Sebarang Review / Pengiklanan --> INAAINAA92@GMAIL.COM (Email)

Friday, August 29, 2014

SEGMEN: KAPAS PUTIH SEPTEMBER BLOGLIST



SEGMEN: KAPAS PUTIH SEPTEMBER BLOGLIST | Fiiuuuhhh lama sudah ena tak join Giveaway atau Segmen. Kali ini tetiba rasa nak join segmen yang simple simple macam yang di anjurkan oleh Kapas Putih ni. Memandangkan tengah kebosanan ni. Hehehe.

Oleh itu, ena nak jemput you all join sekali bersama sama dengan ena. Dari duduk termenung mencari idea untuk update blog, apa salahnya sekali sekala join serta support GA / Segmen kawan kawan blogger kita. Ayuhhh!!

Segmen ini akan berakhir pada 7.59 am, 2/9/2014 (Selasa). Kalau you all nak join, bolehlah klik link di bawah ini ye. Selamat bersegmen sayanggg~








Share

Other Article

SEGMEN: KAPAS PUTIH SEPTEMBER BLOGLIST
4/ 5
Oleh

13 Comments

Tulis Comments
avatar
29.8.14

rasa nak join jugak hehe

Reply
avatar
29.8.14

Enaa yg rajin mngomen... ^_^..rajin sungguh dia.. good luck ye enaa...ceria sntiasa

Reply
avatar
29.8.14

Selamat bersegmen...^_^

Reply
avatar
29.8.14

wah. selamat bsegmen. nt nak join jugak la ;)

Reply
avatar
29.8.14

Akak pun daha lama tak bersegmen.. Nanti if berlelapangan akak join ye.. Nak bw jap.. Hehe..
Rosmiza Ali Official Blog™

Reply
avatar
29.8.14

ase nk join jgk je... hhehe

Reply
avatar
30.8.14

all the best... good luck

Reply
avatar
30.8.14

Jom joinn~~ MAcam best je meriahkan segmen GA blogger lain

Reply
avatar
1.9.14

selamat bersegmen

undangan
kira berwaktu ikut bersama di bloglist kerana kau ada

Reply
avatar
2.9.14

alaaahai da abes da segmen ni.. hurrm awal pagi benar tamat segmennyaaaa..

Reply
avatar
2.9.14

Terima kasih sebab sudi sertai bloglist Kapas putih bulan september.. N dah follow sini :D

selamat bersegmen dan jom blogwalking:

http://kapas-putih.blogspot.com/2014/09/update-segmen-kapas-putih-september.html

Reply
avatar
11.9.14

Singgah sini dari segmen yang sama :)

Reply