Sebarang Review / Pengiklanan --> INAAINAA92@GMAIL.COM (Email)

Saturday, July 19, 2014

KAD RAYA 2014 PERTAMA | DUNIA SHIDA



KAD RAYA 2014 PERTAMA | DUNIA SHIDA | Alhamdulillah, tahun ni dapat lagi kad raya dari kawan kawan yang ena sayangi. Kalau tak silap ena, sejak tahun 2011 lagi kad raya ni mula bergiat aktif. Selama ni orang asyik wish melalui email/fb/sms sahaja. Tak best okay! No kad raya, no feeling raya. Serious!

Alhamdulillah la tahun ni dapat lagi kad raya. First kad raya yang ena dapat daripada blogger Dunia Shida. Kak Shida ni dari tahun lepas rajin hantar kad raya kat ena. Terharu sangat! Baik orangnya. Ena berharap suatu hari nanti dapat bersua muka dengan kak Shida.


Klik Gambar di atas untuk ke blog kak Shida

Haa, kepada sesiapa yang nak buat printing kad raya ke, bisnes kad ke, penanda buku ke, bolehlah you all hubungi kak Dunia Shida. Harga pun murah dan juga berkualiti.

Apapun, terima kasih kak Shida sebab tak pernah lupa bagi kad raya kat ena. Ena je tak dapat balas apa apa untuk kak Shida. Namun, ena mampu mendoakan kak Shida semoga dimurahkan rezeki dan dipermudahkan urusan kehidupan. I love you kak Dunia Shida.



*Sesi mengumpul kad raya dari kawan kawan. Ena sentiasa simpan rapi buat selama lamanya.


Share

Other Article

KAD RAYA 2014 PERTAMA | DUNIA SHIDA
4/ 5
Oleh

12 Comments

Tulis Comments
avatar
19.7.14

hehehe.. wah,.. tahniah ena :)

Reply
avatar
19.7.14

wah. hehe. kite tak sabar nak tunggu kad raya Ena ^_^

Reply
avatar
19.7.14

untunglaaaa untunglaaaa..... cantik kad raya kak shida ^^

Reply
avatar
20.7.14

wah best nye dpt kad raya..kte sjak abis sekolah dah tde dah org nak bg kad raya..

Reply
avatar
20.7.14

Bestnya, kita menunggu posmen :)

Reply
avatar
20.7.14

Seronoknya dapat kad raya^^

Bloglisted^^ http://www.aimisyafiqah.com/2014/07/bloglisted.html

Reply
avatar
20.7.14

tahniah..cantiknya kad raya

Reply
avatar
20.7.14

wah best dah dapat kad raya

Reply
avatar
20.7.14

wah. bestnye dpt kad raya :)

Reply
avatar
23.7.14

seronok kasi kasi kad ni.. dah lama dah perkara macam ni kita tak buat..
skarang ambil jalan mudah.. sms aje wasap aje..

Reply
avatar
24.7.14

Ramai blogger dapat kad raya shida ni kan..terbaiklah shida..

Reply