BE/CPUV NUFFNANG | HP PC DEMAND GEN DIGITAL CAMPAIGN

by - Sunday, August 24, 2014



BE/CPUV NUFFNANG | HP PC DEMAND GEN DIGITAL CAMPAIGN | Malam ni sengaja menggedik cek akaun Nuffnang ena. Dan Alhamdulillah, melekat satu CPUV yang sedang On Going pada bulan Ogos ini iaitu HP PC Demand Gen Digital. Bukan kemain susah nak melekat CPUV pada bulan ini, yela blog pun jarang berupdate. Namun, dapat satu CPUV untuk bulan ni cukup buat ena rasa sangat gembira dan bersyukur.

Jom ena cerita serba sedikit apa kebenda HP PC Demand Gen Digital ni. Ena pun tak tahu sangat, tapi melalui apa yang ena baca ia mengenai sebuah komputer riba a.k.a laptop keluaran HP. Ena pernah dengar bahawa laptop keluaran syarikat ini sememangnya bagus. Ini kerana banyak kemudahan teknologi yang tinggi telah diterapkan dalam satu laptop bagi memudahkan serta memuaskan hati para pengguna.

Boleh rujuk pada gambar di bawah atau mahukan ketahui dengan lebih lanjut, boleh la klik pada gambar di bawah ini juga..




Oleh itu, ena pinta kepada you all untuk klik banner HP PC Demand Gen Digital pada blog ena ni ye. Kalau nampak, klik cepat. Hahahaha Demands pula. Tiada paksaan, tapi kalau sudi klik ena ucapkan terima kasih banyak banyak ye. Sayang you all! Ngeh ngeh ngeh

Contoh banner:-








You May Also Like

14 Comments

  1. dapat jugak .. tapi kann...bukan tau sgt bab-bab ni..tetiba melekat
    ( nmpak ngatttt x pro dlm blogging~ )

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah..rezeki ena
    syoknye klo dpt ni
    hp pun brand pemes n strong skrg ni

    ReplyDelete
  3. bertambah lagi yg tgh on going.. tahniah ena..:D

    ReplyDelete
  4. wow..bestnya dapat...tak merasa pun..:D

    ReplyDelete
  5. tahniah ena...dh lama jgk zaza xtls ttg cpuv nuff... hehe

    ReplyDelete
  6. Xmahir lg dgn Nuff.. ajari please.

    ReplyDelete
  7. Ya saya pernah mengunakan laptop jenama HP. Sudah lebih 15 tahun dengan sistem operasi Windows XP tidak pernah ada masalah.

    ReplyDelete
  8. Tahniah ena..nuff dah semakin suka la dgn blog ena yg kemas ni kan...semoga semakin murah rezeki blogging ye. Salam #kelabbloggerbenashaari

    ReplyDelete
  9. tahniat...macam mana nak dpt CPUV ni ek???

    ~Admin : QasehMuslimah-Munirah~
    http://qasehmuslimah-munirah.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. tahniah ena, akak pn dapat satu hehee :)

    ReplyDelete
  11. Ya..tahniah..semoga lekat lagi lepas ni...

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum ena, wah taniah dik. murah rezeki awak berblogging ~~~

    ReplyDelete