesti kena ada dalam handbag ena. Kalau tak ada, rasa tak senang duduk kalau nak pergi ke mana mana. Tak kisahlah berat ke tak berat ke, janji ke semua benda yang tersenarai di atas mesti lengkap. Weeee~


CABARAN 30 HARI #KELABBLOGGERBENASHAARI


You May Also Like

19 Comments

  1. Monopod pon ader hehehe ..........Singgah sini menabung KOTEX

    ReplyDelete
  2. Eh tisu takde? Selalu perempuan mesti bawak tisu. hehe

    ReplyDelete
  3. hehe..perempuan mesti tak lepas perfume tu..

    ReplyDelete
  4. Tak dak beg tangan tak leh join.. ha ha

    ReplyDelete
  5. Hehe nice. Semua barang pink jugak ke? Snap sikit!

    ReplyDelete
  6. betul2.. berat ke x belakang punye crite.. yg penting lengkap kan.. :)

    ReplyDelete
  7. Samala ayu. Intenet segansegan je. Tu la entry pun tidak begambar aje lately.

    ReplyDelete
  8. personal laundry tu apa? hehehehee

    ReplyDelete
  9. cukup 10 perghh. make up takde ye? macam pelik je.. hahahaah

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum, huda blogwalking dekat blog ni kejap ye.
    By the way terima kasih sebab share link blog awak dengan huda dalam status yang huda post dekat kelab blogger ben ashaari.
    Jom singgah ke blog mereka yang lain juga =D
    http://nurfarahudahud.blogspot.com/2014/08/blog-walking-di-blog-mereka.html

    ReplyDelete
  11. hihih.... banyak gak tu barangnya... pompuan kan, biase lerr..

    ReplyDelete
  12. selamat bersegmen ^^

    ReplyDelete
  13. wah.. banyak ni aina.. biasa la wanita kan.. mesti banyak barang nak bawa..
    salam blogworking
    jemput ke blog akak ye..

    www.yatiadam.com

    ReplyDelete
  14. amboii...hhehehe...sama la kita...tambahan tisu utk buang makeup..cermin mata n pemcuci muka..wajib ada dalam beg zaza..heheheh

    ReplyDelete
  15. ena xbawk kunci rumah ker?

    ReplyDelete
  16. Anda di tag.. ayookk!!!

    http://kasut-rantau.blogspot.com/2014/09/giveaway-by-nazatuuperware.html

    ReplyDelete
  17. Akak harap lum ada monopod jer.. kalau ada, dah tentu2 jd brg wajib utk dihangkut dlm beg.. Haks! ^^,

    ReplyDelete
  18. heheee ada seteng dalam tu akak ade juga hehee :D

    ReplyDelete
  19. banyaknyer..beg mcm kecik..hehe...personal laundry tu ape

    ReplyDelete