CABARAN 30 HARI | 5 FAKTA TENTANG DIRI AINAA ROSEBERRY

by - Monday, September 01, 2014



CABARAN 30 HARI | 5 FAKTA TENTANG DIRI AINAA ROSEBERRY | Kali ini ena nak sahut satu cabaran iaitu Cabaran 30 Hari yang dianjurkan oleh salah seorang ahli #KelabBloggerBenAshaari iaitu kak blogger Sue Izza.

Cabaran yang pertama akan bermula pada hari ini, 1/9/2014. Untuk cabaran hali ena kena kongsikan kepada you all satu gambar terkini dan 5 fakta tentang diri. Gambar terkini ena dah letak kat atas dan di bawah ni pula ena nak senaraikan 5 fakta tentang diri ena. Hahaha. Okay jom baca ye..


5 FAKTA TENTANG DIRI 

1) Sangat sangat suka akan warna PINK dan bertambah tambah lagi suka kalau 
    digabungkan dengan warna PUTIH.

2) Berperangai agak GILA GILA, suka merepek tak tentu pasal tapi kadang kadang
    mai juga mood yang agak tak berapa nak sopan iaitu MOODY.

3) Seorang yang periang, HYPER macam budak budak walaupun umur dah 22 tahun. 
    Namun begitu, di dalam hati ni memendam berjuta juta rasa dan perasaan. 
    Hurmmm. Hanya Allah je yang tahu.

4) Seorang yang agak KUAT SENTAP, sangat sensitive tapi akan cuba pujuk diri untuk
    POSITIVE.

5) Yang terakhir, seorang yang kuat makan! I LOVE FOOD BEBEH! Yeahhh. Hehehe.



Okay itu sahaja antara fakta fakta tentang diri ena untuk cabaran kali ini. Untuk cabaran seterusnya, sila tunggu pada hari yang akan datang ye. Rasa tak sabar pula untuk sahut cabaran seterusnya.



CABARAN 30 HARI #KELABBLOGGERBENASHAARI


You May Also Like

58 Comments

  1. Makan yeah anda memang kuat makan.

    ReplyDelete
  2. Hai mek setap hahah

    ReplyDelete
  3. yessssss we loveeeee food...hahahahh tq2 hehehehe

    ReplyDelete
  4. blog akak pun dah pink~ Pinky girl. ^_^

    ReplyDelete
  5. Kata gila tak juga, nak kata siuman, ntah lah... Ngehehehe

    ReplyDelete
  6. knp semua buat entry ni? tak paham atau sy terlepas sesuatu?

    ReplyDelete
  7. oke, yg no.2 tu memang nyataaa.hahaha

    ReplyDelete
  8. gimme ten !! kaksha suka makan jugak !! food is my lover ever... gagaga

    ReplyDelete
  9. wah..macam best je cabaran 30 hari ni..

    ReplyDelete
  10. Bagus la kuat makan tapi tak demok. Suka! suka! Kak irra suka pakaikan anis kaler pink. :D

    ReplyDelete
  11. Ena kita serupa suka pink!!! Hik hik hik....

    ReplyDelete
  12. Ena, pastikan kuat makan sebelum kawen..nt dah kawen bg suami pulak yg kuat makan air tangan isteri..itulah kekdahnya..assalamualaikum adikku.

    ReplyDelete
  13. kita pom suka makan jugak ekekeke

    ReplyDelete
  14. pitam i tgok selfie u...

    ReplyDelete
  15. uish kuat sentap! bahaya...bahaya...kena berhati2 ni..

    ReplyDelete
  16. wah. 30hari tuu.. cabaran sy 10 ari je. nt nk try yg ni plak la.hehe

    ReplyDelete
  17. Yang last tuuuuuuuuuuu. Haha

    ReplyDelete
  18. Yeyyyyyyyy geng suka makan...sama lah...akak pun suka makan hahhahahhaha suh diet? Tak kenal perkataan diet hehehhehe

    ReplyDelete
  19. yeah...ain pun suka makanan.hehe

    ReplyDelete
  20. Memamg terserlah kelima-lima fakta di atas ngan ena kikikiki :)

    ReplyDelete
  21. 2 dan 4 kite same.. yg pnting kita sebaya.. :)

    ReplyDelete
  22. patut la gemok... kuat makan upenyer... hahaha...

