SEBAHAGIAN DARIPADA #KELABBLOGGERBENASHAARI

by - Thursday, August 21, 2014



SEBAHAGIAN DARIPADA #KELABBLOGGERBENASHAARI | Kelab Blogger Ben Ashaari diterajui oleh Abang Ben Ashaari dan ditubuhkan sejurus blog Abang Ben Ashaari ditubuhkan sejak tahun 2009. Tahun ena ambil SPM. Hehehe.

Kelab Blog Ben Ashaari ini merupakan salah satu medium ditubuhkan di Facebook oleh Abang Ben Ashaari untuk memudahkan para blogger meninggalkan link atau entri mereka di situ. Sekali gus dapat meningkatkan traffik blog masing masing.

You all pun dijemput  untuk meninggalkan link masing masing di #Kelabbloggerbenashaari (Click). Jangan lupa klik JOIN terlebih dahulu.


Klik Gambar Di Atas


Ena juga merupakan salah satu admin di #Kelabbloggerbenashaari yang akan bertanggungjawab memantau segala aktiviti di situ. Hanya link blog sahaja dibenarkan kongsi kerana page ini ditubuhkan bertujuan untuk meningkatkan traffik blog. 

Sejak ena share selalu di page #Kelabbloggerbenashaari, sedikit sebanyak meningkatkan traffik blog hari demi hari. Ini bukan nak bodek ye tapi ini adalah fakta. Terima kasih ye Abang Ben Ashaari sebab menubuhkan satu landasan untuk blogger picisan macam ena ini untuk meningkatkan kualiti blog masing masing.


Baju... baju... the bajuuu. Hahahaha

Selain itu, terima kasih juga kepada Abang Ben Ashaari sebab tarik ena menjadi salah satu ahli penggerak #Kelabbloggerbenashaari. Terharu sangat sangat, Alhamdulillah bersyukur tak terhingga. Ena seronok bila dah berada dalam network sebab dapat kenal rakan seblogger dengan lebih rapat, ada yang dahulunya ena tak berapa nak kenal tetapi sekarang dah jadi macam satu family dan yang lebih penting ialah banyak ilmu tentang kehidupan. 



 Jom korang semua letak link masing masing di:-


atau 

Boleh baca selebihnya di:-


You May Also Like

23 Comments

  1. Anonymous21.8.14

    macam best je .. kalau macam tu , ekin nak join jugakk lah

    ReplyDelete
  2. Saya pun masuk kelab tu dan.. betul cakap ena, traffic blog memang meningkat tapi tak banyak la. Tak sangka saya ena salah seorang admin dalam kelab tu.

    ReplyDelete
  3. Caya lah dik Ena , keep it up!!

    ReplyDelete
  4. Wow admin.. admin nampak pink lah. Hehehe

    ReplyDelete
  5. Thanks ena sudi kawan ngan akak...

    ReplyDelete
  6. You're so cute!! hehe.. happy dapat adik comel mcm awak ni.. anyway, go strong #kelabbloggerbenashaari
    Also, Thank you dear letak i sebearis yang terhebat di KBBA. :) salam perkenalan : Hazzlinhassan

    ReplyDelete
  7. Tq admin #KelabBloggerBenAshaari sbb sudi kwn dgn kite... hehhehe...

    ReplyDelete
  8. Owh, Ena one of the admin rupanya.. Thumbs up la Ena! ^_^
    Rosmiza Ali Official Blog

    ReplyDelete
  9. Baru sekejap tadi bro Ben Ashaari approve tadi. Berbangga menjadi sebahagian dr kelab beliau.

    ReplyDelete
  10. dulu waktu baru2 join blog (time tu pakai blogspot lagi) rajin la join segment2. skarang ni, kerja me-review secara amal jariah je..huhu

    ReplyDelete
  11. Untunglah org tu ahli kelab paling aktif hehehehe... tak ajak kita pun..

    ReplyDelete
  12. semoga KBBA akan terus sukses! Amin :)

    ReplyDelete
  13. salam kenal dari mama jugak, mama baru join the club semalam, dapat jugak kenal siapa pemilik aina roseberry yang cute ni, ... kalau tak memang jenuh la nak kenal, baguskan kelab tu..

    ReplyDelete
  14. grup abg ben dlu ade ban aku..
    lalala

    ReplyDelete
  15. alhamdulillah rezeki... tapi nak jugak banner tu bole? =)

    ReplyDelete
  16. Terbaik..kak lya join 7 bulan lepas..

    ReplyDelete
  17. ohhh..salah seorang admin rupanya ye.

    ReplyDelete
  18. nak join juga boleh? tp segan heheee sbb blogger lama ^_^

    ReplyDelete
  19. kan kan kan...?? kaksha pun makin seronok blogging sebab ramai kawan2 blogger yang akak rasa cam rapatttt je...

    ReplyDelete
  20. Assalamualaikum ena, akak pun join. hehe thanks abg ben sudi approved sheila ~~~

    ReplyDelete