KAD RAYA AIDILFITRI 2014 | KETIGA HINGGA KETUJUH

by - Friday, August 08, 2014


KAD RAYA AIDILFITRI 2014 | KETIGA HINGGA KETUJUH | You all masih lagi dalam mood beraya ke?? Mood raya ena dah kelaut sekarang sebab dah puas beraya seminggu pada minggu lepas. Kali ni mood kerja dan mood nak maintain blog semula memandangkan seminggu beraya ena langsung tak jenguk blog ena. Blog agak merundum.

Ena cadang nak buat review kad raya satu persatu tapi kali ini ena terpaksa review sekali harung. Entri sebelum sebelum ni sempat review dua kad Raya sahaja. Entri kali ini, ena share kad Raya yang selebihnya.


1) KAD RAYA AIDILFITRI KETIGA : RUQAIYAH AMANINA




2) KAD RAYA AIDILFITRI KEEMPAT : SYIRA LOKMAN




3) KAD RAYA AIDILFITRI KELIMA ZAZA ZEHRA

Jom Terjah: http://www.zazazehra.com/



4) KAD RAYA AIDILFITRI KEENAM AZHAFIZAH

Jom Terjah: http://www.azhafizah.com/



5) KAD RAYA AIDILFITRI KETUJUH TYA SALMID

Jom Terjah: http://tyasalmid.com/



Cantik cantik kad raya mereka. Happy bila dapat kad raya dari kawan kawan blogger. Terima kasih ye sebab sudi bagi ena kad raya pada tahun ini. Ena hargai sangat sangat. Harap tahun depan kita boleh tukar kad raya lagi kalau umur masih panjang. InsyaAllah.

You May Also Like

14 Comments

  1. Bestnya kreatif betul kad raya diorang! Tahun depan ena bagi yaya juga tau! tak polo kita pun? :p

    ReplyDelete
  2. comel2 kad raya bila ikut banner blog sendiri... suka sangat !

    ReplyDelete
  3. waaaa...banyaknyaaa...yg penting syira punya pun ada ^_^ alhamdulillah !

    ReplyDelete
  4. Best nye masih lagi terima kad raya dari kawan..

    ReplyDelete
  5. Semua kad cantik-cantik :)

    ReplyDelete
  6. banyak gak dapat...

    Dpt satu je, tue pun dari blogger kak Kujie... he he..

    ReplyDelete
  7. blogwalking.. xsangka sekarang masih dapat kad raya lagi..

    ReplyDelete
  8. Comel kad raya yang ketiga tu..hehehe...

    ReplyDelete
  9. Wah best nyerr dpt kad raya..tahniah ena

    ReplyDelete
  10. bestnyeee still dapat kad raya....saya last dapat agaknya 6 tahun lepas.huhuh...teringat zaman kecik2 dulu..:-)

    ReplyDelete
  11. wahhh banyaknya dapat kad raya :-)

    ReplyDelete
  12. kad rayaaaaaa! ohh yeahhh

    ReplyDelete
  13. Bestnyerr dapat kad raya .....semuanya cantik2

    ReplyDelete