Sebarang Review / Pengiklanan --> INAAINAA92@GMAIL.COM (Email)

Saturday, August 30, 2014

KRIM KECUTKAN JERAWAT | KRIM HERBA KEMBOJA



KRIM KECUTKAN JERAWAT | KRIM HERBA KEMBOJA | Lumrah seorang manusia, tidak kira lelaki atau perempuan, dua dua mahukan diri sentiasa kelihatan cantik, bersih dan kemas. Terutamanya di bahagian muka, bahagian badan yang paling sensitif. Betul tak???

Begitu juga dengan ena. Ena memang sangat mengutamakan kebersihan dan kekemasan pada rauk wajah ena. Namun sekarang ni, muka ena tidak selicin dan sebersih dahulu. Jerawat sudah mula bermaharajalela sana sini disebabkan dari macam macam faktor. Haisshhh sedih~



Baru baru ni ena ada dengar satu produk kecantikkan yang tengah meletop sekarang iaitu Krim Herba Kemboja. Ramai juga review dari blog kawan kawan ena mengenai krim ini malah kebanyakkan mereka memberi feedback yang sangat bagus.

Oleh itu, ena mengambil kesempatan ini untuk mencuba juga. Manalah tahu lepas ni muka tetiba jadi cantik, putih melepak lepak seperti awek awek Kemboja. Ekekekeke. Gurau sahaja. So berbalik kepada topik, ena telah mencuba krim ini selama 3 hari dan hari ni kiranya dah masuk hari yang keempat.

Gambar first first kat atas tu, tengah tepek muka dengan Krim Herba Kemboja. Tu yang putih semacam. Hehehe. So, apa sudah terjadi??? Okay sila baca dengan lebih lanjut...




Alhamdulillah, semua jerawat ena sudah mula mengecut dan liang roma pun makin mengecil. Cuma parut jerawat jelah yang masih ada lagi, yela baru je berapa hari guna kan. Muka pun dah tak berapa kusam dan dah mula nampak kemerah merahan darah pada rauk wajah. Itu menandakan kulit wajah dalam process nak sihat. Weeeee.

Oleh itu, ena nak review serba sedikit mengenai krim ini. Jom baca..


1) APA FUNGSI KRIM HERBA KEMBOJA??
    Berkesan untuk menghilangkan jerawat, jeragat dan memutihkan kulit yang kusam


2) KANDUNGAN YANG TERDAPAT DALAM KRIM HERBA KEMBOJA??
    Ramuan ekstrak pati soya, pegaga, manjakani, aloevera, vitamin A & B, Kolagen


3) BAGAIMANA NAK GUNA??
    Sapu kat seluruh rauk wajah sebelum tidur pada waktu malam. Sehari sekali 
    sahaja.

4) SATU BOTOL BOLEH BERTAHAN BERAPA LAMA??
    Dengan memakai sehari sekali, paling kurang boleh bertahan selama 2 minggu.

5) BERAPA LAMA KRIM MEMBERI PERUBAHAN PADA WAJAH?
    Seawal 3 hari dah boleh nampak keberkesanan pada wajah

6) LELAKI PUN BOLEH GUNA??

    Krim ini sesuai digunakan oleh semua golongan, baik lelaki baik perempuan.

7) HALAL KE??
    Krim Herba Kemboja ini telah mendapat kelulusan KKM, GMP dan sudah 
    semestinya halal




HARGA: 
Semenanjung: RM45 (Include postage)
Sabah dan Sarawak: RM50 (Include postage)



Sekiranya you all ingin mencuba Krim Herba Kemboja atau ingin mengetahui lebih lanjut mengenai krim ini, jangan risau, mari ena bagitahu bagaimana ingin menghubungi pihak berurusan. Sila hubungi mereka ye kalau ada sebarang pertanyaan.


HUBUNGI: 
01115732984 (WhatsApp/ SMS)

EMAIL:

WEBSITE:



Share

Other Article

KRIM KECUTKAN JERAWAT | KRIM HERBA KEMBOJA
4/ 5
Oleh

20 Comments

Tulis Comments
avatar
30.8.14

Pernah baca ni ^^, Dengar kata mmg bgus..Rsa nak cuba jugak nnti^^,

Reply
avatar
30.8.14

wah..macam best je..hehe..nak try la gini :)

Reply
avatar
30.8.14

pehh mahal jugak. kene tunggu dapat duit baru leh beli krim ni. hehe

Reply
avatar
30.8.14

muka ima pun bertambah teruk skrg.. huuuuuuuuuuu....

Reply
avatar
30.8.14

Ni ramai suka ni..produk bagus mesti jadi sebutan dan laris.. ank² dara pcl masih remaja lagi..mgkn suatu hr nt blh syorkan.

Reply
avatar
30.8.14

Waaa... nice review.. boleh try gak nihh nanti.. betul2 bkesan erk ena ?

Reply
avatar
30.8.14

Kalau betul berkesan.. Pengantin baru kena pakai ni

Boleh naikkan seri pengantin masa nikah nanti.

lelaki dan perempuan pun boleh pakai kan. :)

Reply
avatar
30.8.14

tak nampak apa2pun kat muka ena.. ena tetap cantik :)

Reply
avatar
30.8.14

heeee.. makin comey la lepas ni.. nak ngorat please hihihi..

Reply
avatar
31.8.14

hmm cmbest je. tapi den ni jarang berjerawat.. klu ada pun sbb stress

Reply
avatar
31.8.14

Insyaallah boleh cuba nanti ...

Reply
avatar
31.8.14

Akak skang dah jadi pengguna tegar krim rawatan kulit EFF Beauty.. Krim kunyit dia memang awesome.. ^_^

Reply
avatar
31.8.14

berkesan jugak nie... boleh try nnt

Reply
avatar
1.9.14

Patut la cantiikk.. hihi

Reply
avatar
2.9.14

meeeow sangat. nanti makin gebus laaa adik yang sorang ni. dah lawa daaaa haih.
akak ni nak kena makan kolegen ni takut kedut awal kekeke..

Reply
avatar
2.9.14

Saya Dah pakai..tp jerawat makin naik adala..
2 hari je pakai..bile da truk,hari ke3 trus brhenti...
Kenapa ye?

Reply
avatar
12.10.14

Sy bru nk try.. so awk pkai lg x krim 2?

Reply
avatar
5.12.14

mmg bgus krim herba kemboja ni,sy dh try..anda bila lagi ...huhu

Reply