OLE OLE DARI VIETNAM | AZEEQ ILLYANNA

by - Friday, August 15, 2014



OLE OLE DARI VIETNAM | AZEEQ ILLYANNA | Happy sangat bila dapat parcel dari kakak angkat ena Azeeq Illyanna a.k.a kak Yana yang juga merupakan bekas seorang blogger. Sekarang ni, kak Yana dah bersara jadi seorang blogger. Ena pun dah tak ingat link blog dia. Hehehehe.

Alhamdulillah, dapat ole ole (Cenderahati / hadiah / buah tangan) dari jauh iaitu dari negara Vietnam. Wahhhh! Terharu sangat! Ena memang suka kumpul ole ole ni, tambah pula ole ole dari luar negara. Memang dah penuh laci almari dalam bilik ena. Ena sangat hargai pemberian daripada orang. Bersyukur~

Di bawah ni gambar ole ole yang ena dapat, satu beg dompet corak sulaman dan dua keychain dari sana.



Tadaaaaaaa!! Rindu sangat kat kak Azeeq Illyanna. Sebenarnya, ena dah lama tak jumpa kak Yana, sekadar bual dalam Facebook dan WhatsApp. Pakat pakat busy kan. Agak bertahun juga la kami tak bersua muka. Hurmm.

Apapun, ena doakan semoga Allah berikan masa kepada kami untuk berjumpa. InsyaAllah~


You May Also Like

16 Comments

  1. wahh! bestnyeeeee dpt ole2...

    ReplyDelete
  2. Bagi sini satuuu :P

    ReplyDelete
  3. i love vietnam !! tapi makanan kat sana susah nak cari yang halalan toyibban...
    pstttt best la ena dapat souvenier :P

    ReplyDelete
  4. seronok nyer dia dapat hadiah ;)

    ReplyDelete
  5. waaaahhhh... ke Vietnam mesti shopping tu.. best!

    ReplyDelete
  6. comey souvenirnye..kalau vietnam slalu trade mark topi macam g sawah tu..

    ReplyDelete
  7. tahniah..semoga berkekalan ukhuwah tu..

    ReplyDelete
  8. bestnye dppt ole2. nak jugak. ahakss

    ReplyDelete
  9. Walaupun dah tak jadi blogger tp ikatan tu tetap ada kan. Hehe comel keychain. Nak pi Vietnam! Hehe

    ReplyDelete
  10. Wahh bestnyerr Ena..tahniah ya........

    ReplyDelete
  11. Abe nak jugakkkkkkkk voley?

    ReplyDelete
  12. Wahh bestnyaa..Murah rezeki :)

    ReplyDelete
  13. Wah bertuah badan dapat ole-oleh dari Vietnam.

    ReplyDelete
  14. Lain kali minta dia kirim kopi vietnam pula. sedap ya amat

    ReplyDelete