Sebarang Review / Pengiklanan --> INAAINAA92@GMAIL.COM (Email)

Thursday, August 21, 2014

SEBAHAGIAN DARIPADA #KELABBLOGGERBENASHAARI



SEBAHAGIAN DARIPADA #KELABBLOGGERBENASHAARI | Kelab Blogger Ben Ashaari diterajui oleh Abang Ben Ashaari dan ditubuhkan sejurus blog Abang Ben Ashaari ditubuhkan sejak tahun 2009. Tahun ena ambil SPM. Hehehe.

Kelab Blog Ben Ashaari ini merupakan salah satu medium ditubuhkan di Facebook oleh Abang Ben Ashaari untuk memudahkan para blogger meninggalkan link atau entri mereka di situ. Sekali gus dapat meningkatkan traffik blog masing masing.

You all pun dijemput  untuk meninggalkan link masing masing di #Kelabbloggerbenashaari (Click). Jangan lupa klik JOIN terlebih dahulu.


Klik Gambar Di Atas


Ena juga merupakan salah satu admin di #Kelabbloggerbenashaari yang akan bertanggungjawab memantau segala aktiviti di situ. Hanya link blog sahaja dibenarkan kongsi kerana page ini ditubuhkan bertujuan untuk meningkatkan traffik blog. 

Sejak ena share selalu di page #Kelabbloggerbenashaari, sedikit sebanyak meningkatkan traffik blog hari demi hari. Ini bukan nak bodek ye tapi ini adalah fakta. Terima kasih ye Abang Ben Ashaari sebab menubuhkan satu landasan untuk blogger picisan macam ena ini untuk meningkatkan kualiti blog masing masing.


Baju... baju... the bajuuu. Hahahaha

Selain itu, terima kasih juga kepada Abang Ben Ashaari sebab tarik ena menjadi salah satu ahli penggerak #Kelabbloggerbenashaari. Terharu sangat sangat, Alhamdulillah bersyukur tak terhingga. Ena seronok bila dah berada dalam network sebab dapat kenal rakan seblogger dengan lebih rapat, ada yang dahulunya ena tak berapa nak kenal tetapi sekarang dah jadi macam satu family dan yang lebih penting ialah banyak ilmu tentang kehidupan. 



 Jom korang semua letak link masing masing di:-


atau 

Boleh baca selebihnya di:-


Share

Other Article

SEBAHAGIAN DARIPADA #KELABBLOGGERBENASHAARI
4/ 5
Oleh

23 Comments

Tulis Comments
avatar
21.8.14

macam best je .. kalau macam tu , ekin nak join jugakk lah

Reply
avatar
21.8.14

Saya pun masuk kelab tu dan.. betul cakap ena, traffic blog memang meningkat tapi tak banyak la. Tak sangka saya ena salah seorang admin dalam kelab tu.

Reply
avatar
21.8.14

Caya lah dik Ena , keep it up!!

Reply
avatar
21.8.14

Wow admin.. admin nampak pink lah. Hehehe

Reply
avatar
21.8.14

Thanks ena sudi kawan ngan akak...

Reply
avatar
21.8.14

You're so cute!! hehe.. happy dapat adik comel mcm awak ni.. anyway, go strong #kelabbloggerbenashaari
Also, Thank you dear letak i sebearis yang terhebat di KBBA. :) salam perkenalan : Hazzlinhassan

Reply
avatar
21.8.14

Tq admin #KelabBloggerBenAshaari sbb sudi kwn dgn kite... hehhehe...

Reply
avatar
21.8.14

Owh, Ena one of the admin rupanya.. Thumbs up la Ena! ^_^
Rosmiza Ali Official Blog

Reply
avatar
21.8.14

wah...thniah..terbaik

Reply
avatar
21.8.14

Baru sekejap tadi bro Ben Ashaari approve tadi. Berbangga menjadi sebahagian dr kelab beliau.

Reply
avatar
21.8.14

dulu waktu baru2 join blog (time tu pakai blogspot lagi) rajin la join segment2. skarang ni, kerja me-review secara amal jariah je..huhu

Reply
avatar
21.8.14

Untunglah org tu ahli kelab paling aktif hehehehe... tak ajak kita pun..

Reply
avatar
22.8.14

semoga KBBA akan terus sukses! Amin :)

Reply
avatar
22.8.14

salam kenal dari mama jugak, mama baru join the club semalam, dapat jugak kenal siapa pemilik aina roseberry yang cute ni, ... kalau tak memang jenuh la nak kenal, baguskan kelab tu..

Reply
avatar
22.8.14

grup abg ben dlu ade ban aku..
lalala

Reply
avatar
22.8.14

alhamdulillah rezeki... tapi nak jugak banner tu bole? =)

Reply
avatar
23.8.14

Terbaik..kak lya join 7 bulan lepas..

Reply
avatar
23.8.14

ohhh..salah seorang admin rupanya ye.

Reply
avatar
24.8.14

nak join juga boleh? tp segan heheee sbb blogger lama ^_^

Reply
avatar
24.8.14

kan kan kan...?? kaksha pun makin seronok blogging sebab ramai kawan2 blogger yang akak rasa cam rapatttt je...

Reply
avatar
28.8.14

Assalamualaikum ena, akak pun join. hehe thanks abg ben sudi approved sheila ~~~

Reply