Sebarang Review / Pengiklanan --> INAAINAA92@GMAIL.COM (Email)

Friday, September 12, 2014

CABARAN 30 HARI | 5 WISHLIST AINAA ROSEBERRY



CABARAN 30 HARI | 5 WISHLIST AINAA ROSEBERRY | Setiap orang memiliki impian masing masing. Begitu juga dengan diri ena yang serba kekurangan ini. Oleh itu, untuk cabaran pada hari yang ke dua belas, ena dikehendaki untuk menyenaraikan lima wishlist yang ena impikan selama ini. 

Ena ada banyak wishlist dalam matlamat kehidupan ena, namun yang lima ni adalah wishlist yang betul betul ena doakan supaya tercapai. Namun, kalau tak tercapai pun ena redha. Mungkin ada sebab disebalik semua yang Allah telah takdirkan untuk diri ena. Ena menerima dengan hati terbuka dan pemikiran yang positif.


5 WISHLIST AINAA ROSEBERRY

1) Dapat tamatkan Degree dengan lancar dan jayanya

2) Nak bebas untuk lakukan apa sahaja selagi tak melampaui batas

3) Hope dapat grab Iphone 5s atau 6 pada tahun ni

4) Semoga dapat melupakan perkara yang menyakitkan hati selama ini

5) Semoga menjadi seorang yang senang memaafkan kesalahan orang lain dengan ikhlas



CABARAN 30 HARI #KELABBLOGGERBENASHAARI



Share

Other Article

CABARAN 30 HARI | 5 WISHLIST AINAA ROSEBERRY
4/ 5
Oleh

8 Comments

Tulis Comments
avatar
15.9.14

cantik gambar :D
Moga semua yg aina nak tercapai. amin :D

Reply
avatar
15.9.14

wah .. semoga tercapai nak iphone tu..hihi

Reply
avatar
15.9.14

semoga tercapai semuanya..:)

Reply
avatar
16.9.14

Ena, grab Iphone 6 jelah alang2.. Akak dah falling in love betul ngan iphone nih.. Mmg sesuai utk blogger macam kita.. Snap pic sangat awesome! Tapi satu jer kelemahan iphone, bateri tak tahan lama.. Akak tengah duk berangan nak iphone6 plus pulak.. Skrg dah 5s.. Nak yang besar sikit ar plak.. Baru syok nak update blog guna phone.. Lol! Hehe..

Reply
avatar
16.9.14

gudluck utk cabaran2 seterusnye

Reply
avatar
17.9.14

Inshaa Allah ena.. :)

Reply
avatar
17.9.14

no.3 tu kak ida nak jugak!!! hihihii

Reply
avatar
19.9.14

buat sikit2..lama2 ok nnti

Reply