Tuesday, August 05, 2014

SUSU KAMBING BERKHASIAT | NUTRI GOAT MIRACLE 8



SUSU KAMBING BERKHASIAT | NUTRI GOAT MIRACLE 8 |  Sudah lama ena teringin nak merasai susu kambing ni macam mana. Mencari dan mencari, akhirnya jumpa satu susu kambing yang menambat hati ini untuk mencuba iaitu Nutri Goat Miracle 8.

Mula mula rasa takut juga nak try sebab takut ada bau yang kurang menyelerakan. Tapi sekali dah try, ketagih terus. Rasa sedap, tak terlampau berlemak dan tak terlampau manis. Oleh sebab itu, perut tak terasa cepat muak dan tak terasa ingin muntah. Susu kambing berkhasiat Nutri Goat Miracle 8.




KENAPA ENA TERTARIK UNTUK CUBA NUTRI GOAT MIRACLE 8?

Ini kerana susu kambing berkhasiat ini mengandungi pelbagai ramuan atau makanan sunnah Rasulullah. Jom lihat 8 makanan sunnah Rasulullah yang ada dalam Nutri Goat Miracle 8 ni.


1) Kismis 
     Mengandungi zat besi, potassium, magnesium, kalsium serta vitamin B1, B3, dan B6.
     Sangat bagus untuk pelajar. Melindungi hati, memulihkan keletihan saraf .

 2) Kurma 
     Pantas diproses dan diserap oleh badan. Memberikan tenaga segera kepada badan. Baik 
     utk wanita mengandung dan bersalin. Mengandungi potassium dan zat besi. Juga bagus 
     utk peguat memori.

 3) Madu
     Ia adalah makanan segala makanan, minuman, ubat segala ubat. Mengubati cirit birit jika
     dibancuh dengan air panas. Membuka selera, menguatkan perut dan membuang kahak.

 4) Saffron / Za’faran  
     Membantu proses penghadaman, menguatkan ingatan, mencerdaskan minda (sesuai utk 
     pelajar ), melancarkan pengaliran darah, mengawal tekanan darah dan kolestrol, 
     mengurangkan keletihan, menambahkan selera makan kanak kanak .

 5) Habbatussauda 

     Menguatkan sistem imunisasi badan. Menurunkan kadar gula dalam darah. Menstabilkan 
     tekanan darah tinggi atau darah rendah. Mencegah kanser.

 6) Buah Zaitun 

     Rawatan kulit dan rambut. Melambatkan penuaan, merawat radang perut. Mencegah kanser 
     dan serangan jantung. Mengandungi Vitamin E. Merendahkan kolestrol jahat
     ( kolestrol LDL ) .

 7) Buah Delima 

     Anti oksidan, melindungi jantung, menurunkan kadar kolestrol LDL dan meningkatkan
     kolestrol HDL ( kolestrol baik ), memperlambatkan penyakit Alzheimer, bagus utk wanita 
     mengandung utk memperoleh anak yang cerdas.

 8) Buah Tin 

     Mengandungi Kalium, Omega 3 dan Omega 6, meningkatkan memori otak, mencegah 
     anemia, mengurangkan risiko kanser payudara .




Susu kambing berkhasiat Nutri Goat Miracle 8. Ena dah cuba dua kotak Nutri Goat Miracle 8 dan alhamdulillah hasilnya ena dapat rasai perbezaan pada tubuh badan ena ketika minum dan tidak minum susu kambing berkhasiat ini. Memang sangat sesuai dengan tubuh ena.




Yang paling best, nampak perubahan masa nak datang bulan. Sebelum ni ena memang teruk senggugut, sakit kepala dan sakit belakang. Dalam sebulan lebih ena cuba minum susu ni, senggugut apa semua tu dah tak sekuat dulu. Alhamdulillah, bersyukur sangat!

Sekarang dah habis dua dua kotak dan ena nak order lagi lepas ni. Bila tak minum susu ni rasa badan tak berapa selesa. Hehehe. Selain itu, susu ini halal untuk diminum.


HARGA:
Semenanjung: RM 40.00
Sabah Sarawak: RM 46.00
*Tak termasuk kos penghantaran ye


Okay, kepada yang ingin mengetahui, membeli atau ingin menjadi agen, boleh la terjah di:-



STOKIS/AGEN:

HOTLINE:
019 3497868


Share

Other Article

SUSU KAMBING BERKHASIAT | NUTRI GOAT MIRACLE 8
4/ 5
Oleh

10 Comments

Comments
avatar
5.8.14

good reviiew..:)

Reply
avatar
5.8.14

wah..yaya mcm nak cuba tapi kan yaya tak suka la pulak susu kambing..kalau daging kambing yaya suke..hehe

Reply
avatar
5.8.14

memang sedap..memang bagus..memang terbukti keberkesanannya ; sy juga pengemar nutri goat M8.

Reply
avatar
6.8.14

Kita ni susah sikit nak minum susu :(

Reply
avatar
6.8.14

Minum duluuuuuuuuuu

Reply
avatar
6.8.14

Minum jangan tak minummm

Reply
avatar
12.8.14

1 kotak ada berapa pek.?

Reply
avatar
3.9.14

@Ena Faiz

Sekotak harga RM40. Boleh wassap saya 0132443834 (nik) agen kota bharu, kelantan

Reply

The owner of this blog reserves the right to edit or delete any comments submitted to this blog without notice due to:

1) Comments deemed to be spam or questionable spam

2) Comments including profanity

3) Comments containing language or concepts that could be deemed offensive

4) Comments that attack a person individually (including agency)