Sebarang Review / Pengiklanan --> INAAINAA92@GMAIL.COM (Email)

Sunday, July 13, 2014

HADIAH | MENANG TEMPAT KEDUA | DUNIA SEBENAR SHIDA



HADIAH | MENANG TEMPAT KEDUA | DUNIA SEBENAR SHIDA | Baru baru ni ena ada join segmen dari Dunia Sebenar Shida iaitu Segmen I Love Nuffnang By Dunia Sebenar Shida. Ramai juga yang join segmen kak Shida ni dan ena ingat dah tiada peluang untuk menang.

Namun, Alhamdulillah, bersyukur kehadrat Ilahi. Blog dan entri ena menjadi pilihan hati Kak Shida dan juga memenangi tempat kedua untuk segmen ini. Yipppiiiii!!! Rasa nak meloncat loncat ketika cek list para pemenang hari tu. Alhamdulillah, gembira tak terkata! Terima kasih Kak Shida.


Klik di bawah ni untuk ketahui para pemenang yang lain:-




Inilah hadiah yang ena terima dari Kak Shida. Hadiah yang sangat bermakna bagi diri ena dan tak sabar nak guna kupon Zalora tu. Nak beli baju raya! Yipppiiii!!!!! Banyak baju yang lawa lawa kat Zalora, tak tahu nak pilih yang mana satu. Harga pun lawa. Huaaaaaaaaa.

Apapun, hadiah hadiah ni akan disimpan dalam tempat yang selamat. Nak buat koleksi. Kenangan hidup ena dalam dunia blogging. Alhamdulillah. Satu percapaian yang bagus untuk diri ena sebagai seorang blogger yang suam suam kuku ni. Eheks.




Share

Other Article

HADIAH | MENANG TEMPAT KEDUA | DUNIA SEBENAR SHIDA
4/ 5
Oleh

13 Comments

Tulis Comments
avatar
13.7.14

Tahniah kak Enaaaa!! ^^,

Reply
avatar
13.7.14

wahhh..
tahniah ena hehe

Reply
avatar
13.7.14

Tahniah ena :) walaupun hadiah xseberapa ena hargai juga :) selamat bershopping nnt hehehe :)

Reply
avatar
13.7.14

thniah...voucher watson tu klu xnk bg ida..heheheh ( gurau je )

Reply
avatar
13.7.14

wah bestnya menang..tahniah dear

Reply
avatar
13.7.14

woooow woooow.. so far akak join tak pernah bertuah nak terpilih lagi :P biasalah kan ikut nasih.. tahniah tahniah..
sakanlah dia nyopping kat zalora nnt..

Reply
avatar
13.7.14

Tahniah yang...fuh kite tak menyempat nak join

Reply
avatar
14.7.14

tahniah...bestnye shpping kt zalora tuuu...eheh

Reply
avatar
15.7.14

wow...! tahniah ena... kupon watson 50 hengget tu ;)

Reply
avatar
21.7.14

syukur tahniah ena!! bestnyaa.. dpt shopping..

Reply