Sebarang Review / Pengiklanan --> INAAINAA92@GMAIL.COM (Email)

Monday, July 07, 2014

SHOPPING BAJU MURAH | HARI RAYA 2014 | NILE.COM.MY




SHOPPING BAJU MURAH | HARI RAYA 2014 | NILE.COM.MY | Tak lama lagi, kita akan menyambut Hari Raya Aidilfitri. Mungkin ada diantara kita sudah beli segala persiapan untuk raya nanti dan mungkin juga ada yang masih bertungkus lumus mencari segala kelengkapan untuk perayaan nanti. 


Termasuklah diri ena ni. Banyak benda yang perlu ena beli lagi untuk persiapan raya contohnya kasut, tudung, dan sebagainya lagi. Masih mencari cari yang mana terbaik.

Pada tiga hari yang lepas, ena ada terbaca bahawa ada jualan murah di satu website yang tengah meletop di dunia blogger sekarang. Website tersebut ialah Nile.com.my. Usya jangan tak usya!







Perghhhh!! Terbeliak mata ena tengok harga yang ditawarkan oleh Nile.com.my. Memang ena tidak mahu lepaskan peluang yang terbaik ini membeli satu dress labuh untuk dipakai ketika Hari Raya Aidilfitri nanti. Dan Alhamdulillah, pada hari Sabtu yang lepas, ena dah terima bungkusan baju dengan selamat.

Cara pembayaran dan penghantarannya sangat pantas serta mudah. Mengenai penghantaran, you all boleh memilih jenis penghantaran seperti Pos Laju, Gdex dan Kangaroo. Ena memilih Gdex sebab untuk pembelian RM48 dan ke atas akan dapat free postage dari Gdex.



Ini adalah sebahagian dress labuh yang ena beli dari Nile.com.my . Mana boleh tunjuk full, nanti tak surprise la untuk Hari Raya Aidilfitri nanti. Apapun, ena sangat berpuas hati dengan kualiti baju ni. Tak menyesal perabiskan duit di  Nile.com.my

So, ena sarankan kepada yang masih mencari cari persiapan untuk hari raya nanti, you all pergi membeli belah di website ini. Bukan setakat baju je yang ada, tudung, kasut, beg dan sebagainya lagi. Murah sangat! Rambang mata dibuatnya.

Jom jom jom!!




Share

Other Article

SHOPPING BAJU MURAH | HARI RAYA 2014 | NILE.COM.MY
4/ 5
Oleh

20 Comments

Tulis Comments
avatar
7.7.14

Haha tu la nile mmg best sbb hrga dia....kalau tgok org lain jual beza sgt harga...huhu...yess da tau ena pakai corak ape =P
Btw, salam ramadhan kareem ;)

Reply
avatar
7.7.14

murah tu..kalau kat luar mau cecah RM50 ke atas..bercorak2 raya ni

Reply
avatar
7.7.14

cantik dan murah kan hehe

Reply
avatar
7.7.14

ok dah terpengaruhh. bai ena nak shopping satt kekekkee

Reply
avatar
7.7.14

Sblm ni selalu je beli kat nile. Tahun ni lupa plak. Hihi.

Reply
avatar
7.7.14

Assalamualaikum dan selamat berpuasa..

sbb i ni pun gila bershopping online juga. release tension tanpa penat. sbb kegilaan inlah i buka my own online business.

kalau nak beli shawl yg cantik2 but affordable you can always drop by at my blog intai2 apa yg ada di sana. then maybe you can give feedbacks and reviews on our items and services???
hehe tq very much. awesome blog you ni.

tq,
www.wafaswear.blogspot.com
wafaswear

Reply
avatar
7.7.14

Baru je shopping baju jalan biasa2 kat Nile.com =D

Reply
avatar
7.7.14

memang banyak pilihan kan. sampai rambang mata gitu, lagi lah kita nih gegirl. macam-macam nak beli.

Reply
avatar
7.7.14

Tahun ini baju Raya berapa pasang?

Reply
avatar
7.7.14

wow.. hehe AA tahun lepas beli alat gym je hehe..
murah sangat2 hehe terbaik :)

Reply
avatar
7.7.14

yes dear..sis pon selalu jer beli dari nile ni..sbb harga extra murah dari yg lain2..huhu
jimat banyakkkk,,.,,hihi

Reply
avatar
7.7.14

memang terbaik la shopping kat sini... murah dan berkhasiat untuk kesejahteraan poket... ;)

Reply
avatar
8.7.14

wahh...ramai dah yang membeli kat situ....lbh kurang macam zalora kan? harga dia pn mcm berbaloi...tpi takut baju dia tak sedap pakai....sy kalau tak sdap pakai, mmg pakai sekali tu je la....lepas tu buat perhiasan dalam almari...huhu

Reply
avatar
8.7.14

ini mmg kegemaran org perempuan kn ainaa...hehe

Reply
avatar
8.7.14

Memang murah kat sini..kalau banyak pilihan lagi best :)

Reply
avatar
8.7.14

bestnyaa.. baju raya tak beli lg nih, boleh la nak pergi usha..:)

Reply
avatar
9.7.14

Pada yang belum beli baju raya ..boleh la duk usha2 dulu hehehe ..

Reply
avatar
9.7.14

Best review ena...nile ni akak tgk dkt ig ada org paste iklan hehehhe tu yg terus suka tu...jom usya lagi nak hehehe

Reply
avatar
11.7.14

mmg murah2 kat situ ... mata sis pun dah berpinar - pinar ni ...

Reply
avatar
5.9.14

Pun pernah shoping kat sini..murah je kan..
http://ailzab.blogspot.com

Reply