I AM INA AINAA | MALAYSIA | SUPPORT GAZA

by - Tuesday, August 05, 2014


I AM INA AINAA | MALAYSIA | SUPPORT GAZA | Makin ramai angka terkorban di dunia Palestin kerana dibedil dengan kejam oleh askar zionis Israel. Anak anak kecil yang tidak berdosa menjadi mangsa kerakusan mereka. Astagfirullah!!

Namun, semua itu tidak sesekali mematahkan semangat umat Islam dari seluruh dunia. Makin kejam mereka, makin kami bangkit menentang habis habisan. Tidak pernah berhenti berdoa, memberi sokongan dan semangat kepada rakyat GAZA di sana. Walaupun tak dapat ada bersama untuk berjuang di sana, namun kami sedaya upaya berjuang dari jauh dengan memboikot segala barangan keluaran Israel.





Kepada para pembaca diluar sana, you all boleh lah copy paste gambar di atas ye. Lepas tu, editla nama sendiri. Ikut suka hati masing masing nak letak kat mana. Instagram ke, Facebook ke, Twitter ke. Tiada paksaan di sini.

Sama samalah kita berganding bahu untuk SUPPORT GAZA dan doakan untuk mereka supaya mereka kuat disana demi mempertahankan kesucian Islam. Jangan putus doa kerana doa itu senjata seorang mukmin. 



You May Also Like

6 Comments

  1. I am Sharina, From Malaysia n I support GAZA..like u :)

    ReplyDelete
  2. itu yg terbaek,,,
    teruskan support
    teruskan berkempen.
    semoga ada berita baik dari sana :)

    ReplyDelete
  3. I AM FIRDAUS WINDEY | MALAYSIA | SUPPORT GAZA

    ReplyDelete
  4. thanks for sharing dear..nak buat jugak..pakai pixlr jela..

    ReplyDelete