CASING PHONE UNTUK AKTIVITI LASAK | SURVIVOR CASING

by - Tuesday, July 08, 2014



CASING PHONE UNTUK AKTIVITI | SURVIVOR CASING | Bila beli telefon bimbit dengan harga yang mahal, mesti duit banyak dah habis untuk memiliki sebuah telefon bimbit yang canggih. Betul tak?? Dengan itu, sudah semestinya kita kena jaga telefon bimbit masing masing dengan elok supaya telefon bimbit tersebut sentiasa dalam keadaan yang baik dan bertahan lebih lama.

Kali ini, ena nak sharekan casing phone tahan lasak yang sesuai bagi mereka yang gemar melakukan aktiviti lasak seperti mendaki buki, jungle trekking dan pelbagai lagi. Casing ini dipanggil Survivor Casing.





Kelebihan Survivor Casing ialah casing ini direka khas melindungi telefon bimbit dari bercalar dan terhentak teruk apabila melakukan aktiviti berat. So, kepada yang ingin memilikinya, kawan ena ada jual. Malah, ada harga promosi lagi  semperna Hari Raya Aidilfitri 2014. Dibawah ni ena letak details mengenai Survivor Casing ni.


SURVIVOR CASING

Harga:
 RM55 (Semua jenis telefon bimbit)
Kecuali: RM65 (Note 3) , RM99 (IPad)

Postage: 
Semenanjung: Free
Sabah & Sarawak: RM5

Warna casing:
1) Samsung S3 (Celoreng, Green, Red, Blackblue)

2) Samsung S4 (Blue, Celoreng, Black green, Blackblue, Red, Green, Pink)

3) Samsung Note 1 (Pink, Black, Blue)

4) Samsung Note 2 (Blue, Red, Pink, Celorenf, Green)

5) Samsung Note 3 (Red, Green, Blackgreen, blackbluelight)

6) IPhone 4 (Black, Green, Red, Blackblue)

7) IPhone 5 (Blackblue, Red, Green)

8) IPhone 5c (Red, Black, Green, Celoreng, Blackblue)

9) IPad Mini (Red, BlackTurquoise, Black)

10) IPad Air (Red, Celoreng, BlackTurquoise, BlueGreen, BlackBlue)

11) IPad234 (Blackblue, Red, Green, Pink, Orange)

Buat Tempahan:
013 7912142 (WhatsApp / SMS)



P/S: Kalau nak order, sila buat tempahan sebelum 15/7/2014 (Selasa).




Lagi beberapa hari je lagi nak tutup tempahan. Jom beli, jangan lepaskan jualan murah ni. Bukan setakat murah malah kualitinya turut bagus dan terbaik.


Buat Tempahan:
013 7912142 (WhatsApp / SMS)


P/S: Kalau nak order, sila buat tempahan sebelum 15/7/2014 (Selasa).

You May Also Like

16 Comments

  1. Perghhh cantik gak tu.. ni yg tergugut ni

    ReplyDelete
  2. Alaaaa Moto G akak tak boleh ke Ena huhu.

    ReplyDelete
  3. wow. cantik sangat..
    macam tentera pun ada :)

    ReplyDelete
  4. memang nampak kental... tapi tak compatible dgn phone saya... (phoneterlampaukuno)

    ReplyDelete
  5. ramai pakai android.... hakak masih guna keypadlock... huuhuuu

    ReplyDelete
  6. Nampak kemas dn menarik ..Tapi kalau tak beraktiviti lasak pon kita boleh cuba gak nie ... Menarik ...

    ReplyDelete
  7. boleh tahan awesome! semua jns fon ade ke casing die?

    ReplyDelete
  8. waaa.. cantik2 kaler dia.. tu.. ada oren tuu.. hee.. tunggu teman beli henfon baru lepas raya baru nak cari menda ni lah.. heee..

    ReplyDelete
  9. Menarik. Kaler striking gitew.

    ReplyDelete
  10. saya pakai dengan cermat..hihi..menarik design casing ni

    ReplyDelete
  11. ctknya..suka..tp hp sha biasa2 jaa

    ReplyDelete
  12. cantik tapi sayang takde phone samsung

    ReplyDelete
  13. cantiknyaa dya punya design..:D

    ReplyDelete
  14. i dah whatapp but no reply...kindly check your whatapps..i berminat sgt nk bi cover nih

    ReplyDelete
  15. Anonymous13.7.14

    uuuish.. boleh tahan smart jugak design dia.

    ReplyDelete
  16. wah..menarik..boleh la sbb anak2 suka sngt mmbaling hanset ku..huhuu

    ReplyDelete