Thursday, August 28, 2014

SIAPAKAH JEJAKA INI? AINAA ROSEBERRY



SIAPAKAH JEJAKA INI? AINAA ROSEBERRY | Menjadi perbualan yang hangat apabila gambar diatas ini ena upload di facebook dan menjadikan ia sebagai display picture ena. Ramai yang message ena, siapakah lelaki tersebut. Ada juga yang ucapkan "Tahniah" kepada diri ena. Ena yang membaca hanya mampu tersenyum tanpa membalas apa apa.

Seperti yang ena janjikan di facebook bahawa ena akan dedahkan siapa identiti lelaki tersebut, now ena nak bagitahu kat you all siapakah dia sebenarnya.



Lelaki sebelah itu merupakan seorang lelaki yang ena sayang sejak dari kecil lagi, lelaki yang sentiasa memberi semangat kepada ena, pendamping ena selepas ayah ena dan lelaki yang akan menjaga ena apabila berjauhan dari keluarga.

Dia ialah ABANG KANDUNG ENA, Kamarul Rahim Bin Kamarudin..

Aaauuumm, dia adalah abang kandung ena, anak ketiga daripada 5 adik beradik. Bukanlah kekasih..bukan juga buah hati ena seperti yang disangkakan oleh orang lain. Yang mana dah tahu tu, terima kasih ye sebab senyapkan diri dan buat buat tak tahu. Ekekekek. Sengaja ena jadikan kontroversi.


Masa ni anak dia baru dua orang. Sekarang dah masuk tiga orang anak. Keluarga yang sangat bahagia. Alhamdulillah. Ena sentiasa mendoakan yang terbaik untuk adik beradik ena. Merekalah harta yang ena ada di dalam dunia ni. I am very happy.

Apapun, tak salahkan nak letak gambar berdua dengan abang sendiri?? Malah ianya lebih baik. Peace yaw!


Share

Other Article

SIAPAKAH JEJAKA INI? AINAA ROSEBERRY
4/ 5
Oleh

17 Comments

Comments
avatar
28.8.14

larh..abg kak ena ka...igt ayah td..hehe #gurau2..jgn marah :)

Reply
avatar
28.8.14

hehe. smua mesti terkejut. ingatkan si dia milik hati ena. rupanya abg kandung ena.

Reply
avatar
28.8.14

Bestnya ada abang kan...?? kaksha tak merasa.......sobbbsobbbsobbb

#banyak pulak kesimpulan bila kita letak gambar dengan lelaki kan?? :P

Reply
avatar
28.8.14

Haaaa tu la akak dah rasa fishy fishy semalam tapi akak senyap je...bijak tak akak? wakakaka :)

Sayang menyayangi antara adik beradik memang digalakkan, semoga Allah suburkan kasih sayang dalam diri Ena dan adik beradik yang lain :)

Reply
avatar
28.8.14

tak salah pon letak gambar abg ena.. bestnyee ade abg.. boleh buat org salah pham..hihihi...

Reply
avatar
28.8.14

Doktor rupenye... Patut mcm penah jumpa... Kat ne dia btugas erk??? Cam kenal sgt la

Reply
avatar
28.8.14

Sebab itu akak senyapkan aje...akak dah agak dah mesti abg kandung ena...hehhehe lucu baca komen2 di Fb tu...suka tgk keluarga bahagia abg ena ni...doktor rupanya...alhamdulilah seronok punya abg kandung sendiri...syukran

Reply
avatar
28.8.14

hehehe .. dah agak dah ... :)

Reply
avatar
28.8.14

hensemnye abang ena..
jeles AA sebab tak sehensem abg ena hehe ;)

Reply
avatar
28.8.14

Oooooooooooo! Hehehehehe (buat buat macam baru tau)
Sayangi adik beradik kita!

Reply
avatar
28.8.14

hehe betul tu ena...lagi baik dari letak gambar dengan boypreng huhu...

Reply
avatar
28.8.14

happy family :-)

Reply
avatar
28.8.14

Assalamualaikum ena, tak nampak persamaan la muka korang. akak confuse. hehehe

Reply
avatar
28.8.14

Itu lagi bagus dik, letak gambar dengan abang. kan adik beradik sweet tu.

Reply
avatar
29.8.14

saja nak bikin secret admire tak senang duduk la tue...

Reply
avatar
1.9.14

Oh abang kandung. Ok ada can lagi... Alhamdulillah

Reply

The owner of this blog reserves the right to edit or delete any comments submitted to this blog without notice due to:

1) Comments deemed to be spam or questionable spam

2) Comments including profanity

3) Comments containing language or concepts that could be deemed offensive

4) Comments that attack a person individually (including agency)