Sebarang Review / Pengiklanan --> INAAINAA92@GMAIL.COM (Email)

Wednesday, August 06, 2014

GIVEAWAY HARRY POTTER POSTCARDS FROM GERMANY



GIVEAWAY HARRY POTTER POSTCARDS FROM GERMANY | Wahhh teruja sangat ni nak join GA seorang blogger dari Germany ni. Opppsss, blogger ni warganegara Malaysia tau tapi dia menetap disana. Blogger tersebut ialah JINDRISSKA. Aishhh, syoknya dapat hadiah dari luar negara, kalau ena menang la nanti. Hehehe. Berangan je lebih ena ni.

Tambahan pula, hadiah yang dimenangi merupakan postcards Harry Potter. Perggghhhh, ena memang minat sangat dengan cerita Harry Potter ni. Memang tidak pernah miss follow up cerita Harry Potter, dari buku sampailah ke movie. Semua ena ikut dan berulang kali khatam. Apa sebab ena suka cerita ni adalah kerana cerita ni penuh dengan fantasi fantasi yang ena sendiri tak dapat nak fikir. Well, ena memang suka tengok cerita berfantasi macam cerita Harry Potter. Weeeeee




Okay, kepada yang ingin join Giveaway Harry Potter Postcards From Germany boleh CLICK HERE! atau klik sahaja banner di atas. GA ini akan tamat pada 27/8/2014 (Rabu). Lambat lagi nak habis, so jom kita beramai ramai join.


Share

Other Article

GIVEAWAY HARRY POTTER POSTCARDS FROM GERMANY
4/ 5
Oleh

25 Comments

Tulis Comments
avatar
6.8.14

Good luck kak ena ! ^^,

Reply
avatar
6.8.14

all the best ena !! akak xdan nak follow semua cerita harry potter tapi adik akak... gila ! sampai ambik penyapu bajet boleh terbang macam harry potter... haha !

Reply
avatar
6.8.14

All the best dear :)

Reply
avatar
6.8.14

good luck:)
ada mas shark join nnti.
hantu heri potter mmg wajib ler join nie.

Reply
avatar
6.8.14

Selamat bersegmen Ena

Reply
avatar
6.8.14

All The Best Ena

Reply
avatar
6.8.14

Ambuiii terujanya kak ena oiii...Good Luck hokay?

Jemput entry Aina :D
http://sirambotmaggi.blogspot.com/2014/08/pengkritik-biskut-raya-tak-tahu-malu.html

Reply
avatar
7.8.14

Good luck aina. dari follower 3732

http://fadzirazak.blogspot.com/2014/08/giveaway-harry-potter-postcards-from.html

Reply
avatar
7.8.14

lambat lagi rupanya tarikh tutup penyertaan nya

Reply
avatar
11.8.14

Good Luck
singgah dari segmen yg sama

http://khudri2337.blogspot.com/2014/08/giveaway-harry-potter-postcards-from.html

Reply
avatar
15.8.14

singgah dari segmen yang sama....
http://khudri2337.blogspot.com/2014/08/giveaway-harry-potter-postcards-from.html

Reply
avatar
16.8.14

good luck dari segmen yg sama..:)
balas kunjungan dari...

http://familizone.blogspot.com/2014/08/giveaway-harry-potter-postcards-from.html

Reply
avatar
18.8.14

Good Luck Aina...

Reply
avatar
18.8.14

gud luck erkk kak ena :)

Reply
avatar
18.8.14

menarik! nak join jugak cos i love harry potter jugak.hee

Reply
avatar
19.8.14

Lepak2 blog ena...hee. Good Luck ye

Reply
avatar
19.8.14

saya dah update senarai peserta...jemputlah tengok2 ye... GIVEAWAY JINDRISSKA

Reply
avatar
19.8.14

Singgah BW dari GA yang sama...
http://kenny977.blogspot.com/2014/08/giveaway-harry-potter-postcards-from.html

Reply
avatar
20.8.14

Good luck and all the best :)
blogwalking dari segmen yang sama.

http://rainfallasleep.blogspot.com/2014/08/giveaway-harry-potter-postcards-from.html

Reply
avatar
21.8.14

goodluck ainaa

Reply
avatar
22.8.14

semoga ada rezekii :D

Reply
avatar
14.9.14

as salam tuan tanah.. tahiah anda ada blog yg menarik

jemput blogworking
www.yatiadam.com

Reply