Sebarang Review / Pengiklanan --> INAAINAA92@GMAIL.COM (Email)

Monday, August 25, 2014

KOLEKSI GAMBAR CANDID ANJING | LAWAK



KOLEKSI GAMBAR CANDID ANJING | LAWAK | Tadi tengah usya usya something kat Incik Google dan mata terpaku menengok satu koleksi gambar gambar anjing yang agak kelakar dan unik bagi ena. Gambar tersebut bukanlah diedit menggunakan adobe photo atau apa apa sahaja software yang boleh edit gambar tetapi gambar anjing tersebut diambil dari sudut dan masa yang sesuai.

Hanya ahli photographer yang mahir untuk mendapat satu gambar yang agak luar biasa serta berjaya menarik mata yang melihat seperti ena. Mengenai anjing, sejujurnya ena memang suka dengan anjing. Rasanya tak perlu pelik. Yela anjing juga binatang ciptaan Allah, cuma Islam melarang kita menyentuh mereka melainkan kita pasti badan anjing tersebut betul betul kering. 

Okay ena tak mahu tulis meleret leret lagi sebab entry kali ini ena nak kongsi antara koleksi gambar candid anjing kepada you all. Jom kita tengok. Bagi ena kelakar, tapi tak tahulah bagi you all semua. ^_^











Share

Other Article

KOLEKSI GAMBAR CANDID ANJING | LAWAK
4/ 5
Oleh

19 Comments

Tulis Comments
avatar
25.8.14

hahahhaha comeyyyy je....!

Reply
avatar
25.8.14

Mata sedang menipu kitaa. awesome. Hahaa :D

Reply
avatar
25.8.14

eh..style jugak..

Reply
avatar
25.8.14

ahahaha yang memancing dn yang last ni memang thorbaekkkkk! :D

Reply
avatar
25.8.14

Seriously lawak giler..

Reply
avatar
25.8.14

hahaha tp yg first tu comey gilaa.. anjing menari bellet

Reply
avatar
25.8.14

hehehehe...macam-macam...
nampak mcm biasa je tapi tu seni tu...hehehehehe

~Admin : QasehMuslimah-Munirah~
http://qasehmuslimah-munirah.blogspot.com

Reply
avatar
25.8.14

Gambar no 3 last tu krlakar.. Hahahaha

Reply
avatar
25.8.14

Eh. Candid ke?? Cam tak candid jer haahah

Reply
avatar
25.8.14

pic yg memancing 2 mmg mcm real je kih3x

Reply
avatar
25.8.14

Hikhik! Memang kelakar pun.. Kena orang betul2 kreatif klu nak amik gambar cani.. Right moment tu yg paling penting kot.. Hehe..
Rosmiza Ali Official Blog™

Reply
avatar
25.8.14

^____^..macam betul2 ja itu wajah atau badan dorang >>>> magic eye

Reply
avatar
25.8.14

ahahahhaha kelakar la,memang kena ar semua gambar heheheh...

Reply
avatar
25.8.14

menjadi candid dia...

Reply
avatar
25.8.14

Hahaha....memang menampakkan keseniannya di sini..hehe

Reply
avatar
26.8.14

alahaiii cute nyer......

Reply
avatar
27.8.14

hahahaaa.. lawakk

Reply