Sunday, August 24, 2014

BE/CPUV NUFFNANG | HP PC DEMAND GEN DIGITAL CAMPAIGN



BE/CPUV NUFFNANG | HP PC DEMAND GEN DIGITAL CAMPAIGN | Malam ni sengaja menggedik cek akaun Nuffnang ena. Dan Alhamdulillah, melekat satu CPUV yang sedang On Going pada bulan Ogos ini iaitu HP PC Demand Gen Digital. Bukan kemain susah nak melekat CPUV pada bulan ini, yela blog pun jarang berupdate. Namun, dapat satu CPUV untuk bulan ni cukup buat ena rasa sangat gembira dan bersyukur.

Jom ena cerita serba sedikit apa kebenda HP PC Demand Gen Digital ni. Ena pun tak tahu sangat, tapi melalui apa yang ena baca ia mengenai sebuah komputer riba a.k.a laptop keluaran HP. Ena pernah dengar bahawa laptop keluaran syarikat ini sememangnya bagus. Ini kerana banyak kemudahan teknologi yang tinggi telah diterapkan dalam satu laptop bagi memudahkan serta memuaskan hati para pengguna.

Boleh rujuk pada gambar di bawah atau mahukan ketahui dengan lebih lanjut, boleh la klik pada gambar di bawah ini juga..




Oleh itu, ena pinta kepada you all untuk klik banner HP PC Demand Gen Digital pada blog ena ni ye. Kalau nampak, klik cepat. Hahahaha Demands pula. Tiada paksaan, tapi kalau sudi klik ena ucapkan terima kasih banyak banyak ye. Sayang you all! Ngeh ngeh ngeh

Contoh banner:-








Share

Other Article

BE/CPUV NUFFNANG | HP PC DEMAND GEN DIGITAL CAMPAIGN
4/ 5
Oleh

14 Comments

Comments
avatar
24.8.14

dapat jugak .. tapi kann...bukan tau sgt bab-bab ni..tetiba melekat
( nmpak ngatttt x pro dlm blogging~ )

Reply
avatar
24.8.14

alhamdulillah..rezeki ena
syoknye klo dpt ni
hp pun brand pemes n strong skrg ni

Reply
avatar
24.8.14

bertambah lagi yg tgh on going.. tahniah ena..:D

Reply
avatar
24.8.14

wow..bestnya dapat...tak merasa pun..:D

Reply
avatar
24.8.14

tahniah ena...dh lama jgk zaza xtls ttg cpuv nuff... hehe

Reply
avatar
24.8.14

Xmahir lg dgn Nuff.. ajari please.

Reply
avatar
24.8.14

Ya saya pernah mengunakan laptop jenama HP. Sudah lebih 15 tahun dengan sistem operasi Windows XP tidak pernah ada masalah.

Reply
avatar
25.8.14

Tahniah ena..nuff dah semakin suka la dgn blog ena yg kemas ni kan...semoga semakin murah rezeki blogging ye. Salam #kelabbloggerbenashaari

Reply
avatar
25.8.14

tahniat...macam mana nak dpt CPUV ni ek???

~Admin : QasehMuslimah-Munirah~
http://qasehmuslimah-munirah.blogspot.com

Reply
avatar
25.8.14

tahniah ena, akak pn dapat satu hehee :)

Reply
avatar
25.8.14

salam. tahniahhh :)

Reply
avatar
25.8.14

Ya..tahniah..semoga lekat lagi lepas ni...

Reply
avatar
28.8.14

Assalamualaikum ena, wah taniah dik. murah rezeki awak berblogging ~~~

Reply

The owner of this blog reserves the right to edit or delete any comments submitted to this blog without notice due to:

1) Comments deemed to be spam or questionable spam

2) Comments including profanity

3) Comments containing language or concepts that could be deemed offensive

4) Comments that attack a person individually (including agency)