Wednesday, August 20, 2014

DAPATKAN SUPPORT GAZA SHAWL | SUPPORT GAZA



DAPATKAN SUPPORT GAZA SHAWL | SUPPORT GAZA | Sambil kita membeli, sambil kita menderma. Alhamdulillah, walaupun tak dapat turut serta bersama dengan rakyat GAZA menentang Zionis di sana, namun dapat menyumbang serba sedikit untuk mereka sudah buat ena rasa happy dengan  hanya membeli sehelai Support Gaza Shawl seperti dalam gambar di atas.

Setiap pembelian Support Gaza Shawl, sebahagian daripada duit tersebut akan disalurkan terus ke Tabung Kemanusiaan Aman Palestine yang sah. Biarlah sedikit, asalkan besar di mata Allah. Memandangkan rakyat Gaza sekarang sangat memerlukan sokongan padu dari kita semua. 

Oleh itu, ena mengajak you all beramai ramai untuk membeli Support Gaza Shawl dan sambil menghulurkan sumbangan untuk saudara kita disana. Kawan seblogger ena, kak Mastura Rara



SUPPORT GAZA SHAWL
Material: High Quality Ciffon
Harga: RM39 *Exclude Postage*
C.O.D: Kota Bharu & Wakaf Bharu

Untuk Pembelian:
Nombor Telefon: 01127799383 (WhatsApp)
Facebook: Mastura Rara (PM)
Instagram: @Masturarara



Ada macam macam jenis dan you all boleh pilih sepeti Chiffon Jahitan Benang Bawah, Chiffon Jahitan Benang Atas (macam ena punya) dan Satin + Valentino. Lai lai lai, jom keluarkan sedikit duit you all dengan niat untuk menolong kesusahan rakyat GAZA. Tak rugi pun tapi ena tak paksa. Mana yang mampu, silalah roger kak Mastura Rara.


Kepada yang ingin mengetahui atau membeli, boleh rujuk:-


Website: 

Facebook:

Instagram:
@Masturarara

Hashtag:
#kelabbloggerbenashaari





Share

Other Article

DAPATKAN SUPPORT GAZA SHAWL | SUPPORT GAZA
4/ 5
Oleh

12 Comments

Comments
avatar
20.8.14

cantik shawl tu. membeli sambil menderma. kalau nk cod pon dekat dgn rumah. hihi.

Reply
avatar
20.8.14

yang purdah tu cantik! *.*

Reply
avatar
20.8.14

membeli sambil beramal.good review dear..

Reply
avatar
20.8.14

org cun mcm ainaa..pakai tudung apa pun cantik... ^__~ hehe

Reply
avatar
20.8.14

a good method untuk support palestine kan.

Reply
avatar
21.8.14

kainnya pon mesti sedap pakai kan..:)

Reply
avatar
21.8.14

Cantik...pakai time ade perhimpunan...

Reply
avatar
23.8.14

Cantik Ena pakai..nampak comel

Reply
avatar
27.8.14

cantinyerr mcm aj jer..

Reply
avatar
28.8.14

Assalamualaikum ena, cantik!

Reply
avatar
2.9.14

Wife saya pun ada beli ni ... :) cantik ...

Reply

The owner of this blog reserves the right to edit or delete any comments submitted to this blog without notice due to:

1) Comments deemed to be spam or questionable spam

2) Comments including profanity

3) Comments containing language or concepts that could be deemed offensive

4) Comments that attack a person individually (including agency)