Sebarang Review / Pengiklanan --> INAAINAA92@GMAIL.COM (Email)

Friday, July 11, 2014

CARA NAK BUAT TEMPAHAN | PERFUMES MURAH | MYFAVPERFUMES



CARA NAK BUAT TEMPAHAN | PERFUMES MURAH | MYFAVPERFUMES | Kali ini ena nak ajar macam mana nak buat tempahan di MyFavPerfumes memandangkan ramai yang meminta ena untuk bagi tutorial bagaimana nak buat order dan masa bila nak masukkan kupon pormosi semperna Hari Raya Aidilfitri 2014.

Mudah je nak buat tempahan perfumes ni, segala arahan sangat lengkap dan senang difahami. Janji jangan skip mana mana arahan la ye. Kalau tak, melepaslah kupon promosi semperna Hari Raya Aidilfitri 2014.


1) KLIK BAHAGIAN JENAMA PERFUME


Dekat sini, you all boleh klik memana jenama perfume yang you all rasa berkenan di hati. Bila you all dah klik salah satu jenama tu, akan keluar lagi pelbagai jenis perfume yang mempunyai jenama yang sama.


2) KLIK BAHAGIAN BUAT TEMPAHAN


Bila dah jumpa perfumes yang berkenan di hati, klik dibahagian Buat Tempahan sehingga jadi warna merah seperti gambar di atas.


3) KLIK ADD TO CART



Selepas dah klik "Buat Tempahan", akan keluar pula menu seperti gambar di atas. Di situ, boleh la masukkan berapa kuantiti perfumes yang you all nak. Nak satu botol ke, dua botol ke, sepuluh botol ke. Lepas tu, klik ADD TO CART


4) CHECK HARGA DI BAHAGIAN CART


You all boleh semak dah berapa banyak yang you all sudah buat tempahan di bahagian kanan atas sekali.


5) KLIK BAHAGIAN VIEW CART



Bila dah puas membeli, click bahagian cart yang ena tunjukkan di nombor 4 tu dan akan keluar VIEW CART atau CHECKOUT. You all disarankan untuk klik View Cart untuk buat semakkan semula dan juga masukkan kupon promosi. Nanti ada ruang disediakan untuk letak nombor kupon promosi. Be alert!


6) MASUKKAN KUPON PROMOSI RAYA



Masukkan kupon promosi Raya (b2f1RAYA2014) di ruang kotak seperti gambar yang ena tunjuk di atas. Jangan lupa masukkan tau selagi promosi ni masih terbuka. Nanti melepas nak dapat harga promosi dari MyFavPerfumes. Nak tahu apa promosinya, Click Here !!!



7) RECHECK LIST DAN KLIK PROCEED TO CHECKOUT



Dekat sini you all boleh cancel out list perfumes kepada yang tetiba rasa tak jadi nak beli mahupun tukar yang lain. Kepada yang dah muktamad nak beli, boleh lah terus pergi klik bahagian PROCEED TO CHECKOUT


8) ISI DETAIL PEMBELIAN



Di sini you all isi la details you all supaya penjual senang nak buat sesi penghantaran. Tak banyak yang perlu di isikan dan juga tak cerewet. You all boleh buat rujukan gambar di atas.



Kepada yang ingin buat pembeli lagi di sini, better you all create satu akaun dengan hanya masukkan password seperti gambar rajah di atas. Tak perlu tercari cari kat mana nak masukkan pasword. Masa you all tengah isi details pembelian, you all akan jumpa tempat nak masukkan password. Ini memudahkan you all, nanti nak buat pembelian lagi, tak perlu isi semua details pembelian ni. Just log in ke akaun anda sahaja.


9) KLIK PLACE ORDER


Dah siap kesemuanya, sila klik PLACE ORDER. Masa ni kira muktamad dan hanya perlukan masuk duit ke dalam akaun bank yang telah di beritahu. Siap! Tunggu barang sampai di tangan you all.


10) DETAILS AKAUN PENJUAL





Mudahkan?? Penghantarannya pun sekejap, tidak perlu lagi tunggu berminggu minggu atau berbulan bulan. Penghantar menggunakan POS LAJU. Oleh sebab itu, you all kena buat tempahan dari sekarang sebelum tempahan ditutup. 

Jom membeli sekarang, sementara process penghantaran masih available dan kupon promosi masih belum tamat. Moh la kita ke...



WEBSITE:
http://myfavperfumes.com/

FANPAGE:
INSTAGRAM:


Share

Other Article

CARA NAK BUAT TEMPAHAN | PERFUMES MURAH | MYFAVPERFUMES
4/ 5
Oleh

5 Comments

Tulis Comments
avatar
11.7.14

nice tutorial ena hehe :)

Reply
avatar
12.7.14

thanks buat tutorial untuk membeli yang mudah difahami :)

Reply
avatar
12.7.14

wah siap buat tutorial ni, mesti dapat duit raya dari abam acul.. haha :-D

Reply
avatar
13.7.14

ini sesuai sungguh untuk kaki nyopping online.. hihiks..

Reply
avatar
16.7.14

lepas ni kalau stok perfume dah hujung botol, boleh terjah sini..hehehe..

Reply