CABARAN 30 HARI | 5 BLOG KEGEMARAN AINAA ROSEBERRY

by - Saturday, September 13, 2014




CABARAN 30 HARI | 5 BLOG KEGEMARAN AINAA ROSEBERRY | Fiiuuuhhh hari ni ena marathon update blog tentang Cabaran 30 Hari yang makin hari soalannya makin tercabar mencabar dan dicabar. Inilah padanya bila malas nak mengupdate entri, sekarang dah tak terkejar kejar pulun tulis mengenai cabaran 30 hari. Harap para pembaca tidak bosanlah ye sebab hari ini ena memanjang update entri pasal Cabaran 30 Hari.

Okay, pada cabaran hari ke tiga belas, tugasan ena untuk kali ini ialah senaraikan 5 blog kegemaran ena. Hurmmm. Cabaran agak tercabar jugalah kali ini sebab tak tahu nak ambil blog yang mana pilihan hati ena. Banyak blog yang ena suka terjah setiap hari tapi kali ini ena hanya perlu senaraikan lima blog sahaja. 




5 BLOG KEGEMARAN















Kenapa ena suka baca blog mereke?? Silalah terjah sendiri dan you all akan tahu kenapa ena suka. Tapi aspek paling penting yang boleh buat ena tertarik ialah kemas, ayat sempoi dan tak berat bila nak loading.


Dan blog yang kelima yang ena suka, sudah tentu blog ena sendiri, Ainaa Roseberry. Mesti kena suka dengan blog sendiri baru feeling nak berblog itu hadir. Walaupun masih ada banyak kekurangan, namun ena tetap adore dengan blog dari hasil titik peluh ena selama ni. Penat juga nak jaga blog ni tapi itulah satu kepuasan dalam diri ena. 




CABARAN 30 HARI #KELABBLOGGERBENASHAARI



You May Also Like

12 Comments

  1. Terima kasih Ena kerana singgah blog Mahamahu hehehe patut selalu nampak comment Ena kat blog Maha hehehe terima kasih sekali lagi.

    ReplyDelete
  2. masuk blog MahaMahu memang akan sentiasa terliur je kan dengan post2 pasal makanan...hee

    ReplyDelete
  3. Betul2.. Kalau nak feeling untuk menulis di blog tu hadir, kena adore dgn blog sendiri dulu.. ^_^

    ReplyDelete
  4. akan kuterjah kesana..hehe blog no 3 tu headernya ya ampun kreatif gila kot..hehe

    ReplyDelete
  5. blog fiza terbaik hehee..suka gak terjah blog ke5 5 fav ena ni :)

    ReplyDelete
  6. suke blog mahamahu.. gmbr mknan yg meliurkn..huhuhu

    ReplyDelete
  7. Bila laa blog saya boleh ada dalam list macam nie.. he he..

    ReplyDelete
  8. blog sendiri feeling gakkan..hehe

    ReplyDelete
  9. haruslah blog sendiri kan aina..

    ReplyDelete
  10. haruslah blog sendiri.. kan aina..

    ReplyDelete
  11. Anonymous19.9.14

    betol betol betol.. kita kena suka blog kita sendiri hihi

    ReplyDelete