Friday, August 08, 2014

KAD RAYA AIDILFITRI 2014 | KETIGA HINGGA KETUJUH


KAD RAYA AIDILFITRI 2014 | KETIGA HINGGA KETUJUH | You all masih lagi dalam mood beraya ke?? Mood raya ena dah kelaut sekarang sebab dah puas beraya seminggu pada minggu lepas. Kali ni mood kerja dan mood nak maintain blog semula memandangkan seminggu beraya ena langsung tak jenguk blog ena. Blog agak merundum.

Ena cadang nak buat review kad raya satu persatu tapi kali ini ena terpaksa review sekali harung. Entri sebelum sebelum ni sempat review dua kad Raya sahaja. Entri kali ini, ena share kad Raya yang selebihnya.


1) KAD RAYA AIDILFITRI KETIGA : RUQAIYAH AMANINA




2) KAD RAYA AIDILFITRI KEEMPAT : SYIRA LOKMAN




3) KAD RAYA AIDILFITRI KELIMA ZAZA ZEHRA

Jom Terjah: http://www.zazazehra.com/



4) KAD RAYA AIDILFITRI KEENAM AZHAFIZAH

Jom Terjah: http://www.azhafizah.com/



5) KAD RAYA AIDILFITRI KETUJUH TYA SALMID

Jom Terjah: http://tyasalmid.com/



Cantik cantik kad raya mereka. Happy bila dapat kad raya dari kawan kawan blogger. Terima kasih ye sebab sudi bagi ena kad raya pada tahun ini. Ena hargai sangat sangat. Harap tahun depan kita boleh tukar kad raya lagi kalau umur masih panjang. InsyaAllah.

Share

Other Article

KAD RAYA AIDILFITRI 2014 | KETIGA HINGGA KETUJUH
4/ 5
Oleh

14 Comments

Comments
avatar
8.8.14

Bestnya kreatif betul kad raya diorang! Tahun depan ena bagi yaya juga tau! tak polo kita pun? :p

Reply
avatar
8.8.14

comel2 kad raya bila ikut banner blog sendiri... suka sangat !

Reply
avatar
8.8.14

waaaa...banyaknyaaa...yg penting syira punya pun ada ^_^ alhamdulillah !

Reply
avatar
8.8.14

Best nye masih lagi terima kad raya dari kawan..

Reply
avatar
9.8.14

Semua kad cantik-cantik :)

Reply
avatar
9.8.14

banyak gak dapat...

Dpt satu je, tue pun dari blogger kak Kujie... he he..

Reply
avatar
11.8.14

blogwalking.. xsangka sekarang masih dapat kad raya lagi..

Reply
avatar
11.8.14

Comel kad raya yang ketiga tu..hehehe...

Reply
avatar
12.8.14

Wah best nyerr dpt kad raya..tahniah ena

Reply
avatar
12.8.14

bestnyeee still dapat kad raya....saya last dapat agaknya 6 tahun lepas.huhuh...teringat zaman kecik2 dulu..:-)

Reply
avatar
13.8.14

wahhh banyaknya dapat kad raya :-)

Reply
avatar
14.8.14

kad rayaaaaaa! ohh yeahhh

Reply
avatar
17.8.14

Bestnyerr dapat kad raya .....semuanya cantik2

Reply

The owner of this blog reserves the right to edit or delete any comments submitted to this blog without notice due to:

1) Comments deemed to be spam or questionable spam

2) Comments including profanity

3) Comments containing language or concepts that could be deemed offensive

4) Comments that attack a person individually (including agency)