KOLEKSI GAMBAR CANDID ANJING | LAWAK

by - Monday, August 25, 2014



KOLEKSI GAMBAR CANDID ANJING | LAWAK | Tadi tengah usya usya something kat Incik Google dan mata terpaku menengok satu koleksi gambar gambar anjing yang agak kelakar dan unik bagi ena. Gambar tersebut bukanlah diedit menggunakan adobe photo atau apa apa sahaja software yang boleh edit gambar tetapi gambar anjing tersebut diambil dari sudut dan masa yang sesuai.

Hanya ahli photographer yang mahir untuk mendapat satu gambar yang agak luar biasa serta berjaya menarik mata yang melihat seperti ena. Mengenai anjing, sejujurnya ena memang suka dengan anjing. Rasanya tak perlu pelik. Yela anjing juga binatang ciptaan Allah, cuma Islam melarang kita menyentuh mereka melainkan kita pasti badan anjing tersebut betul betul kering. 

Okay ena tak mahu tulis meleret leret lagi sebab entry kali ini ena nak kongsi antara koleksi gambar candid anjing kepada you all. Jom kita tengok. Bagi ena kelakar, tapi tak tahulah bagi you all semua. ^_^











You May Also Like

19 Comments

  1. hahahhaha comeyyyy je....!

    ReplyDelete
  2. Mata sedang menipu kitaa. awesome. Hahaa :D

    ReplyDelete
  3. ahahaha yang memancing dn yang last ni memang thorbaekkkkk! :D

    ReplyDelete
  4. Seriously lawak giler..

    ReplyDelete
  5. hahaha tp yg first tu comey gilaa.. anjing menari bellet

    ReplyDelete
  6. hehehehe...macam-macam...
    nampak mcm biasa je tapi tu seni tu...hehehehehe

    ~Admin : QasehMuslimah-Munirah~
    http://qasehmuslimah-munirah.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. Gambar no 3 last tu krlakar.. Hahahaha

    ReplyDelete
  8. Eh. Candid ke?? Cam tak candid jer haahah

    ReplyDelete
  9. pic yg memancing 2 mmg mcm real je kih3x

    ReplyDelete
  10. Hikhik! Memang kelakar pun.. Kena orang betul2 kreatif klu nak amik gambar cani.. Right moment tu yg paling penting kot.. Hehe..
    Rosmiza Ali Official Blog™

    ReplyDelete
  11. ^____^..macam betul2 ja itu wajah atau badan dorang >>>> magic eye

    ReplyDelete
  12. ahahahhaha kelakar la,memang kena ar semua gambar heheheh...

    ReplyDelete
  13. menjadi candid dia...

    ReplyDelete
  14. Hahaha....memang menampakkan keseniannya di sini..hehe

    ReplyDelete
  15. alahaiii cute nyer......

    ReplyDelete