Thursday, August 07, 2014

SWEETNYA | KAD CINTA | AYAT AYAT CINTA



SWEETNYA | KAD CINTA | AYAT AYAT CINTA | Kali ni ena nak share koleksi ayat ayat cinta yang sangat sweet dan sesuai untuk you all bagi kad cinta kepada kekasih hati masing masing. Mesti mereka suka dan bertambah sayang kat you nanti. Tak percaya??? Cuba la buat dulu, barulah you all tahu akan keberkesanannya. Hahahaha.

Jom tengok koleksi Sweetnya Kad Cinta Ayat Ayat Cinta~









Haaa! Apa macam sweet tak???? Pandai pandai la judge sendiri. Hahaha. Bagi ena kad cinta ni memang awesome! Ahaks. Ena ni memang suka benda yang pelik pelik. Ngeeeee~


Sumber



Share

Other Article

SWEETNYA | KAD CINTA | AYAT AYAT CINTA
4/ 5
Oleh

11 Comments

Comments
avatar
7.8.14

hahahaha sweet sweet cuma dahi memang banyak berkerut kalau dapat kad2 camni :D

Reply
avatar
7.8.14

Tu dia..ayat2 jiwang..mood cintan cintun la tu. haha

Reply
avatar
7.8.14

Kalau yang angau dapat kad ini akan tersenyum sepanjang hari. Dia akan berada didunia fantasi. :-)

Reply
avatar
7.8.14

Ayat2 cinta yang keempat tu lawak! sweet sangat :D

Reply
avatar
7.8.14

sumpah sweet. hehe. nak mcm ni jugak. tapi siapa nak bg? hehe kesian

Reply
avatar
7.8.14

hihi liz ada jgk bt kad. kasi kad raya dgn ayt cintan sikit.

Reply
avatar
8.8.14

Sweet gila ni. Macam gegula kapas. hehe

Reply
avatar
8.8.14

Terus senyum sorang2 bila baca kad macam ni..

Reply
avatar
10.8.14

memang sweet pun.. lain dari yg lain..

Reply
avatar
12.8.14

sweettttttttttttttt sangat !! seriously.... mulalah nak feeling2 ni.... ehh tak padan bini orang.... huaahuaahuaa

Reply

The owner of this blog reserves the right to edit or delete any comments submitted to this blog without notice due to:

1) Comments deemed to be spam or questionable spam

2) Comments including profanity

3) Comments containing language or concepts that could be deemed offensive

4) Comments that attack a person individually (including agency)