DAPATKAN SUPPORT GAZA SHAWL | SUPPORT GAZA

by - Wednesday, August 20, 2014



DAPATKAN SUPPORT GAZA SHAWL | SUPPORT GAZA | Sambil kita membeli, sambil kita menderma. Alhamdulillah, walaupun tak dapat turut serta bersama dengan rakyat GAZA menentang Zionis di sana, namun dapat menyumbang serba sedikit untuk mereka sudah buat ena rasa happy dengan  hanya membeli sehelai Support Gaza Shawl seperti dalam gambar di atas.

Setiap pembelian Support Gaza Shawl, sebahagian daripada duit tersebut akan disalurkan terus ke Tabung Kemanusiaan Aman Palestine yang sah. Biarlah sedikit, asalkan besar di mata Allah. Memandangkan rakyat Gaza sekarang sangat memerlukan sokongan padu dari kita semua. 

Oleh itu, ena mengajak you all beramai ramai untuk membeli Support Gaza Shawl dan sambil menghulurkan sumbangan untuk saudara kita disana. Kawan seblogger ena, kak Mastura Rara



SUPPORT GAZA SHAWL
Material: High Quality Ciffon
Harga: RM39 *Exclude Postage*
C.O.D: Kota Bharu & Wakaf Bharu

Untuk Pembelian:
Nombor Telefon: 01127799383 (WhatsApp)
Facebook: Mastura Rara (PM)
Instagram: @Masturarara



Ada macam macam jenis dan you all boleh pilih sepeti Chiffon Jahitan Benang Bawah, Chiffon Jahitan Benang Atas (macam ena punya) dan Satin + Valentino. Lai lai lai, jom keluarkan sedikit duit you all dengan niat untuk menolong kesusahan rakyat GAZA. Tak rugi pun tapi ena tak paksa. Mana yang mampu, silalah roger kak Mastura Rara.


Kepada yang ingin mengetahui atau membeli, boleh rujuk:-


Website: 

Facebook:

Instagram:
@Masturarara

Hashtag:
#kelabbloggerbenashaari





You May Also Like

12 Comments

  1. cantik shawl tu. membeli sambil menderma. kalau nk cod pon dekat dgn rumah. hihi.

    ReplyDelete
  2. yang purdah tu cantik! *.*

    ReplyDelete
  3. membeli sambil beramal.good review dear..

    ReplyDelete
  4. org cun mcm ainaa..pakai tudung apa pun cantik... ^__~ hehe

    ReplyDelete
  5. a good method untuk support palestine kan.

    ReplyDelete
  6. kainnya pon mesti sedap pakai kan..:)

    ReplyDelete
  7. Cantik...pakai time ade perhimpunan...

    ReplyDelete
  8. Cantik Ena pakai..nampak comel

    ReplyDelete
  9. cantinyerr mcm aj jer..

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum ena, cantik!

    ReplyDelete
  11. Wife saya pun ada beli ni ... :) cantik ...

    ReplyDelete