Tuesday, August 05, 2014

I AM INA AINAA | MALAYSIA | SUPPORT GAZA


I AM INA AINAA | MALAYSIA | SUPPORT GAZA | Makin ramai angka terkorban di dunia Palestin kerana dibedil dengan kejam oleh askar zionis Israel. Anak anak kecil yang tidak berdosa menjadi mangsa kerakusan mereka. Astagfirullah!!

Namun, semua itu tidak sesekali mematahkan semangat umat Islam dari seluruh dunia. Makin kejam mereka, makin kami bangkit menentang habis habisan. Tidak pernah berhenti berdoa, memberi sokongan dan semangat kepada rakyat GAZA di sana. Walaupun tak dapat ada bersama untuk berjuang di sana, namun kami sedaya upaya berjuang dari jauh dengan memboikot segala barangan keluaran Israel.





Kepada para pembaca diluar sana, you all boleh lah copy paste gambar di atas ye. Lepas tu, editla nama sendiri. Ikut suka hati masing masing nak letak kat mana. Instagram ke, Facebook ke, Twitter ke. Tiada paksaan di sini.

Sama samalah kita berganding bahu untuk SUPPORT GAZA dan doakan untuk mereka supaya mereka kuat disana demi mempertahankan kesucian Islam. Jangan putus doa kerana doa itu senjata seorang mukmin. 



Share

Other Article

I AM INA AINAA | MALAYSIA | SUPPORT GAZA
4/ 5
Oleh

6 Comments

Comments
avatar
6.8.14

I am Sharina, From Malaysia n I support GAZA..like u :)

Reply
avatar
6.8.14

itu yg terbaek,,,
teruskan support
teruskan berkempen.
semoga ada berita baik dari sana :)

Reply
avatar
6.8.14

TERBAIK la Ena..

Reply
avatar
7.8.14

I AM FIRDAUS WINDEY | MALAYSIA | SUPPORT GAZA

Reply
avatar
7.8.14

thanks for sharing dear..nak buat jugak..pakai pixlr jela..

Reply

The owner of this blog reserves the right to edit or delete any comments submitted to this blog without notice due to:

1) Comments deemed to be spam or questionable spam

2) Comments including profanity

3) Comments containing language or concepts that could be deemed offensive

4) Comments that attack a person individually (including agency)