PERFUME BOLEH PAKAI UNTUK SOLAT | MAKKAH PERFUMES

by - Friday, July 04, 2014




PERFUME BOLEH PAKAI UNTUK SOLAT | MAKKAH PERFUMES | Kita kalau nak bertemu dengan Allah, mesti la kena jaga kebersihan diri, kekemasan dan bau tubuh badan. Jangan ingat nak jumpa kekasih hati je kena wangi wangi, nak jumpa dengan Maha Pencipta kita pun kena wangi wangi. Maksudnya ketika kita bersolat.

Salah satunya ialah memakai minyak wangi. Namun bukan semua minyak wangi yang boleh kita pakai ketika solat, kalau silap pakai jenis minyak wangi tu boleh membatalkan solat kita. Oleh sebab itu ena nak memperkenalkan kepada you all satu minyak wangi iaitu Makkah Perfumes.




Makkah Perfumes ni bebas dari alkohol dan kandungannya terdiri dari concentrated perfume oil. Agak tahan lama juga minyak wangi ni. Ena dah banyak kali pakai ketika nak solat. Memang sedap bau minyak wangi ni. Tak terlampau menyusuk hidung.

Ena beli minyak wangi ini dari owner MyFavPerfumes. Makkah perfumes ni masih belum ada kat website MyFavPerfumes tapi you jangan risau. Kepada yang ingin membelinya, boleh whatsApp tuan empunya MyFavPerfumes. Nanti ena sertakan nombor telefon.

MAKKAH PERFUMES

Harga Asal: RM15

Harga Promosi Semperna Raya 2014: RM10
Postage: RM6

Kalau beli 3 botol, satu botol harga RM8
Postage: FREE

WhatsApp: 017 688 0029


JENIS MAKKAH PERFUMES


1) GUCCI ENVY ME



2) APPLE



3) BRITNEY SPEAR



4) RALPH LAUREN



5) FANTACY BRITNEY SPEAR



6) CAN CAN PARIS HILTON



Murahkan?? Jom pakat pakat beli semasa harga tengah sale semperna Hari Raya 2014. Jangan lepaskan peluang. Murah murah dan mudah untuk dibawa ke mana sahaja. Kesemua ni milik ena dan kesemuanya juga memiliki bau memang TERBAIK DARI LADANG!


You May Also Like

9 Comments

  1. Wah lawanya kaler botol dia tu, menarik. Tiey singgah dan klik nuff Volkswagen utk awak :)

    My recent post : Cpuv Ke-6: IKEA sale 2014

    ReplyDelete
  2. murah juga tu ena, tp sha xpakai perfume hihi..
    thnks sharing

    ReplyDelete
  3. murahnya..ada byk jenis plak tu..minat yg apple..mesti sedap je bau dia..

    ReplyDelete
  4. berbaloi!!,,,murah pun murah,,,boleh dipakai tanpa sebarang keraguan!! best!

    ReplyDelete
  5. Wah,, comelll nye,, tapi kalau nak bau dulu boleh takk haha

    ReplyDelete
  6. wah comel comel botol dia..macam² bau ada..

    ReplyDelete
  7. Wajib berwangi pada pagi Raya.

    ReplyDelete
  8. TERBAIK !!! dah la WANGI boleh bawak pergi solat

    ReplyDelete