Sebarang Review / Pengiklanan --> INAAINAA92@GMAIL.COM (Email)

Monday, September 08, 2014

CABARAN 30 HARI | 5 LAGU CINTA KEGEMARAN AINAA ROSEBERRY




CABARAN 30 HARI | 5 LAGU CINTA KEGEMARAN AINAA ROSEBERRY | Pada hari kelapan, cabaran yang perlu ena lakukan ialah senaraikan 5 lagu cinta kegemaran ena. Ena memang seorang yang sukakan music dan lagu lagu. Mendengar lagu adalah salah satu hobi ena namun bukan semua jenis lagu ena melayan. Hanya lagu English dan lagu Japan sahaja. Lagu Melayu ena agak kurang layan dan kurang gemar. 

So kali ini, ena nak senaraikan 5 lagu cinta kegemaran ena. Sebenarnya ada banyak tapi cabaran kali ini diperlukan 5 sahaja. Dan yang pastinya hanya lagu English dan lagu Japan je yang akan tersenarai. Hehehe.



5 LAGU CINTA KEGEMARAN AINAA ROSEBERRY

1) HAPPY - NEVERSHOUTNEVER ( Seorang yang sangat special bagi diri ena bagi lagu ni pada ena. Terus ena jadi suka. Auuummmmm!)



2) CAN'T STAND IT - NEVERSHOUTNEVER (Ni pun orang yang sama bagi kat ena)



3) AISHITERU - MONKEY MAJIK



4) LOVE LIKE THIS - NATASHA BEDINGFIELD FT SEAN KINGSTON



5) LUV - JANET JACKSON



Selamat mendengar ye.


CABARAN 30 HARI #KELABBLOGGERBENASHAARI


Share

Other Article

CABARAN 30 HARI | 5 LAGU CINTA KEGEMARAN AINAA ROSEBERRY
4/ 5
Oleh

15 Comments

Tulis Comments
avatar
8.9.14

Semua lagu omputih... hihik komen blog mamamyja lak...

Reply
avatar
8.9.14

Lagu tak sama ...........................minat

Reply
avatar
8.9.14

wah...menarik juga lagu2 ni..lepas ni kena download masuk dalam playlist!

Reply
avatar
8.9.14

no 4 tu best gak layan..hihi

Reply
avatar
8.9.14

Tudiaaa...mmg xminat lagu melayu lgsg ni..hihihi

Reply
avatar
8.9.14

Ngeeeeeeee best2 gak lagu pilihan AR kann...
Ummi suke lagu Aishiteru bestttttt bangetttt,...

Reply
avatar
9.9.14

akak suka jugak semua lagu2 yang disenaraikan di atas...errrr..dah kenapa skema betul jawapan akak ko ni ena oiiii....

Reply
avatar
9.9.14

kalau lagu cinta jenis rock pun best gak..hehe

Reply
avatar
9.9.14

lagu baru John Legend - All Of Me best! X trsenarai pulak...hehe... eh mcm blog aku pulak...

Reply
avatar
9.9.14

Semua lagu omputih ni..

Reply
avatar
10.9.14

Pcl pulak x suka muzik , sejak umur dah semakin tua nih...

Reply
avatar
11.9.14

Semuanyerr lagu MATSALLEH hehehe ..lagu melayu tadak taraa adooo ........Letak la lagu SPIDER satuu hhee

Reply
avatar
19.9.14

takdok lagu melayu ni..hehe

Reply