KAD RAYA 2014 KEDUA | AZWAR SYUHADA

by - Sunday, July 20, 2014



KAD RAYA 2014 KEDUA | AZWAR SYUHADA | Ini pula kad raya yang kedua untuk tahun ni yang telah selamat ena terima. Kad raya yang comel ini diberi oleh blogger Azwar Syuhada. Alhamdulillah, happy sangat sangat! Excited wooo dapat kad raya.

Terima kasih banyak banyak dear Azwar Syuhada sebab ingat juga kat ena ni. Aaauuumm. Hope next year boleh saling tukar tukar kad raya lagi. Ni membuatkan ena tak sabar nak beraya. Eheks. Di bawah ni blog si Azwar Syuhada.

Nak ke blog Azwar, sila klik gambar di atas ni ye.


Sweet je warna blog dia. Sama dengan kad raya yang dia beri kepada ena. Azwar Syuhada memang rajin datang jenguk ke blog ena. Ena happy sebab dapat berkenalan dengan dia. Hehehehe. So kawan kawan yang lain, jom lah terjah ke blog dia ye.






You May Also Like

22 Comments

  1. wahhh tahniah hehehe :D

    ReplyDelete
  2. uiyoooo ada lagi !! bestnya bestnya !!

    ReplyDelete
  3. syira pun dapat..bestkan kumpul kad raya :D

    ReplyDelete
  4. cantik..tahniah dear..n selamat pagi ^_^

    ReplyDelete
  5. tahniah dapat kad raya :)

    ReplyDelete
  6. cantik nye..soft je colour..

    ReplyDelete
  7. Tahniah ya Ena ..mesti byk dapat kad raya tahun nie ??

    ReplyDelete
  8. akak lak sejak kawen x pernah dapat kad raya...hua..hua..hua

    ReplyDelete
  9. ainaa punya kad raya mana? tak bagi boni pun?

    ReplyDelete
  10. doodle dia comell lah :D

    ReplyDelete
  11. Simpan tau kad rayanya! Teringin nak jumpa kak Ena pula lepas ni! hahaah.. :) Selamat Hari Laya.. =D

    ReplyDelete
  12. hmm tahun ni baru dapat 1 kad raya.. tgu awk bagi je skrng ni

    ReplyDelete
  13. saya pun baru dapat 2 keping jer kad raya tahun ni.
    zaman di mana kad raya dah kurang popular kan nak buat camner...hehe

    ReplyDelete
  14. Bestnya , Kak Ty hanya baru terima kad raya dari Ina je baru.

    ReplyDelete
  15. liz 1 pun tk dapat kad rayo hukhuk

    ReplyDelete
  16. Anonymous23.7.14

    wooow masyuk hihiks..

    ReplyDelete
  17. syok dapat kad raya blogger..seronok jugak hasil kerja sendiri dapat diberikan pada rakan blogger lain :)

    ReplyDelete