Sebarang Review / Pengiklanan --> INAAINAA92@GMAIL.COM (Email)

Friday, August 22, 2014

SEMAK KETULENAN PRODUK SECRET LAXING | LEGACY SECRET



SEMAK KETULENAN PRODUK SECRET LAXING | LEGACY SECRET | Pening kepala berat badan meningkat??? Susah hati dengan bentuk badan yang agak kurang memuaskan??? Oleh itu, kepada you all masih bertawakal, yang masih berusaha mencari suppliment untuk kuruskan badan, meh meh ena kongsikan kepada you all satu produk yang boleh you all mencuba iaitu Secret Laxing.

Secret Laxing adalah produk keluaran Legacy Secret yang dirumus khas untuk mereka yang mempunyai masalah berat badan dan bentuk badan. Apapun, keberkesanannya terletak kepada kemampuan badan masing masing. Sesetengah orang, tindakbalas badan berbeza, ada yang cepat, ada yang lambat, ada yang moderate. Bersabar dan teruskan usaha. Ena pun tengah mencuba ni.



Info serba sedikit mengenai Secret Laxing ena akan sertakan dibawah ni. Jom mentelaah sejenak.


KELEBIHAN SECRET LAXING

1) Membakar kalori lebih berganda

2) Meningkatkan metabolisme

3) Meningkatkan tenaga dengan membakar lemak dalam badan


4) Mengecilkan saiz badan bagi yang ada lemak lemak berlebihan




PANTANG LARANG

a) Jangan makan lebih dari yang dianjurkan (Boleh baca pada botol)


b) Dilarang makan oleh ibu mengandung dan menyusui anak kecil


c) Sesuai dimakan dari umur 18 tahun hingga 50 tahun

d) Hindari minuman bersoda dan minuman beralkohol kerana akan mengurangkan
    effect


e) Perbanyakkan minum air kosong dan buah untuk melancarkan sistem 

   metabolisme dalam badan



HARGA

Semenanjung: RM 33.00
Sabah Sarawak: RM 39.00
Brunei: BRD 18.00
Singapura: SGD 18.00


Namun, you all kena hati hati. Pastikan you all beli Secret Laxing original keluaran Legacy Secret. Haaaaa.. macam mana nak tahu ori ke tidak, meh ena bagitahu cara untuk semak ketulenan produk ini. Jom baca~



1) PENGESAHAN MELALUI VISUAL
     Lihat Perkataan "LS" dari sudut 15 darjah



2) PENGESAHAN MELALUI SENTUHAN
Cetakkan timbul yang dapat dirasai menggunakan jari.


3) PENGESAHAN MELALUI QR WECHAT
Imbas kod produk dan info yang diberikan



AMARAN KERASSSS!!!!

~ 1 QR kod hanya boleh di imbas sebanyak 5 kali sahaja

~Sekiranya melebihi had, anda akan diberikan nombor telefon syarikat untuk pengesahan

~ WechatID: harummalam



Disebabkan sekarang banyak produk tiruan, oleh itu sebelum beli semak dahulu. Takut nanti jadi benda lain. Silap silap dapat penyakit yang berbahaya seperti kanser atau apa apa jelah. Selain itu, duit pun senang senang lesap macam tu sahaja. Tak ke rugi.

Kepada yang mereka ingin mengetahui dengan lebih lanjut, bolehlah hubungi yang lebih arif. Ena hanya sebagai memperkenalkan. Ena pun baru nak mencuba.



Youtube:
Fanpage Utama:


Website:






Share

Other Article

SEMAK KETULENAN PRODUK SECRET LAXING | LEGACY SECRET
4/ 5
Oleh

16 Comments

Tulis Comments
avatar
22.8.14

belilah yang orginal . heheheh :D :D

Reply
avatar
22.8.14

Lepas ni makin kurus lah kak ena .. ihiks

Reply
avatar
22.8.14

wah macam best je..nk kena try ni

Reply
avatar
22.8.14

secret laxing terbaikkk ^_^

Reply
avatar
23.8.14

Nak kurus gak! Huhu.... Tapi nak makan banyak gak T___T

Reply
avatar
23.8.14

Nice sharing Ena

Reply
avatar
23.8.14

ohh..dah ada yang tiruan punya rupanya ye.

Reply
avatar
Anonymous
24.8.14

I read this article fully regarding the comparison of hottest and previous technologies, it's amazing article.



Feel free to visit my website - local movers WA

Reply
avatar
24.8.14

yuuhuuu Ena...
Hana datang melawat kawasan :)

Reply
avatar
Anonymous
24.8.14

Have you ever considered publishing an ebook
or guest authoring on other sites? I have a blog based upon onn the
same topics you discus and would really like to have you share some stories/information. I know my readders would enjoy your work.
If you are even remotely interested, feel free to send me an email.



My page ... boost mobile 1 800 customer service number -
-

Reply
avatar
24.8.14

thanks untuk info ni ena :)

Reply
avatar
24.8.14

produk skg mmg sng dorg bt ciplak..takut sgt2 dapat yg xori rosak badan sbb 1 produk tu kan huhuuu..

Reply
avatar
24.8.14

wah beznye ena
blh membantu kuruskan badan ni
byk produk tiruan skrg ni..yg mana bg effect buruk pd kesihatan
moga pembeli menyemak dgn betul2
selamat menyelimkan bdn dgn produk ni ena
yumida masih tunggu poduk legacy secret lain sampai

Reply
avatar
24.8.14

Interesting gak produk nih.. Nanti leh la cuba..😊
Rosmiza Ali Official Blog™

Reply
avatar
24.8.14

produk ni sedap..bg zaza yg dh cuba, rasa mcm laici.. hihi

Reply
avatar
25.8.14

Huhu..kena tengok betul2 ni..kan lain jadinya..hehe

Reply