SAMPUL DUIT RAYA 2014 YANG COMEL DAN UNIK | LIMITED EDITION

by - Saturday, July 12, 2014



SAMPUL DUIT RAYA 2014 YANG COMEL DAN UNIK | LIMITED EDITION | Comel tak sampul duit raya kat atas ni?? Comelkannnn! Yang paling ena jatuh hati ialah sampul duit raya Kamera Hello Kitty tu. Pink my favourite color! Tak sabar nak bagi duit raya kat adik adik yang comel nanti.

Haaaa, mesti you all nak tahu kat mana ena beli sampul duit raya yang comel dan unik ni kan?? Ena beli di sini, Sampul Duit Raya Ekslusif. Pelbagai jenis corak yang comel dan unik yang ada seperti gambar Iphone, Lenovo dan PSP. Menarikkan!!! Rasa semangat nak bagi duit raya bila ada sampul yang comel dan unik ni.


You all boleh terjah link di bawah ni untuk tengok design yang lain:-

Sampul Duit Raya Ekslusif 1
Sampul Duit Raya Ekslusif 2


Kepada yang berminat, you all boleh pilih kod yang tertera pada page ini terlebih dahulu. Di bawah ni pula ena letakkan harga untuk sampul duit raya yang comel dan unik ini.


HARGA:

1 paket: RM 2.50
5 paket: RM 10
*1 paket ada 5 keping

Kecuali untuk JDT Sampul Duit Raya
1 paket: RM 5
3 paket: RM 10
*1 paket ada 10 keping

Postage: RM6 (semenanjung) , RM10 (Sabah, Sarawak)


Bagi ena, harga sedemikian tersangatlah murah sebab kualiti sampul duit raya ekslusif ni memang terbaik. Tambahan pula disertakan dengan design yang comel dan unik. Tak pernah lagi ena dapat sampul duit raya secomel dan seunik ini. Excited!

Seterusnya, ena selitkan gambar bentuk depan dan belakang Sampul Duit Raya Ekslusif milik ena pula ye. Ishhh!!! Comel sangat!



LORENG ASKAR

Depan

Belakang


KAMERA NIKON

Depan

Belakang


CANDY CRUSH

Depan

Belakang


Tetiba rasa sayang nak bagi sampul duit raya yang comel dan unik ni kat adik adik kecil. Mesti mereka koyak koyakkan nanti. Hurmmmm. Tapi tak mengapalah sebab itulah niat ena tahun ini iaitu nak bagi mereka duit raya dengan Sampul Duit Raya Ekslusif . Tetapkan niat! Ikhlaskan hati! Ooohhh yeahhh!



Kepada yang ingin buat tempahan, bolehlah hubungi:-

SMS/WhatsApp: 013 3986129

*Jangan lupa sertakan kod sampul dan bilangan paket


You May Also Like

16 Comments

  1. alahaiiiii ~ comel gila yg Hello Kitty tu . falling in love <3 weeee ~

    ReplyDelete
  2. comelnya yang hello kitty tuuu :D

    ReplyDelete
  3. Candy Hari Raya.. hehehe comel...

    http://www.sabrinatajudin.com/

    ReplyDelete
  4. seriously... pink tu comeyyy bangettttt !!!

    ReplyDelete
  5. ushh, mcm2 corak. hehe. cantik. rasa sayang nak guna :P

    ReplyDelete
  6. perhhh nice sampul raya hehe

    ReplyDelete
  7. Sampul yg kamera tu paling sempoi...boleh selfie lepas dpt sampul tuh...hahaha

    ReplyDelete
  8. Wah wah wah dah siap sampul duit raya ena ..
    Kak lya punyerr tahun lepas banyak jugak tak guna lagi ..
    Boleh jer guna balik tuk tahun ni takder la membazir kan kan kan ??
    Nanti jgn lupa anak2 Kak lya nak satu sampul ya Ena hehehehe

    ReplyDelete
  9. eh ena, sampul duit raya dah cantik macam gini tak perlu ler isi duit banyak dalamnya.. :) suka bebudak !

    ReplyDelete
  10. comel dan uniknya kak ena! firsttime jumpa secantik n secomel ni =D

    ReplyDelete
  11. Anonymous13.7.14

    waaaah akak tertarik lah dengan yang hello kitty tu jugak.. naak duit raya ena :D akak xde gaji lagi takleh kasi duit ihiks..

    ReplyDelete
  12. kenapa chomelll sangat ni... kalau chomel camni simpan wat koleksi... sayang nak bagi kat orang ;)

    ReplyDelete
  13. memang rare.. suka yg candy crush tuh..hehehe..

    ReplyDelete
  14. alahai comelnye sampul nih!
    geram plak tgk hehe



    salam ramadhan Ainaa :)

    ReplyDelete