KENALPASTI HARUM MALAM YANG ORIGINAL | LEGACY SECRETKENALPASTI HARUM MALAM YANG ORIGINAL | LEGACY SECRET | Pernah beberapa minggu yang lepas, timbul satu kes tentang harum malam boleh mengundang barah dan sebagainya lagi. Sebenarnya itu semua harum malam yang tiruan. Memang cerdikkan orang sekarang, nak dapat keuntungan dalam masa singkat dengan cara membuat produk tiruan. Yang lagi hebat ialah mampu mengaburi pandangan pembeli. Entah apa ramuan yang dia letak agaknya.

Oleh itu, hari ini ena nak share gambar bagaimana kita sebagai pembeli tidak tertipu lagi untuk mendapatkan harum malam yang original dari keluaran Legacy Secret. Malah, hal ini juga bertujuan untuk menyelamatkan para pengguna dari penyakit yang berbahaya.

Jom tengok.. Sila ambil berat!
Atau you all boleh rujuk cara di sini. Boleh guna juga untuk memeriksa ketulenan harum malam dari syarikat Legacy SecretHal hal sebegini memang kena ambil berat. Tak boleh ambil sambil lewa sebab yang teruk nanti diri sendiri juga.

Produk makanan sampingan macam ni memang bagus kalau beli produk yang original. Kalau tak berkesan tu, mungkin badan kita tak sesuai. Tawakal dan berserah kepada Allah sebab perubahan pada badan kita semua atas kuasa Allah. Kita hanya berusaha yang terbaik.


Youtube:Post a Comment

10 Comments

 1. thanks...good sharing

  ReplyDelete
 2. bahaya betul..disebabkan nak untung sanggup membuatkan pengguna merana

  ReplyDelete
 3. Yes dear, pastikan beli yang original. Kalau beli tiruan punya sendiri makan sendiri tanggung hehehe :D

  ReplyDelete
 4. alamak.. tak reti nak check dulu, skrg baru tau.. dulu main beli aje

  ReplyDelete
 5. Heheheh Harum Malam mesti kawannya Wira Malam kan hehehehehe

  ReplyDelete
 6. kak ida baru dpt tadiii hehehhehhe tak sabar nk minum!

  ReplyDelete
 7. thanks ena.. good info :)

  ReplyDelete
 8. Assalamualaikum ena, thanks! memang kena amik berat sebab aku assume produk legacy secret ni ~~~

  ReplyDelete