CABARAN 30 HARI | 5 LAGU CINTA KEGEMARAN AINAA ROSEBERRY

by - Monday, September 08, 2014




CABARAN 30 HARI | 5 LAGU CINTA KEGEMARAN AINAA ROSEBERRY | Pada hari kelapan, cabaran yang perlu ena lakukan ialah senaraikan 5 lagu cinta kegemaran ena. Ena memang seorang yang sukakan music dan lagu lagu. Mendengar lagu adalah salah satu hobi ena namun bukan semua jenis lagu ena melayan. Hanya lagu English dan lagu Japan sahaja. Lagu Melayu ena agak kurang layan dan kurang gemar. 

So kali ini, ena nak senaraikan 5 lagu cinta kegemaran ena. Sebenarnya ada banyak tapi cabaran kali ini diperlukan 5 sahaja. Dan yang pastinya hanya lagu English dan lagu Japan je yang akan tersenarai. Hehehe.



5 LAGU CINTA KEGEMARAN AINAA ROSEBERRY

1) HAPPY - NEVERSHOUTNEVER ( Seorang yang sangat special bagi diri ena bagi lagu ni pada ena. Terus ena jadi suka. Auuummmmm!)



2) CAN'T STAND IT - NEVERSHOUTNEVER (Ni pun orang yang sama bagi kat ena)



3) AISHITERU - MONKEY MAJIK



4) LOVE LIKE THIS - NATASHA BEDINGFIELD FT SEAN KINGSTON



5) LUV - JANET JACKSON



Selamat mendengar ye.


CABARAN 30 HARI #KELABBLOGGERBENASHAARI


You May Also Like

15 Comments

  1. Semua lagu omputih... hihik komen blog mamamyja lak...

    ReplyDelete
  2. Lagu tak sama ...........................minat

    ReplyDelete
  3. wah...menarik juga lagu2 ni..lepas ni kena download masuk dalam playlist!

    ReplyDelete
  4. no 4 tu best gak layan..hihi

    ReplyDelete
  5. Tudiaaa...mmg xminat lagu melayu lgsg ni..hihihi

    ReplyDelete
  6. Ngeeeeeeee best2 gak lagu pilihan AR kann...
    Ummi suke lagu Aishiteru bestttttt bangetttt,...

    ReplyDelete
  7. akak suka jugak semua lagu2 yang disenaraikan di atas...errrr..dah kenapa skema betul jawapan akak ko ni ena oiiii....

    ReplyDelete
  8. kalau lagu cinta jenis rock pun best gak..hehe

    ReplyDelete
  9. lagu baru John Legend - All Of Me best! X trsenarai pulak...hehe... eh mcm blog aku pulak...

    ReplyDelete
  10. Semua lagu omputih ni..

    ReplyDelete
  11. Pcl pulak x suka muzik , sejak umur dah semakin tua nih...

    ReplyDelete
  12. Semuanyerr lagu MATSALLEH hehehe ..lagu melayu tadak taraa adooo ........Letak la lagu SPIDER satuu hhee

    ReplyDelete
  13. takdok lagu melayu ni..hehe

    ReplyDelete