Sebarang Review / Pengiklanan --> INAAINAA92@GMAIL.COM (Email)

Monday, August 04, 2014

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI 2014



SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI 2014 | Huihuihui! Baru nak muncul setelah sekian lama menyepikan diri. Menyepi bukan sebab apa, sebab pergi holiday sambil berhari raya. Alhamdulillah, raya tahun ni memang paling menggembirakan bagi ena.

Rasa lemau jari jemari nak menaip bila dah seminggu tak mengadap blog. Orang lain semangat betul update blog ketika raya. Ena memang tak sempat nak update blog, sibuk berjalan sana sini. Mood blog memang kelaut la. Tapi hari ni ena tampil semula dengan semangat yang baru.




Dikesempatan ini, ena ingin mengucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI kepada semua para pembaca blog ena. Maaf zahir dan batin. Kosong kosong ye. Maaf la baru nak ucap hari ni, padahal dah seminggu kita beraya. 

Raya kali ni ena tak dapat nak share sangat kenangan ketika beraya sebab tak ada masa nak fikir untuk bergambar sakan dengan rakan rakan mahupun saudara mara. Setakat dua tiga ketul adalah tapi ena tepek kat Instagram ena. Hehehehe. 

Okay itu sahaja dari ena, entri santai kali ni. 


Share

Other Article

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI 2014
4/ 5
Oleh

16 Comments

Tulis Comments
avatar
4.8.14

selamat hari raya ena hehe..
aummmmmm
cun bak hang hehehe

Reply
avatar
4.8.14

cantik sangat ena !
selamat hari raya cayang....

Reply
avatar
4.8.14

Selamat hari raya ena syg :)

Reply
avatar
KiD
4.8.14

selamat hari raya chuna... seronok beraya yea.. hehehee..
maaf zahir batin juga...

Reply
avatar
4.8.14

wink wink..
kawaiiiii~
selamat hari raya cik aina..
mata baru yer raya kali ni.
kikiki..

shark dh tukar domain.
www.ceritashark.com

Reply
avatar
4.8.14

Selamat Hari Raya Aidilfitri. Meriah raya ye.

Reply
avatar
4.8.14

Cun gila ena hoiii.

Reply
avatar
4.8.14

selamat hari raya jugak kak sayang .. serius kamu cantik kak ena .. :) maaf zahir dan batin tau ... hehe

Reply
avatar
5.8.14

selamat hari raya juga

Reply
avatar
5.8.14

selamat hari raya..eh sekali imbas mcm ainan tasneem lah pic first tu...

Reply
avatar
6.8.14

slmt hari raya cik ton aina..haha
makin lawa dia :D

Reply
avatar
6.8.14

Comel jerrr .....Salam Syawal ke 10 Ena

Reply
avatar
10.8.14

Selama hari raya Ena.. hu2.. jeles tengok orang sambut raya dengan hepi.. teman pun hepi gak tapi ada plak selit2 macam hal.. hu3.. takpelah.. hope tahun depan dapat raya yang ceria.. Aamiinn

Reply
avatar
11.8.14

Assalamualaikum dan salam singgah sini..salam syawal ke-15 dan maaf zahir batin..

Reply
avatar
13.8.14

comelnya ena...
selamat hari raya :-)

Reply
avatar
17.8.16

your post is so nice and i'm impress about that , you are so beautuful

Reply