Tuesday, July 08, 2014

CASING PHONE UNTUK AKTIVITI LASAK | SURVIVOR CASING



CASING PHONE UNTUK AKTIVITI | SURVIVOR CASING | Bila beli telefon bimbit dengan harga yang mahal, mesti duit banyak dah habis untuk memiliki sebuah telefon bimbit yang canggih. Betul tak?? Dengan itu, sudah semestinya kita kena jaga telefon bimbit masing masing dengan elok supaya telefon bimbit tersebut sentiasa dalam keadaan yang baik dan bertahan lebih lama.

Kali ini, ena nak sharekan casing phone tahan lasak yang sesuai bagi mereka yang gemar melakukan aktiviti lasak seperti mendaki buki, jungle trekking dan pelbagai lagi. Casing ini dipanggil Survivor Casing.





Kelebihan Survivor Casing ialah casing ini direka khas melindungi telefon bimbit dari bercalar dan terhentak teruk apabila melakukan aktiviti berat. So, kepada yang ingin memilikinya, kawan ena ada jual. Malah, ada harga promosi lagi  semperna Hari Raya Aidilfitri 2014. Dibawah ni ena letak details mengenai Survivor Casing ni.


SURVIVOR CASING

Harga:
 RM55 (Semua jenis telefon bimbit)
Kecuali: RM65 (Note 3) , RM99 (IPad)

Postage: 
Semenanjung: Free
Sabah & Sarawak: RM5

Warna casing:
1) Samsung S3 (Celoreng, Green, Red, Blackblue)

2) Samsung S4 (Blue, Celoreng, Black green, Blackblue, Red, Green, Pink)

3) Samsung Note 1 (Pink, Black, Blue)

4) Samsung Note 2 (Blue, Red, Pink, Celorenf, Green)

5) Samsung Note 3 (Red, Green, Blackgreen, blackbluelight)

6) IPhone 4 (Black, Green, Red, Blackblue)

7) IPhone 5 (Blackblue, Red, Green)

8) IPhone 5c (Red, Black, Green, Celoreng, Blackblue)

9) IPad Mini (Red, BlackTurquoise, Black)

10) IPad Air (Red, Celoreng, BlackTurquoise, BlueGreen, BlackBlue)

11) IPad234 (Blackblue, Red, Green, Pink, Orange)

Buat Tempahan:
013 7912142 (WhatsApp / SMS)



P/S: Kalau nak order, sila buat tempahan sebelum 15/7/2014 (Selasa).




Lagi beberapa hari je lagi nak tutup tempahan. Jom beli, jangan lepaskan jualan murah ni. Bukan setakat murah malah kualitinya turut bagus dan terbaik.


Buat Tempahan:
013 7912142 (WhatsApp / SMS)


P/S: Kalau nak order, sila buat tempahan sebelum 15/7/2014 (Selasa).

Share

Other Article

CASING PHONE UNTUK AKTIVITI LASAK | SURVIVOR CASING
4/ 5
Oleh

16 Comments

Comments
avatar
8.7.14

Perghhh cantik gak tu.. ni yg tergugut ni

Reply
avatar
8.7.14

Alaaaa Moto G akak tak boleh ke Ena huhu.

Reply
avatar
8.7.14

wow. cantik sangat..
macam tentera pun ada :)

Reply
avatar
9.7.14

memang nampak kental... tapi tak compatible dgn phone saya... (phoneterlampaukuno)

Reply
avatar
9.7.14

ramai pakai android.... hakak masih guna keypadlock... huuhuuu

Reply
avatar
9.7.14

Nampak kemas dn menarik ..Tapi kalau tak beraktiviti lasak pon kita boleh cuba gak nie ... Menarik ...

Reply
avatar
9.7.14

boleh tahan awesome! semua jns fon ade ke casing die?

Reply
avatar
9.7.14

waaa.. cantik2 kaler dia.. tu.. ada oren tuu.. hee.. tunggu teman beli henfon baru lepas raya baru nak cari menda ni lah.. heee..

Reply
avatar
9.7.14

Menarik. Kaler striking gitew.

Reply
avatar
9.7.14

saya pakai dengan cermat..hihi..menarik design casing ni

Reply
avatar
9.7.14

ctknya..suka..tp hp sha biasa2 jaa

Reply
avatar
10.7.14

cantik tapi sayang takde phone samsung

Reply
avatar
10.7.14

cantiknyaa dya punya design..:D

Reply
avatar
10.7.14

i dah whatapp but no reply...kindly check your whatapps..i berminat sgt nk bi cover nih

Reply
avatar
13.7.14

uuuish.. boleh tahan smart jugak design dia.

Reply
avatar
19.8.14

wah..menarik..boleh la sbb anak2 suka sngt mmbaling hanset ku..huhuu

Reply

The owner of this blog reserves the right to edit or delete any comments submitted to this blog without notice due to:

1) Comments deemed to be spam or questionable spam

2) Comments including profanity

3) Comments containing language or concepts that could be deemed offensive

4) Comments that attack a person individually (including agency)