Sebarang Review / Pengiklanan --> INAAINAA92@GMAIL.COM (Email)

Monday, September 01, 2014

CABARAN 30 HARI | 5 FAKTA TENTANG DIRI AINAA ROSEBERRY



CABARAN 30 HARI | 5 FAKTA TENTANG DIRI AINAA ROSEBERRY | Kali ini ena nak sahut satu cabaran iaitu Cabaran 30 Hari yang dianjurkan oleh salah seorang ahli #KelabBloggerBenAshaari iaitu kak blogger Sue Izza.

Cabaran yang pertama akan bermula pada hari ini, 1/9/2014. Untuk cabaran hali ena kena kongsikan kepada you all satu gambar terkini dan 5 fakta tentang diri. Gambar terkini ena dah letak kat atas dan di bawah ni pula ena nak senaraikan 5 fakta tentang diri ena. Hahaha. Okay jom baca ye..


5 FAKTA TENTANG DIRI 

1) Sangat sangat suka akan warna PINK dan bertambah tambah lagi suka kalau 
    digabungkan dengan warna PUTIH.

2) Berperangai agak GILA GILA, suka merepek tak tentu pasal tapi kadang kadang
    mai juga mood yang agak tak berapa nak sopan iaitu MOODY.

3) Seorang yang periang, HYPER macam budak budak walaupun umur dah 22 tahun. 
    Namun begitu, di dalam hati ni memendam berjuta juta rasa dan perasaan. 
    Hurmmm. Hanya Allah je yang tahu.

4) Seorang yang agak KUAT SENTAP, sangat sensitive tapi akan cuba pujuk diri untuk
    POSITIVE.

5) Yang terakhir, seorang yang kuat makan! I LOVE FOOD BEBEH! Yeahhh. Hehehe.



Okay itu sahaja antara fakta fakta tentang diri ena untuk cabaran kali ini. Untuk cabaran seterusnya, sila tunggu pada hari yang akan datang ye. Rasa tak sabar pula untuk sahut cabaran seterusnya.



CABARAN 30 HARI #KELABBLOGGERBENASHAARI


Share

Other Article

CABARAN 30 HARI | 5 FAKTA TENTANG DIRI AINAA ROSEBERRY
4/ 5
Oleh

58 Comments

Tulis Comments
avatar
1.9.14

Makan yeah anda memang kuat makan.

Reply
avatar
1.9.14

Hai mek setap hahah

Reply
avatar
1.9.14

yessssss we loveeeee food...hahahahh tq2 hehehehe

Reply
avatar
1.9.14

blog akak pun dah pink~ Pinky girl. ^_^

Reply
avatar
1.9.14

Kata gila tak juga, nak kata siuman, ntah lah... Ngehehehe

Reply
avatar
1.9.14

knp semua buat entry ni? tak paham atau sy terlepas sesuatu?

Reply
avatar
1.9.14

oke, yg no.2 tu memang nyataaa.hahaha

Reply
avatar
1.9.14

gimme ten !! kaksha suka makan jugak !! food is my lover ever... gagaga

Reply
avatar
2.9.14

wah..macam best je cabaran 30 hari ni..

Reply
avatar
2.9.14

Bagus la kuat makan tapi tak demok. Suka! suka! Kak irra suka pakaikan anis kaler pink. :D

Reply
avatar
2.9.14

Ena kita serupa suka pink!!! Hik hik hik....

Reply
avatar
2.9.14

Ena, pastikan kuat makan sebelum kawen..nt dah kawen bg suami pulak yg kuat makan air tangan isteri..itulah kekdahnya..assalamualaikum adikku.

Reply
avatar
2.9.14

kita pom suka makan jugak ekekeke

Reply
avatar
2.9.14

pitam i tgok selfie u...

Reply
avatar
2.9.14

uish kuat sentap! bahaya...bahaya...kena berhati2 ni..

Reply
avatar
2.9.14

wah. 30hari tuu.. cabaran sy 10 ari je. nt nk try yg ni plak la.hehe

Reply
avatar
2.9.14

Yang last tuuuuuuuuuuu. Haha

Reply
avatar
2.9.14

Yeyyyyyyyy geng suka makan...sama lah...akak pun suka makan hahhahahhaha suh diet? Tak kenal perkataan diet hehehhehe

Reply
avatar
2.9.14

yeah...ain pun suka makanan.hehe

Reply
avatar
2.9.14

Memamg terserlah kelima-lima fakta di atas ngan ena kikikiki :)

Reply
avatar
2.9.14

2 dan 4 kite same.. yg pnting kita sebaya.. :)

Reply
avatar
2.9.14

patut la gemok... kuat makan upenyer... hahaha...

