Sebarang Review / Pengiklanan --> INAAINAA92@GMAIL.COM (Email)

Wednesday, August 13, 2014

23: WORDLESS WEDNESDAY | HARI LELAKI VS HARI PEREMPUAN


WORDLESS WEDNESDAY | HARI LELAKI VS HARI PEREMPUAN Entry di mana kita hanya meletakkan gambar atau quotation sahaja dan membiarkan ia dijadikan sebagai jalan cerita atau perkara yang ingin disampaikan oleh empunya blog. Tak perlu taip panjang lebar.



So, apa pendapat para pembaca di luar sana?? 

Betul ke tidak ni?? Ahaks


Share

Other Article

23: WORDLESS WEDNESDAY | HARI LELAKI VS HARI PEREMPUAN
4/ 5
Oleh

21 Comments

Tulis Comments
avatar
13.8.14

Hahahahahahahahahaha.....
mentang2lah lelaki ni nafsu dia 1 kesian gitu je perasaan dia..
Hakikatnya perempuan mmg cm tu ponnnnn.. hehehe

Reply
avatar
13.8.14

Hehehe to cute!
Benar la dik ena...perempuan ni unik..punya pelbagai emosi dan perasaan...ada kala happy...adakala tiba2 menangis tanpa sebab...hehe orang lelaki mmg bersifat cool...ada masalah pun cool...kita tengok pun marah hahahaha

Reply
avatar
13.8.14

betul. haha.. bezanya laki dgn perempuan.

Reply
avatar
13.8.14

hahahahahahhaha! macam betul...hiksss

Reply
avatar
13.8.14

Owhhh laki cm xde perasaan je hahaha.... Ade betol gak...huhu

Reply
avatar
13.8.14

Betul kot. Wanita memang sukar diramal, perasaan dan tingkahlaku juga sering berubah hehe..

Reply
avatar
13.8.14

hahahha.. sangat !! itu yang kaksha alami sekarang ni..... suami hokeyyyy je... kaksha pulang yang over emo.... haish

Reply
avatar
13.8.14

Macam-macam ekspresi emosi. Lelaki biasanya buat riak macho sahaja. :-)

Reply
avatar
13.8.14

betul sangat!haha

Reply
avatar
13.8.14

Nampak nau nipunya. Hehe

Reply
avatar
13.8.14

ntahler...bergantung pada mood gak,..

Reply
avatar
13.8.14

statement seorang lelaki.

Tak paham sebenarnya. ahah

Reply
avatar
13.8.14

X betullll....haha. ...comel jer...

Reply
avatar
13.8.14

hehehe setujuu 200%

Reply
avatar
14.8.14

Pendek kata perempuan lebih banyak bermain dengan emosi compared to guys.. Akakla tu.. Heehuuu..😁
Rosmiza Ali Official Blog™

Reply
avatar
14.8.14

setuju.... tapi yg lelaki tu xtau la :D

Reply
avatar
14.8.14

Betul ahhh tuuu. wuwuwuuw

Reply
avatar
15.8.14

haha...wanita ni mmg emosi nyepelbagai....hehehe

Reply
avatar
17.8.14

Hehehe comel tuuuuuuuu ..terpulang pada diri masing2 hehhee

Reply