MINUMAN KESIHATAN | TRUDTOX ORIGINAL TEA | RAMADHAN 2014

by - Wednesday, July 09, 2014



MINUMAN KESIHATAN | TRUDTOX ORIGINAL TEA | RAMADHAN 2014 | Pernah tak mengalami masalah buang air besar, kembung perut, sakit hulu hati?? Badan pula asyik tak bermaya, lesu dan cepat penat??? Terutama ketika bulan puasa ni mesti ada yang pernah mengalaminya. Termasuklah dengan diri ena sendiri.

Itu bermakna dalam badan penuh dengan toksik toksik yang tidak diperlukan oleh badan. Haaaa.. nak tahu bagaimana ena buang segala toksik atau nyahtoksik dalam tubuh badan ena??? Ena amalkan minuman kesihatan iaitu TRUDTOX Original Tea. Bagi mereka yang addicted to tea, boleh la try minum teh kesihatan ni.


TRUDTOX Original Tea mengandungi rumusan herba, flora dan teh yang berkualiti tinggi yang khas diimport dari Eropah. Secara lazimnya, teh ini digunakan secara tradisional untuk membantu nyahtoksik dalam tubuh badan di samping menguatkan keupayaan semula jadi organ organ yang berfungsi untuk membuang toksik seperti hati, paru paru dan ginjal.

KELEBIHAN NYAHTOKSIK

1) Menyingkirkan toksin dan sisa kumuhan
2) Memudahkan pembuangan najis
3) Melegakan ketidaksekesaan sistem pencernaan

4) Menggalakkan penyerapan nutrien dengan lebih sempurna
5) Meningkatkan metabolisme
6) Menguatkan sistem imune
7) Meningkatkan kesihatan, kecergasan dan tenaga





Semenjak  ena minum TruDtox Original Tea, badan ena rasa ringan je. Bila ena buat kerja banyak, tidak ada lagi rasa penat yang teramat sangat. Selain itu, ena juga mudah nak buang air besar bila bangun pagi. Sesungguh apabila kita bangun pagi dan melawas, itu menunjukkan badan kita sihat dan organ pencernaan berfungsi dengan baik.

Antara blogger yang telah mencuba TruDtoox Original Tea dan memberi feedback yang positive ialah kak Julia Johari

Rasa TryDtox Original Tea ni pun sedap, tidak terlampau kelat dan tidak terlampau manis. Sesuai untuk diminum oleh semua golongan kecuali ibu mengandung. Bagi ibu mengandung tidak disarankan untuk minum teh ini ye. Selain itu, bau tea ni pun harum dan wangi. Ada bau herba herba yang harum disertai dengan bau teh yang menyegarkan. 




Ketika sebelum puasa ena amalkan minum pada waktu siang hari. Ketika puasa ni, ena amalkan ketika bersahur. Dua kali seminggu ena akan minum seperti yang disarankan oleh pihak TRUDTOX .

Alhamdulillah, badan ena sekarang rasa lebih bertenaga, lebih cergas dan cerdas. Bersyukur sangat sebab Allah temukan ena dengan minuman kesihatan sebegini. Sesungguhnya, tubuh badan ini diamanahkan oleh Allah untuk kita menjaganya dengan baik. Moh la kita bersama sama jaga kesihatan tubuh badan masing masing.


Gambar sebelum puasa


Kepada mereka yang ingin membuat tempahan atau ingin mengetahui dengan lebih lanjut,
 sila kunjungi

Website:
http://www.trudtox.com/

Fanpage:
https://www.facebook.com/trudtox

Boleh didapati semua rangkaian farmasi seluruh Malaysia:

Caring, Watsons, Guardian, Alpha, Alpro, Healthlane, Vitacare



You May Also Like

17 Comments

  1. Nasib baik buat caption sebelum puasa.hihihi . Kak fiza kalau tea tea ni mesti kena buh ais :p

    ReplyDelete
  2. Best kan dik trudtox....rasa perut akak kempis sikit...dulu perut akak kembung, yelah lepas beranak perut cm susah sikit nak kempis...akak ni dah la byk angin dlm badan...mujur TruDtox ada kan...terima kasih ena kasi kredit link pada sis...hargai sangat2 enanananna...mmuahh :*

    ReplyDelete
  3. Sis, jemput drop url blog kat Mister Linky's saya - to ease blogwalking.
    http://drshikinzainal.blogspot.com
    (jika belum)

    ReplyDelete
  4. Teh memang bagus untuk slimming :)

    ReplyDelete
  5. ermm tengok air tu terus rasa dahaga puasa2 ni hehe

    ReplyDelete
  6. Macam sedap je. Nad tgh tunggu teh ni sampai rumah. Makin tak sabar pulak tengok kak Ena dah start consume hehe ;)

    ReplyDelete
  7. boleh try ni . prepare untuk raye .

    ReplyDelete
  8. sy ada masalah dgn luluh hati sejak dua bulan ni...tgh malam je msti rasa pedih....mgkn boleh cuba kot produk ni.

    ReplyDelete
  9. eh..sha pngemar tea..suka tea..lov it..hihi..

    ReplyDelete
  10. sis suka minum teh terutama teh hijau ...

    ReplyDelete
  11. tgk pun mcm best.. ada masa nak gi cari nanti.. :D

    ReplyDelete
  12. selain aina dan akk julia, blogger eyza pun ade try..korg beli erk

    ReplyDelete
  13. teh mmg sedap.. lelagi kalau berupaya nyah toksik dlm badan kan..;)

    ReplyDelete
  14. Tea mmg sedappp ..kak lya pon suka tea ,.. Boleh cuba ni ..Thanks Ena

    ReplyDelete
  15. Anonymous13.7.14

    hahahaks.. akak pernah baca pasal tea ni tapi tak pernah try :D

    ReplyDelete
  16. ina why you so lawa <3

    ReplyDelete
  17. kaksha mengalami perkara susah nak membuang.... macam best je... nak try ah !

    ReplyDelete