Reply
avatar
2.9.14

Makan banyak2.. sementara badan kurus heehe

Reply
avatar
2.9.14

Ke 6... suka ber.... kakakaka larik!

Reply
avatar
2.9.14

Suka pink ya.. Terbukti dengan blog ni.. Pun penuh dengan pink.. :)

Reply
avatar
2.9.14

Macam mana hendak mengatasi sentap dan moody? :-)

Reply
avatar
2.9.14

Sama lah suka pink! Tp aten suka pink purple lagi. Hihi

Reply
avatar
2.9.14

Sama lah suka pink! Tp aten suka pink purple lagi. Hihi

Reply
avatar
2.9.14

Kalau gambar single tak kembar akak rasa lagi lawa....dan menarik...jangan marah ena.

Reply
avatar
2.9.14

Color Pink.... Larik..........

Reply
avatar
2.9.14

owwhh..baru tahuuu.....so sweet

Reply
avatar
2.9.14

huhuhu akak terasa macam nak join jugak mende ni tapi tapi hahaha.. sbb harihari kena buat entry tu yang hazab sikit :P kekeke tahu dah awak mmg gilo pink. semua nak pink huhu..

alaaa biasalah Ena kekadang kita act childish bukan maksud kita tak matang. kang kalo serious all the time orang menyampah pulak hahaha.

Reply
avatar
2.9.14

Okay.. aina memang gila2. Tau benda tu. Hahaha

Reply
avatar
2.9.14

akak rasa aka dah komen semalam...hew hew hew...tapi nak cakap lagi sekali, yer kita sama2 suka pink...wakakakaka....

Reply
avatar
2.9.14

makan banyakkk tapiii tak gemuk2.. itu lah ena .. ekkeke~

www.idabaharum.com

Reply
avatar
2.9.14

All the best ena...

Reply
avatar
2.9.14

Huhu..akak bru perasan ari ni...so..ari ni laa akak mula..

Reply
avatar
2.9.14

Suka food tp xmembesar sngt...

Reply
avatar
2.9.14

Bagus jugak cabaran ini, ada kesempatan...saya akan sertainya ya...

Reply
avatar
2.9.14

i love pink to :D

Reply
avatar
2.9.14

Aina cantik ee gewamm! haha lebih kurang sama je sifat kita ni ena.. Hanya Allah yg tahu dlm hati kita kan :')

Reply
avatar
KiD
3.9.14

wow... kuat makan ghupenya....

Reply
avatar
3.9.14

i love food too babeh! hehehe. padanlah blog dia kalerrr pink. :D

Reply
avatar
3.9.14

kuat makan tu mmg dh tau dah.
hehehe.
makan bnyak mkin tinggi ina nie.
orang lain makan bnyak bdan yang naik.

Reply
avatar
3.9.14

Part kuat sentap tu sama Ena.. hehe.. Akak baru up Day 1 ari ni..Nampak sangat ketinggalan.. Huhu..
Rosmiza Ali Official Blog™

Reply
avatar
3.9.14

Nak komen cmne nih.. Takut ena sntap plak nih... Hehe

Reply
avatar
3.9.14

berperangai gila gila ek? huhuhuhu

Reply
avatar
4.9.14

oh aina 22..muda lagi :)

Reply
avatar
4.9.14

sma la kita suka pink..eh..nak tmbh juga..ena sorg yg comel dan peramah :D

Reply
avatar
5.9.14

Sama yg pertama tu padan dgn akak juga...suka warna pink...tak kisah gabung dgn warna apa yg penting mesti ada pink....hehe...semoga berjaya dik...

Reply
avatar
5.9.14

yeayyy... akak pun suka makan... hehe...

Reply
avatar
10.9.14

i love food tooo...hww

Reply
avatar
16.9.14

untung sis kuat mkn tp x gemuk .. heee ^.^

Reply
avatar
17.9.14

bagus! stay positive dear! :D

Reply