Friday, August 15, 2014

OLE OLE DARI VIETNAM | AZEEQ ILLYANNA



OLE OLE DARI VIETNAM | AZEEQ ILLYANNA | Happy sangat bila dapat parcel dari kakak angkat ena Azeeq Illyanna a.k.a kak Yana yang juga merupakan bekas seorang blogger. Sekarang ni, kak Yana dah bersara jadi seorang blogger. Ena pun dah tak ingat link blog dia. Hehehehe.

Alhamdulillah, dapat ole ole (Cenderahati / hadiah / buah tangan) dari jauh iaitu dari negara Vietnam. Wahhhh! Terharu sangat! Ena memang suka kumpul ole ole ni, tambah pula ole ole dari luar negara. Memang dah penuh laci almari dalam bilik ena. Ena sangat hargai pemberian daripada orang. Bersyukur~

Di bawah ni gambar ole ole yang ena dapat, satu beg dompet corak sulaman dan dua keychain dari sana.



Tadaaaaaaa!! Rindu sangat kat kak Azeeq Illyanna. Sebenarnya, ena dah lama tak jumpa kak Yana, sekadar bual dalam Facebook dan WhatsApp. Pakat pakat busy kan. Agak bertahun juga la kami tak bersua muka. Hurmm.

Apapun, ena doakan semoga Allah berikan masa kepada kami untuk berjumpa. InsyaAllah~


Share

Other Article

OLE OLE DARI VIETNAM | AZEEQ ILLYANNA
4/ 5
Oleh

16 Comments

Comments
avatar
15.8.14

wahh! bestnyeeeee dpt ole2...

Reply
avatar
15.8.14

Bagi sini satuuu :P

Reply
avatar
15.8.14

i love vietnam !! tapi makanan kat sana susah nak cari yang halalan toyibban...
pstttt best la ena dapat souvenier :P

Reply
avatar
lia
15.8.14

seronok nyer dia dapat hadiah ;)

Reply
avatar
KiD
15.8.14

waaaahhhh... ke Vietnam mesti shopping tu.. best!

Reply
avatar
15.8.14

comey souvenirnye..kalau vietnam slalu trade mark topi macam g sawah tu..

Reply
avatar
15.8.14

tahniah..semoga berkekalan ukhuwah tu..

Reply
avatar
16.8.14

bestnye dppt ole2. nak jugak. ahakss

Reply
avatar
17.8.14

Walaupun dah tak jadi blogger tp ikatan tu tetap ada kan. Hehe comel keychain. Nak pi Vietnam! Hehe

Reply
avatar
17.8.14

Wahh bestnyerr Ena..tahniah ya........

Reply
avatar
17.8.14

Abe nak jugakkkkkkkk voley?

Reply
avatar
17.8.14

Wahh bestnyaa..Murah rezeki :)

Reply
avatar
17.8.14

Wah bertuah badan dapat ole-oleh dari Vietnam.

Reply
avatar
19.8.14

Lain kali minta dia kirim kopi vietnam pula. sedap ya amat

Reply

The owner of this blog reserves the right to edit or delete any comments submitted to this blog without notice due to:

1) Comments deemed to be spam or questionable spam

2) Comments including profanity

3) Comments containing language or concepts that could be deemed offensive

4) Comments that attack a person individually (including agency)