    ReplyDelete
  23. Makan banyak2.. sementara badan kurus heehe

    ReplyDelete
  24. Ke 6... suka ber.... kakakaka larik!

    ReplyDelete
  25. Suka pink ya.. Terbukti dengan blog ni.. Pun penuh dengan pink.. :)

    ReplyDelete
  26. Macam mana hendak mengatasi sentap dan moody? :-)

    ReplyDelete
  27. Sama lah suka pink! Tp aten suka pink purple lagi. Hihi

    ReplyDelete
  28. Sama lah suka pink! Tp aten suka pink purple lagi. Hihi

    ReplyDelete
  29. Kalau gambar single tak kembar akak rasa lagi lawa....dan menarik...jangan marah ena.

    ReplyDelete
  30. Color Pink.... Larik..........

    ReplyDelete
  31. owwhh..baru tahuuu.....so sweet

    ReplyDelete
  32. Anonymous2.9.14

    huhuhu akak terasa macam nak join jugak mende ni tapi tapi hahaha.. sbb harihari kena buat entry tu yang hazab sikit :P kekeke tahu dah awak mmg gilo pink. semua nak pink huhu..

    alaaa biasalah Ena kekadang kita act childish bukan maksud kita tak matang. kang kalo serious all the time orang menyampah pulak hahaha.

    ReplyDelete
  33. Okay.. aina memang gila2. Tau benda tu. Hahaha

    ReplyDelete
  34. akak rasa aka dah komen semalam...hew hew hew...tapi nak cakap lagi sekali, yer kita sama2 suka pink...wakakakaka....

    ReplyDelete
  35. makan banyakkk tapiii tak gemuk2.. itu lah ena .. ekkeke~

    www.idabaharum.com

    ReplyDelete
  36. Huhu..akak bru perasan ari ni...so..ari ni laa akak mula..

    ReplyDelete
  37. Suka food tp xmembesar sngt...

    ReplyDelete
  38. Bagus jugak cabaran ini, ada kesempatan...saya akan sertainya ya...

    ReplyDelete
  39. Aina cantik ee gewamm! haha lebih kurang sama je sifat kita ni ena.. Hanya Allah yg tahu dlm hati kita kan :')

    ReplyDelete
  40. wow... kuat makan ghupenya....

    ReplyDelete
  41. i love food too babeh! hehehe. padanlah blog dia kalerrr pink. :D

    ReplyDelete
  42. kuat makan tu mmg dh tau dah.
    hehehe.
    makan bnyak mkin tinggi ina nie.
    orang lain makan bnyak bdan yang naik.

    ReplyDelete
  43. Part kuat sentap tu sama Ena.. hehe.. Akak baru up Day 1 ari ni..Nampak sangat ketinggalan.. Huhu..
    Rosmiza Ali Official Blog™

    ReplyDelete
  44. Nak komen cmne nih.. Takut ena sntap plak nih... Hehe

    ReplyDelete
  45. berperangai gila gila ek? huhuhuhu

    ReplyDelete
  46. oh aina 22..muda lagi :)

    ReplyDelete
  47. sma la kita suka pink..eh..nak tmbh juga..ena sorg yg comel dan peramah :D

    ReplyDelete
  48. Sama yg pertama tu padan dgn akak juga...suka warna pink...tak kisah gabung dgn warna apa yg penting mesti ada pink....hehe...semoga berjaya dik...

    ReplyDelete
  49. yeayyy... akak pun suka makan... hehe...

    ReplyDelete
  50. i love food tooo...hww

    ReplyDelete
  51. untung sis kuat mkn tp x gemuk .. heee ^.^

    ReplyDelete
  52. bagus! stay positive dear! :D

    ReplyDelete