Sunday, July 20, 2014

KAD RAYA 2014 KEDUA | AZWAR SYUHADA



KAD RAYA 2014 KEDUA | AZWAR SYUHADA | Ini pula kad raya yang kedua untuk tahun ni yang telah selamat ena terima. Kad raya yang comel ini diberi oleh blogger Azwar Syuhada. Alhamdulillah, happy sangat sangat! Excited wooo dapat kad raya.

Terima kasih banyak banyak dear Azwar Syuhada sebab ingat juga kat ena ni. Aaauuumm. Hope next year boleh saling tukar tukar kad raya lagi. Ni membuatkan ena tak sabar nak beraya. Eheks. Di bawah ni blog si Azwar Syuhada.

Nak ke blog Azwar, sila klik gambar di atas ni ye.


Sweet je warna blog dia. Sama dengan kad raya yang dia beri kepada ena. Azwar Syuhada memang rajin datang jenguk ke blog ena. Ena happy sebab dapat berkenalan dengan dia. Hehehehe. So kawan kawan yang lain, jom lah terjah ke blog dia ye.






Share

Other Article

KAD RAYA 2014 KEDUA | AZWAR SYUHADA
4/ 5
Oleh

22 Comments

Comments
avatar
20.7.14

wahhh tahniah hehehe :D

Reply
avatar
21.7.14

wah.. bestnyeeee

Reply
avatar
21.7.14

uiyoooo ada lagi !! bestnya bestnya !!

Reply
avatar
21.7.14

syira pun dapat..bestkan kumpul kad raya :D

Reply
avatar
21.7.14

cantik..tahniah dear..n selamat pagi ^_^

Reply
avatar
21.7.14

tahniah dapat kad raya :)

Reply
avatar
21.7.14

cantik nye..soft je colour..

Reply
avatar
21.7.14

Tahniah ya Ena ..mesti byk dapat kad raya tahun nie ??

Reply
avatar
21.7.14

akak lak sejak kawen x pernah dapat kad raya...hua..hua..hua

Reply
avatar
21.7.14

ainaa punya kad raya mana? tak bagi boni pun?

Reply
avatar
21.7.14

doodle dia comell lah :D

Reply
avatar
21.7.14

Simpan tau kad rayanya! Teringin nak jumpa kak Ena pula lepas ni! hahaah.. :) Selamat Hari Laya.. =D

Reply
avatar
21.7.14

hmm tahun ni baru dapat 1 kad raya.. tgu awk bagi je skrng ni

Reply
avatar
22.7.14

saya pun baru dapat 2 keping jer kad raya tahun ni.
zaman di mana kad raya dah kurang popular kan nak buat camner...hehe

Reply
avatar
22.7.14

Bestnya , Kak Ty hanya baru terima kad raya dari Ina je baru.

Reply
avatar
22.7.14

liz 1 pun tk dapat kad rayo hukhuk

Reply
avatar
23.7.14

wooow masyuk hihiks..

Reply
avatar
24.7.14

syok dapat kad raya blogger..seronok jugak hasil kerja sendiri dapat diberikan pada rakan blogger lain :)

Reply

The owner of this blog reserves the right to edit or delete any comments submitted to this blog without notice due to:

1) Comments deemed to be spam or questionable spam

2) Comments including profanity

3) Comments containing language or concepts that could be deemed offensive

4) Comments that attack a person individually (including agency)