SENI KREATIF OBJEK | TANAKA TATSUYA

by - Tuesday, August 12, 2014


SENI KREATIF OBJEK | TANAKA TATSUYA | Pernah tak masa kecil kecil, you all berimaginasi dengan liar even dengan makanan *sebagai contoh* pun you all boleh jadikan barang mainan?? 

Ena pernah! Masa kecil kecil dulu, ena selalu bayangkan bantal golek a.k.a bantal panjang sebagai kuda. Duduk kat atas bantal golek, lepas tu tunggang la macam tunggang kuda. Dari dapur sampailah ke ruang tamu ena heret bantal golek tu. Hahaha.


Dan untuk entri kali ini ena nak share satu seni kreatif objek yang di reka khas oleh Tanaka Tatsuya. Tanaka Tatsuya ialah ahli seni yang menetap di Jepun dan sentiasa berimaginasi dengan liar seperti mana kita berimaginasi sewaktu zaman kanak kanak dahulu. Seni Kreatif Objek.

Jom kita lihat~



1) GARFU A.K.A PAPAN GELONGSOR



2) TISU JAMBAN A.K.A AIR TERJUN



3) BERUS A.K.A SHOWER MANDI



4) GITAR A.K.A LITAR LUMBA LARI



5) KUBIS A.K.A OMBAK LAUT



6) SPAGETTI A.K.A HUJAN


You May Also Like

16 Comments

  1. kalau dh kreatif mmg hasilnya terbaek.
    tiptop.

    ReplyDelete
  2. wahh..kreatifnya..comel comel.. ^^

    ReplyDelete
  3. superb kreatif. hehe

    ReplyDelete
  4. memang orang yang buat ni berimaginasi tinggi..huhu

    ReplyDelete
  5. Cantik...
    Kat mana dia ambil org yang kecik-kecik tue ye?
    Cam nak test buat plak..

    ReplyDelete
  6. kagum cik nur tengok gambar2 tue...

    ReplyDelete
  7. wahhh.. sangat2 kreatif imiginasi org tu.. hi2.. suka sangat entri mcm ni..

    ReplyDelete
  8. perghhh! kreatif glee ea... :)

    ReplyDelete
  9. Hebatnya imaginasi pereka ni...sungguh tak terfikir...tp briliant utk di lihat...idea hebat...sure dia seorang yg sgt kreatif berimaginasi...well done

    ReplyDelete
  10. Tanaka mmg sangat kreatif..dia bleh nampak apa yg kita x nampak. ..awesome kan...

    ReplyDelete
  11. Ish2.. Macamanala diorang ni boleh sekreatif ni ea? Asal la akak tak kreatif cam diorang.. Boleh wat duit kot.. Hehe.. Bisnes sesaje..😁
    Rosmiza Ali Official Blog™

    ReplyDelete
  12. Tinggi daya imaginasi si tanaka ni.

    ReplyDelete
  13. Memang panjang akai sungguh orang ni! Marbeles :D

    ReplyDelete
  14. Memang kreatif betul la .........

    ReplyDelete