Sebarang Review / Pengiklanan --> INAAINAA92@GMAIL.COM (Email)

Wednesday, August 20, 2014

PRELOVED NOVEL MURAH | TIASALMIDNOVELIS



PRELOVED NOVEL MURAH | TIASALMIDNOVELS | Berita baik untuk penggemar novel di luar sana, kawan blogger kita Tya Salmid ingin let go semua novel yang dia kumpul selama ni dengan harga yang sangat murah. Separuh dari harga asal. Haaaa teruja tak?? Ena tahu ramai di luar sana adalah penggemar novel.

Oleh itu, kepada penggemar novel yang tidak mampu beli novel dengan harga yang mahal atau mereka yang terlepas pandang, stok pula sudah habis dipasaran, you all boleh cari di SINI. Mana tahu terjumpa ke.



Sebelum membeli, sila lihat dan baca details terlebih dahulu ye. Nanti takut terlepas. Apapun, boleh deal baik baik dengan blogger Tya Salmid. Kalau you all okay, dia lagi okay. Kalau you all tak sopan pun, dia tetap sopan. Cewaahhhh. Membodek di situ.





Bukan setakat novel je ada, komik pun ada tapi tak banyak la. Novel je yang belambak. Ena ni penggemar komik tapi semua komik yang si Tya Salmid ada, ena pun dah ada. Sobs! Tengah mencari juga komik yang lama lama. Ada yang ena tak sempat nak beli sebab masa tu ena tak mempunyai kewangan yang kukuh. Sekarang, Alhamdulillah~

Okaylah, kepada you all yang ingin terjah lebih lanjut, bolehlah melawat:-
Instagram:

http://instagram.com/tiasalmidnovelis / @tiasalmidnovelis




Share

Other Article

PRELOVED NOVEL MURAH | TIASALMIDNOVELIS
4/ 5
Oleh

14 Comments

Tulis Comments
avatar
20.8.14

wow byk jugak novel nak di let go...

Reply
avatar
20.8.14

wah... mesti ramai penggemar novel yang nak ni... saya baca surat khabar je ;)

Reply
avatar
20.8.14

hahahaaaaha tenkiuuu coo muchhh bebyyy :*

Reply
avatar
20.8.14

hehheeh... Tengah busy. x leh beli novel. kang semua keje x jadi. huhhhuhu

Reply
avatar
21.8.14

Beli jangan tak beli

Reply
avatar
21.8.14

wah! bestnyaaaa! kene terjah nii..
:)

Reply
avatar
21.8.14

Nnt nk terjah arr ig dak kecikk comey lotey nie..hehe..zassss~~

Reply
avatar
21.8.14

wahhhhh...
Bestnye...
Boleh jengah n usya2 nie....
thanks info...

Reply
avatar
21.8.14

wah..ain pun banyak buku nak let go.tp ada org nak beli ke.hehe

Reply
avatar
22.8.14

Wahh ena....hantu komik...kita hantu tengok je...sebab kalau selak novel ke apa ke mesti mata layu...buku ubat tido paling mujarab utk kita..hehe...tp kalau buku2 metafizik kita suka..hehe..
Ena,rajin2 jenguk la blog kita yg baru nak tkedek2 merangkak...
www.ainkaswa.blogspot.com

Reply
avatar
23.8.14

Nice sharing Ena

Reply
avatar
28.8.14

Assalamualaikum ena, akak pun nak jual lah novel2 kat rumah tu. dah lama tak baca.. hihiii

Reply