Tuesday, August 12, 2014

SENI KREATIF OBJEK | TANAKA TATSUYA


SENI KREATIF OBJEK | TANAKA TATSUYA | Pernah tak masa kecil kecil, you all berimaginasi dengan liar even dengan makanan *sebagai contoh* pun you all boleh jadikan barang mainan?? 

Ena pernah! Masa kecil kecil dulu, ena selalu bayangkan bantal golek a.k.a bantal panjang sebagai kuda. Duduk kat atas bantal golek, lepas tu tunggang la macam tunggang kuda. Dari dapur sampailah ke ruang tamu ena heret bantal golek tu. Hahaha.


Dan untuk entri kali ini ena nak share satu seni kreatif objek yang di reka khas oleh Tanaka Tatsuya. Tanaka Tatsuya ialah ahli seni yang menetap di Jepun dan sentiasa berimaginasi dengan liar seperti mana kita berimaginasi sewaktu zaman kanak kanak dahulu. Seni Kreatif Objek.

Jom kita lihat~



1) GARFU A.K.A PAPAN GELONGSOR



2) TISU JAMBAN A.K.A AIR TERJUN



3) BERUS A.K.A SHOWER MANDI



4) GITAR A.K.A LITAR LUMBA LARI



5) KUBIS A.K.A OMBAK LAUT



6) SPAGETTI A.K.A HUJAN


Share

Other Article

SENI KREATIF OBJEK | TANAKA TATSUYA
4/ 5
Oleh

16 Comments

Comments
avatar
12.8.14

kalau dh kreatif mmg hasilnya terbaek.
tiptop.

Reply
avatar
12.8.14

wahh..kreatifnya..comel comel.. ^^

Reply
avatar
12.8.14

superb kreatif. hehe

Reply
avatar
12.8.14

memang orang yang buat ni berimaginasi tinggi..huhu

Reply
avatar
12.8.14

Cantik...
Kat mana dia ambil org yang kecik-kecik tue ye?
Cam nak test buat plak..

Reply
avatar
13.8.14

kagum cik nur tengok gambar2 tue...

Reply
avatar
13.8.14

wahhh.. sangat2 kreatif imiginasi org tu.. hi2.. suka sangat entri mcm ni..

Reply
avatar
13.8.14

perghhh! kreatif glee ea... :)

Reply
avatar
13.8.14

Hebatnya imaginasi pereka ni...sungguh tak terfikir...tp briliant utk di lihat...idea hebat...sure dia seorang yg sgt kreatif berimaginasi...well done

Reply
avatar
13.8.14

Tanaka mmg sangat kreatif..dia bleh nampak apa yg kita x nampak. ..awesome kan...

Reply
avatar
14.8.14

Ish2.. Macamanala diorang ni boleh sekreatif ni ea? Asal la akak tak kreatif cam diorang.. Boleh wat duit kot.. Hehe.. Bisnes sesaje..😁
Rosmiza Ali Official Blog™

Reply
avatar
14.8.14

Tinggi daya imaginasi si tanaka ni.

Reply
avatar
15.8.14

Memang panjang akai sungguh orang ni! Marbeles :D

Reply
avatar
17.8.14

Memang kreatif betul la .........

Reply

The owner of this blog reserves the right to edit or delete any comments submitted to this blog without notice due to:

1) Comments deemed to be spam or questionable spam

2) Comments including profanity

3) Comments containing language or concepts that could be deemed offensive

4) Comments that attack a person individually (including agency)